Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Подарък от Индия :PP.s. Гузен негонен бяга май,а? Що реши ,че тебе имам на в предвид под Вонящия Мокасин ? :biggrin:Да вземеш да оправиш сега минуса и ми се извини публично! ;) Много зло индианче си бил,кефиш се,а? Давай имаш много да наваксваш,не съм дребнав,като тебе! :beat:

Лоси готово оправих рейтинга , и пак да ти кажа като не можеш да носиш на майтап не започвай , щото не издържаш на напъна и ми налагаш 30 дневни наказания. Не можеш да се оправяш с индианци , занимавай се с бледоликите те няма да ти вземат скалпа.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Лоси готово оправих рейтинга , и пак да ти кажа като не можеш да носиш на майтап не започвай , щото не издържаш на напъна и ми налагаш 30 дневни наказания. Не можеш да се оправяш с индианци , занимавай се с бледоликите те няма да ти вземат скалпа.

Не очаквах,че толкова смело и нагло можеш да лъжотиш?! Явно ти е като хоби! :beat:

Добре че е градския да ме спаси,че направо не знам как щях да заспа довечера :biggrin:

Дай една http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif и ще ти кажа :beat:

Ах ти,чак сега ти видях какви си ги надробил.

Ами да, може(и без това си идвам в Бг за празниците)само,че си падам по по-скромни мъже.

На Nikssi и BBoy не бих се и замислила,но щом се натискаш толкова ще ти отделя една целувка. :biggrin:

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

На Nikssi и BBoy не бих се и замислила

:biggrin:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/xmastree6.gif

Добре че е градския да ме спаси,че направо не знам как щях да заспа довечера :beat:

Биричка днес ? ;)

Ами да, може(и без това си идвам в Бг за празниците)само,че си падам по по-скромни мъже.

На Nikssi и BBoy не бих се и замислила,но щом се натискаш толкова ще ти отделя една целувка. ;)

Абе не знам за Жорката,ама Nikssi определено те ревнува :biggrin:

Публикувано изображение

Затова сега тренирам усилено,че знае ли се :lol6:

Биричка днес ? :P

Май се опитваш да ме примамиш :beat: ,на карате съм днес!

Ела ,ако искаш пред БСФС-то от 17:30 съм там! Слабост ми е маваши джодан,да видиш как се изпълнява от семпай! :baby:

Абе не знам за Жорката,ама Nikssi определено те ревнува :magnifier:

Публикувано изображение

Никси е джентълмен и един такъв никога не говори такива неща

.А от друга страна ако имаше още 3\\4 жени тук щяхме да се избием за вас.

Сега аз съм превилигирована и в другите теми не ходя.

Тук с вас съм си добре.Вие сте моите виртуални мъже все пак.:love:

Май се опитваш да ме примамиш :magnifier: ,на карате съм днес!

Ела ,ако искаш пред БСФС-то от 17:30 съм там! Слабост ми е маваши джодан,да видиш как се изпълнява от семпай! :love:

Стига с туй карате бре...хвърляй парапатките и ай на бира...от лятото се каним ! :)

Иначе ти ако знаеш и аз колко работа имам тея дни...трябва да освободя напрежението малко че... :hush:

Никси е джентълмен и един такъв никога не говори такива неща

.А от друга страна ако имаше още 3\\4 жени тук щяхме да се избием за вас.

Сега аз съм превилигирована и в другите теми не ходя.

Ние затова си те "коткаме"... :baby:

Абе ,ако трябва да се "оправя" някой за каузата,ей така профилактично,свиркай :magnifier: Едно маце си имаме тук в раздела,едно пазим! :baby: Ако бяха повече,повече щяхме да пазим,абе няма назад!

Май се опитваш да ме примамиш :rolleyes: ,на карате съм днес!

...Слабост ми е маваши джодан,да видиш как се изпълнява от семпай! :baby:

Тренираме яздещата поза зенкуцу дачи с обърнати навън пети ли? :yanim:

На Nikssi и BBoy не бих се и замислила,но щом се натискаш толкова ще ти отделя една целувка. :lipstick:

Потъвам в нелегалност,че жената току виж направила баница от мене http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Абе не знам за Жорката,ама Nikssi определено те ревнува  ;)

Публикувано изображение

Затова сега тренирам усилено,че знае ли се  :ass:

Май се опитваш да ме примамиш  :whist: ,на карате съм днес!

