Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

като може да се спре услугата по всяко време без наказателна такса или подобни

И цената, и това условие звучат добре.
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Цената е 3.60 на месец като може да се спре услугата по всяко време без наказателна такса или подобни, мисля че не скъпо все пак за лицензирана антивирусна.

За Titanium Internet Security? И за повече от 1 компютър? Сигурен ли сте?

Никой ли не е съгласен с herolanok?

На Trend Мicro URL блокера е много на ниво.Незнам как е с дефинициите като програма(бързо ли реагират),но не виждам много хора да се бутат към тази компания.Предишната версия беше тежка и бавеше сърфирането.Имах ключ за 6 месеца ,но никoй не го пожела и го изтрих тотално.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

За мен не е удачно да обвързваш договора касаещ програма в защита!

И зависи колко пари на месец все пак! Цък

За продуктите на ESET например е абсолютно нормална цената! Пращаш SMS връщат ти код за активация за месеца,много по-бързо лесно и удобно!Когато искаш го ползваш когато искаш не!

P.s. Много ми се искаше и при Kaspersky да е така с SMS-и ,щеше да е чудесно!

Аз не знам те да имат дистрибутор на територията на Република България - може би онзи Досев?

На Trend Мicro URL блокера е много на ниво.Незнам как е с дефинициите като програма(бързо ли реагират),но не виждам много хора да се бутат към тази компания.Предишната версия беше тежка и бавеше сърфирането.Имах ключ за 6 месеца ,но никoй не го пожела и го изтрих тотално.

Той е на ниво - ама програмата им не. Да не забравяме кой погреба HJT.

Не мисля че тази цена е за 1 компютър. Не става линка, нищо де цената е 3.60 на месец всеки месец се добавя към фактурата всеки може да закупи до 3 ключа. Като разбира се има и един месец триал безплатна. Става дума за Titanium Maximum Security 2011 версията

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Аз не знам те да имат дистрибутор на територията на Република България - може би онзи Досев?

Всъщност дистрибуторите са 4-ма за територията на България

http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=20597&select=+OK+

Здравей Васе

Никой ли не е съгласен с herolanok?

Чесно да ти кажа, нищо не разбирам от това което е написал herolanok.

Пример:

Ако ти трябва нещо още по - титанично

Предишната версия беше тежка и бавеше сърфирането.Имах ключ за 6 месеца ,но никoй не го пожела и го изтрих тотално.

Същия танк!Миналата седмица се изпотих докато я сложа и още толкова докато вляза в нета с нея!

Всъщност дистрибуторите са 4-ма за територията на България

http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=20597&select=+OK+

Самият факт че ESET през цялата година има по висок ratio на тестовете на AV-Comparatives, а ми предлагат само антивирусната за 49 лв., то не е много изгодно да си купиш KAV вместо NOD.

Не мисля че тази цена е за 1 компютър.

Не става линка, нищо де цената е 3.60 на месец всеки месец се добавя към фактурата всеки може да закупи до 3 ключа.

Като разбира се има и един месец триал безплатна.

Наскоро имаше промоция в един Site за F Secure Internet Security -15 евро за един комп.Но мисля,че мина!!!Държите да е обезателно Trend Мicro ли?

Здравей Васе

Чесно да ти кажа, нищо не разбирам от това което е написал herolanok.

Пример:

Ами само погледни името на продукта им - Trend Micro Titanium Global Internet Security

Влагайте малко шега като четете де!

Редактирано от herolanok (преглед на промените)

Същия танк!Миналата седмица се изпотих докато я сложа и още толкова докато вляза в нета с нея!

Ами да ,ясно тогава защо от техния Сайт ми предложиха любезно ключ, за 6 месеца.Публикувано изображение

Ами, не държа просто ми е любопитно дали си заслужава, още повече че от скорошната промоция сега ползвам Panda Internet Security 2011 която се държи много добре, но ако случайно блокират ключа или възникне друг проблем се оглеждам за оферти:yanim:

Самият факт че ESET през цялата година има по висок ratio на тестовете на AV-Comparatives, а ми предлагат само антивирусната за 49 лв., то не е много изгодно да си купиш KAV вместо NOD.

