Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

И при мен е така, но някои ги класифицира като DAMAGED FILE (MALWARE) или DAMAGED FILE (UNKNOWN)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

lordergf на тестовите сървари ли остана?

С Windows 7(x64) има най много проблеми,как беше при теб стартирането след преминаване на тестовите сървари? При мене стартирането се ускори,но при други е обратното.

Има си хас баш при тебе да не се ускори стартирането, и все при другите проблемите....Публикувано изображение

ШегичкаПубликувано изображение

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Има си хас баш при тебе да не се ускори стартирането, и все при другите проблемите....Публикувано изображение

Внимавай да не ти спре тока у вас! ;) Mен веднъж ме изненада,тествам си аз една бета на Kaspersky и взе че ми дръпна шалтера! :rolleyes:

Майтапа настрана,след ъпдейта от тестовите сървари старта е почти десет секунди,докато след връщането двайсетина и повече секунди.

Внимавай да не ти спре тока у вас! :mad: Mен веднъж ме изненада,тествам си аз една бета на Kaspersky и взе че ми дръпна шалтера! :rolleyes:

Аз пък преинсталирах един лаптоп "E...нещо си.." и като сложих Касперски и при първият рестарт ....черен екран :huh:

Баси,забравил съм да включа тока и съм карал на батерии ;)

Друг път пък преинсталирах за кой ли път на един приятел компа и се разрази една яка буря...угасна всичко във фотото и само компа светеше. :eek:

Баси...изправи ми се косата ... дето я нямам :mad:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз пък преинсталирах един лаптоп "E...нещо си.." и като сложих Касперски и при първият рестарт ....черен екран :mad:

Баси,забравил съм да включа тока и съм карал на батерии :rolleyes:

Черен я,трябваше да му се помолиш малко,аз така правя преди да го сложа ;):mad:

Черен я,трябваше да му се помолиш малко,аз така правя преди да го сложа :help::help:

Аве,преди ми се смееха като проявявах диапозитивите,че се кръстех :ph34r: Да,ама нямал съм гаф никога :cool:

Ама,то компа е дяволско изчадие да знаеш. :P

Ама,то компа е дяволско изчадие да знаеш. :cool:

На Kaspersky така ли викаш? :ph34r:

На Kaspersky така ли викаш? :wors:

Не - на него му викам маце :wub:

Ти гледа ли клипа в поста на Burkoff?

Накрая като изквича на клипа и се ослушах да видя какво засече котарака при мене :bday19:

пп. Бре тоя котарак кво квичи като прасе бре,ама по Коледа не смее се обади :bday19:

Ето го най-големия злорад злобар във форума!

Човека с доброволни начала помага,а той му плюе в лицето и на труда :offtopic_s:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Баси смешника за нищо не става тоя! Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=168717&st=15

Човека с доброволни начала помага,а той му плюе в лицето и на труда :offtopic_s:

Публикувано изображение

Я провери пак :hush:

Човека с доброволни начала помага,а той му плюе в лицето и на труда :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тоя злобар го търпите Вие тука. Нали уж беше блокиран или има двойни стандарти? Псува и хули форума и тебе лично и си траете...че и понякога плюсчета му слагате.

Нищо лично към тебе за това тука:

Престанете да се занимавате с клонингите,оставете ги ако искат да пишат и от 500 профила! Шизофрениците са на изчезване,моля пазете ги!

но ми се струва като стъпка назад.

Реабилитирайте ги ,предупредете ги колегиално и като не разбират от дума,като ти знаеш кой - бой по кратуната.

Ицо има да драпаме да го стигнем та... това е от мене. Колкото толкоз :camera2:

Публикувано изображение

Тоя злобар го търпите Вие тука. Нали уж беше блокиран или има двойни стандарти? Псува и хули форума и тебе лично и си траете...че и понякога плюсчета му слагате.

Сложих му отрицателен вот,понеже нищо нагледно няма за Аваст,само празни приказки и плюене!

Ти защо му прасна положителен вот?

Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165378&pid=1875959&st=645&#entry1875959

Аз оценям по качество на коментара и до колко е полезен за останалите,не ме е*е че бил с бан или че ме е плюл,понял?