Ела ,ако искаш пред БСФС-то от 17:30 съм там! Слабост ми е маваши джодан,да видиш как се изпълнява от семпай!  :baby:

Аз съм по локинзите и маваши геритата......ама и апаркъти крушета и прави удари с ръцете раздавам.........абе стара чена нинджа съм....ако си на зор свиркай.... :lol6:

Днес разглеждах класацията AV Comparatives за 2009. В крайна сметка завършва така:

Най-добри продукти на 2009:

Злато:Симантек

Сребро: Касперски

Бронз: ЕСЕТ (разбира се не съм съгласен, но не помня миналата година да съм се заигравал с 1-ия и втория. Пристрастен съм :))

И някои от другите класации:

On Demand Malware Detection

G(old):Symantec

S(ilver): ЕСЕТ

B(ronze):McAfee

Proactive On Demand Malware Detection

G: Microsoft

S: Eset

B: Kaspersky

Low False Positive Rate:

G: Microsoft

S: F-Secure

B: Symantec

Malware Removal:

G: eScan

S: Symantec

B: Microsoft

Low System Impact:

G: Avira

S: Kingsoft

B: F-Secure

Всичките 17 страници с още няколко резултата от класации на:

Моят сайт

A тази година как мислите?

Мисля, че тройката няма да е много различна тази година, като може да се появит в някои класации Тръстпорт и Имунет, а залагам и на Софос. 9.5 е много качествен дзвер... като изключим как тежи...

В доклада прави много добро впечатление Авира.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

За около 3 седмици (никакви експерименти с буби не съм му правил - да видя как се държи системата просто и активно браузване, разни такива и т.н., без кракове, посещаване на сайтове, които не посещавам и др.)бях с Нортън АВ и според мен той ще грабне златото (или НИС). Ако беше по-популярен, щях да се спра на Софос Ендпойнт Протекшън 9.5, но той е скъп и претенциозен към ресурси.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Колеги,я по-запознатите да споделят до къде е стигнало развитието на Икарус и заслужава ли си да му се повери защитата в сегашния му вариант! :cool:

Икарус е все още основния градски транспорт в някои градове в страната!

Сложиха им Euro1,изискванията за контрол на вредните емисии,абе същата щайга си е,като едно време,но поне не замърсяват толкова околната среда!

Сложиха им Euro1,изискванията за контрол на вредните емисии,абе същата щайга си е,като едно време,но поне не замърсяват толкова околната среда!

То тя темата не е зле да се преименува на Икарус антивирус, че човек лесно ги бърка двете марки ...

Отговора ти ми е достатъчен да не се занимавам с Икаруси микаруси,благодарско :cool:

Отказвам се! Кашата наречена Касперски "Кристал"- за мен е в повече!

След 3 часа опознаване на програмата, правя за себе си, следният извод:

• Програмата е лека, много по-лека от това, което очаквах. Приятно съм изненедан!
  • Добре реагираше на вредни сайтове, сертификати на сайтовете. За 3 часа работа, нямам забележки относно антивирусната част
  • Програмата НЕ осигурява скриване на портовете с настройки по подразбиране! Това за мен е лошо...повечето стени дават "стелт". Не видях и къде са, аналогичните на КИС, настройки, където това може да се промени.
  • Сърфирането в менюто, прехвърлянето от един прозорец на друг е доста объркващо за незапознат потребител. Определено настройките и достъпа до тях, НЕ са интуитивни и удобни...за разлика от други програми! Не знам за вас, но за мен това е голям минус, което добавено с "затворените", а не "скрити" портове, ме кара да се откажа за дълго време, да се занимавам с продуктите на Касперски!

За пореден път пробвам, но все не ме грабва тоя Касперски и т'ва си е...

:P

Ще видя каква е хавата при новия Нортон....

Абе нещо тая квалификация по "репутация" заради малко потребители, никак, ама никак не ми харесва! Несериозно ми е това нещо...като добавя и тоталният провал на Leak теста на Комодо...нещо взе да ми пада в очите тоя НИС...Че то по добре да си сложа стената на ПС Туулс (която дава около 50-55% от Leak теста на Комодо)+ антивируса на Нортон, отколкото интегрирания пакет...м?