Аз не коментирам качествата на ESET ,не ми преиначавай коментарите!

Харесайте си една от темите и пишете там!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=129330&pid=1650175&st=180&#entry1650175

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=95803&pid=1643378&st=45&#entry1643378

Ами, не държа просто ми е любопитно дали си заслужава, още повече че от скорошната промоция сега ползвам Panda Internet Security 2011 която се държи много добре, но ако случайно блокират ключа или възникне друг проблем се оглеждам за оферти:yanim:

О, щом е така,няма страшно.Ако нещо стане евентуално попитайте в темата за ключовете и ще извадим нещо от \"торбата с хитрини\".

Тук честичко се запасяваме с ключове.Публикувано изображение

nicicom тука и аз вече се ошашавих herolanok не знам какво да кажа....пък и квото ида кажа е без значение,аре музика

ПС деактивирано-гледайте го в ю-туб,страхотна песен...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ще видим... И понеже няма какво да кажеш сега го увърташ ...

Нема нужда то се видя от собствените ти цитати .

Ти въртиш,сучеш и търсиш под вола теле...и знаеш ли колко ми дреме какво пишеш?

Ти въртиш,сучеш и търсиш под вола теле...и знаеш ли колко ми дреме какво пишеш?

Добре ...Щом казваш !

Това съм го пропуснал да го покажа на Lost in :ph34r:

Здравей! Прав си - TNN ги е стартирал файлчетата поединично преди поста си.Аз съм Тодор Нейчев Нейчев от Бургас.Работя във ВИК Бургас и съм много добър специалист.Една от дъщерите ми е в Стара Загора. Според теб защо така постъпвам? Трагично и смешно е, ако е за жълти стотинки ще я продавам! И по-скоро съм батко, отколкото баща. Отговори само ако желаеш - аз по принцип никого не съм злепоставял и съм доста разочарован от няколко гаджета на дъщеря ми. Най-ми е лесно да не ме интересуват мненията и оценките им - обаче това ги дразни и виждаш какво става и мен подхващат отзад! Недостатъчно коректни са. Греша ли?

:)

Тоя незнам дали има чуство за хумор, но май го гони шизото...

Тоя TNN още ли се подвизава във форума...кой знай колко ника има.

,,,,,,,

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ха -ха ужас

Здравейте! Прав си - TNN ги е стартирал файлчетата поединично преди поста си.Аз съм Тодор Нейчев Нейчев от Бургас.Работя във ВИК Бургас и съм много добър специалист.Една от дъщерите ми е в Стара Загора. Според теб защо така постъпвам? Трагично и смешно е, ако е за жълти стотинки ще я продавам! И по-скоро съм батко, отколкото баща. Отговори само ако желаеш - аз по принцип никого не съм злепоставял и съм доста разочарован от няколко гаджета на дъщеря ми. Най-ми е лесно да не ме интересуват мненията и оценките им - обаче това ги дразни и виждаш какво става и мен подхващат отзад! Недостатъчно коректни са. Греша ли?

Тоя май предложение ми прави :)

Едно интересно писмо до съпорта на компания, от областта на сигурността:

http://i53.tinypic.com/6pm99i.jpg

Това само идва да покаже, че не е много добра идея да се пращат идентични съобщения, ако се желае някакъв резултат, защото очевидно се приема за flood.И на мен би ми изглеждало така.Повечко творчество.:yanim:))

Това съм го пропуснал да го покажа на Lost in :yanim:

:speak:

Тоя TNN още ли се подвизава във форума...кой знай колко ника има.

Хайде, хайде!

Аз много се смях.Беше забавно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.