Сложих му отрицателен вот,понеже нищо нагледно няма за Аваст,само празни приказки и плюене!

Ти защо му прасна положителен вот?

Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165378&pid=1875959&st=645&#entry1875959

Що...ами обърках се бре,кво да пиша пост после ли? Аз на Мохикан да му слагам плюс умишлено :rolleyes: Lost in... нали знаеш,как ни плю във Софтвизия,и кво сега що го търпите тука?

Що...ами обърках се бре,кво да пиша пост после ли? Аз на Мохикан да му слагам плюс умишлено :yanim: Lost in... нали знаеш,как ни плю във Софтвизия,и кво сега що го търпите тука?

Ако заслужи според моите преценки гласувам позитивно и съм го правил не веднъж,казах ти не ми дреме че ме плюе ,нито пък който и да е било от тук!

Аз оценям по качество на коментара и до колко е полезен за останалите,не ме е*е че бил с бан или че ме е плюл,понял?

Ето го най-големия злорад злобар във форума! Човека с доброволни начала помага,а той му плюе в лицето и на труда :ph34r: Баси смешника за нищо не става тоя!

За съжаление мога да гласувам отрицателно само 5 пъти. Който се прави на мъж трябва да се научи да си носи и последиците :baby:

Не си ти този който ще определи за кого и как да гласувам и внимавай с квалификациите , защото ако започна и аз ще ти се доплаче вервай ми !

Nikssi , спокойно бе браточка не се пали оти ке ти мине. Ако имаш комплекси за избиване не е това начина , мога да ти помогна.

Не си ти този който ще определи за кого и как да гласувам и внимавай с квалификациите , защото ако започна и аз ще ти се доплаче вервай ми !

Аз съм този който ще спука "процесорчето" от критика! Набий го в RAM паметта колкото и нищожно количество да е останала от нея ! :ph34r:

Не че съм подстрекател ама може ли да видя как Михнев ще се разплаче ? :ph34r:

Nikssi , спокойно бе браточка не се пали оти ке ти мине. Ако имаш комплекси за избиване не е това начина , мога да ти помогна.

Аре давай да видим какво можеш :rolleyes: ....току виж съм ревнал :computer2:

Аре давай да видим какво можеш :computer2: ....току виж съм ревнал :)

Аз не бих ходил по Главната вече след това предизвикателство :rolleyes:

Аз не бих ходил по Главната вече след това предизвикателство :ph34r:

Кво да летя ли? :speak: В тоя студ как се прави това упражнение :snowballfight:

пп. Баси някой е влюбен в мене :ph34r:

Публикувано изображение

Кво да летя ли? :ph34r: В тоя студ как се прави това упражнение :snowballfight:

То майтапа си е майтап ама днес много студено при нас ...

Иначе стани Дългата карабина и трепи Магуа :ph34r:

пп. Баси някой е влюбен в мене :snowballfight:

Проследих я,но определено е тя!

Само тоооооова успях да заснема маскиран като индианец в каца,то не беше охрана то не беше чудо :ph34r:

Публикувано изображение

Мен никой ни мъ обичъ ша може ли идна снимка и за мен ... С тоя прафопис ша влеза в news roma или там кат беше ... Амъ изкъм и ядна за мен аку можи :snowballfight: Очаквами колбаса да си включи ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Проследих я,но определено е тя!

Само тоооооова успях да заснема,то не беше охрана то не беше чудо :ph34r:

Публикувано изображение

Като и гледам задните части нищо чудно и да полетя :snowballfight: Ква охрана бря,ще ги изплющя и право на зелената ...дама :speak:

Очаквами колбаса да си включи ...

Къв колбас? Пушен,варен суров :ph34r:

Като и гледам задните части нищо чудно и да полетя :snowballfight: Ква охрана бря,ще ги изплющя и право на зелената ...дама :speak:

Къв колбас? Пушен,варен суров :ph34r:

О той съ знаяе ... Някъф искустфен

Ама ти знаеш ли как посрещат в Сандански ?

Жал ми е :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.