Върти го,печи го - все мирише :cool:

Какво те притеснява? Обективен съм и си казвам открито- какво ми харесва, какво не ми! За да казвам, че нещо не ми допада, значи не ми допада....какво те смущава! Все пак не съм вчерашен потребител, и много бързо забелязвам кусурите на всяка програма. И ако даден кусур е в разрез с моите вътрешни разбирания, няма как да го премълча!

За два дни уби и Касперски и Нортон от критики :wors:

Упс, Касперски само след 3 часа ... :P

Какво те притеснява? Обективен съм и си казвам открито- какво ми харесва, какво не ми! За да казвам, че нещо не ми допада, значи не ми допада....какво те смущава! Все пак не съм вчерашен потребител, и много бързо забелязвам кусурите на всяка програма. И ако даден кусур е в разрез с моите вътрешни разбирания, няма как да го премълча!

Всяка програма си има кусури :P

За два дни уби и Касперски и Нортон от критики :P

Упс, Касперски само след 3 часа ... :cool:

Е какво те притесняват или дразнят критиките? Аз даже не бих ги нарекъл критики, а обективен коментар на реалността. Какво не ти харесва?

Всяка програма си има кусури :wors:

е има...така е! когато обаче очакванията са големи, и евентуалното разочарование от реалността, е по-силно!

Е какво те притесняват или дразнят критиките? Аз даже не бих ги нарекъл критики, а обективен коментар на реалността. Какво не ти харесва?

Да съм казал, че ме дразнят точно обратното мнението ти ми е интересно ...

И винаги ми е било интересно какво ще кажеш :cool:

Критикувай ги на воля ...

Аз даже не бих ги нарекъл критики, а обективен коментар на реалността. Какво не ти харесва?

3-та часа за обективност :cool:

Нищо не ме притеснява чудя ти се само.

- Хубаво намираш кусур и пробваш да го отстраниш,задаваш въпрос и за да ти се отговори все пак е нужно малко време. Показват ти решението на проблема обаче ти решаваш,че това не те устройва въпреки че нямаш други забележки към програмата - стелта е по важен. ОК махаш.

- Слагаш следващата - тука пък не ти харесва,че се проваля на някакъв тест,питаш отговаря ти се и пак се решаваш да я махнеш. ОК махаш.

и в двата случая загуби времето на поне двама души и естествено ...

дааа....намерих го...ама карай...

махам каспера....не е "моята" програма и т'ва си е! Аваст 5 ме грабна още от първия път, а тук за кой път пробвам ли, пробвам...не ми приляга просто и това е! :cool:

Нищо лично :)

3-та часа за обективност :cool:

з часа са напълно достатъчни да се разцъка програмата, да се тестват портовете, да тества на някой линк, да се тества някой файл, а също така да прецениш, дали изобщо ти допада като функционалност. Напълно достатъчни са 3 часа.

Ето например "Иммунета"- още в началото казах, че интерфейса е нестандартен, оригинален, и най-вече интуитивен и удобен. Все още не засича всичко, но е по-бърза от Нортон. Вчера като тествах 30-ина линка от MDL, на линковете, които засичаше, изпреварваше винаги Нортон-а във времето за реакция.

Нортона е страшно барнат от към "фейс"..страшно, но както се оказва-издиша по някои показатели...и то драматично.

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

з часа са напълно достатъчни да се разцъка програмата, да се тестват портовете, да тества на някой линк, да се тества някой файл, а също така да прецениш, дали изобщо ти допада като функционалност. Напълно достатъчни са 3 часа.

Ето например "Иммунета"- още в началото казах, че интерфейса е нестандартен, оригинален, и най-вече интуитивен и удобен. Все още не засича всичко, но е по-бърза от Нортон. Вчера като тествах 30-ина линка от MDL, на линковете, които засичаше, изпреварваше винаги Нортон-а във времето за реакция.

Нортона е страшно барнат от към "фейс"..страшно, но както се оказва-издиша по някои показатели...и то драматично.

И "Иммунета" го разкритикува в началото за системните файлове :cool:

Обаче защо не критикуваш Аваст ? Твърдиш че избягваш фенщината, а за Аваст нищо не казваш :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.