Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

На всички пожелавам прияно изкарване на празниците ...И много ;)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :love:

Благодаря, подобно на всички,и нека затворим страницата и почнем на чисто. :baby:

пп. Внимавайте с винското и прасешкото...наблягайте на пуйките(кълки,трътки...) :cool:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

На всички пожелавам прияно изкарване на празниците ...И много :baby:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ;)

Внимавайте с Коледните подаръци че някои "подаряват" без да предупреждават! :cool:

Весело посрещане и на теб и цялото Ви семейство!

Внимавайте с Коледните подаръци че някои "подаряват" без да предупреждават! :baby:

Весело посрещане и на теб и цялото Ви семейство!

Весело изкарване и на Вас друже ! :cool:

Не съм го измислил аз точно това е причината да не могат да спрат и Замунда , защото се намира в Холандия и спазва законите в Холандия.

Арена и те са там ама пищят че могат да ги затворят даже има и кампания в Facebook а собствениците на пиратите наскоро ги цапнаха с милиони http://ognyanov.wordpress.com/2010/11/26/присъда-на-апелативния-съд-по-делото-с/

Арена и те са там ама пищят че могат да ги затворят даже има и кампания в Facebook а собствениците на пиратите наскоро ги цапнаха с милиони http://ognyanov.wordpress.com/2010/11/26/присъда-на-апелативния-съд-по-делото-с/ http://ognyanov.word...ъд-по-делото-с/

Пука им на пуловерите за тези глоби , изкарват много повече пари от реклами.

В момента съм се комплектовал, както следва:

• КИС 2011, подкрепен "въздушно" от облачната Панда
  • Земана ми подпомага Касапа в следенето кейлогерите
  • Himan Pro ми дава допълнителна подсигуровка ако Касапа и Мечката мълчат
  • Налице е и "чистача" МВАМ
  • За разнообразие периодично пускам и Rising PC Doctor да прослуша за нещо по-дребно.... :wors:
.........

чудя се дали да не сложа, като компания на Hitman Pro, Comodo Cloud Scanner..ей така..да има... :cool:

• КИС 2011, подкрепен "въздушно" от облачната Панда
  • Земана ми подпомага Касапа в следенето кейлогерите
  • Himan Pro ми дава допълнителна подсигуровка ако Касапа и Мечката мълчат
  • Налице е и "чистача" МВАМ
  • За разнообразие периодично пускам и Rising PC Doctor да прослуша за нещо по-дребно.... :cool:
.........

чудя се дали да не сложа, като компания на Hitman Pro, Comodo Cloud Scanner..ей така..да има... :rolleyes:

Много кучета си сложил да пазят "кокошарника" да не проспят вълка като всяко разчита другото да хваща или като скочат вкупом да се сблъскат и вълчо да отнесе кокошките,а?Публикувано изображение

Ми гледам че антивирусните ловят страшилището което не го ловят виртуализации та ... Ето клипче за страшилището http://dox.bg/files/dw?a=9b8aa7c445 :) Има малко бял екран ама то е от виртуалката :wors: Просто смятам че тук му е мястото на това видео ... Страшилища са тея файлове ей ... Айде със здраве !

[*]КИС 2011, подкрепен "въздушно" от облачната Панда

[*]Земана ми подпомага Касапа в следенето кейлогерите

Нали се майтапиш а? :(

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нали се майтапиш а? :cool:

Ако не се майтапи,представям си тогава желязо-бетонната му конструкция на какво ще прилича,т.е. съотношението бетон/арматура :wub:

Нали се майтапиш а? :cool:

К'во те притеснява? На един от днешните файлове, Земана се обади, а Касапа мълчеше! Същото е и с облачната Панда... не е разумно да се осланяш само на една защита...все някога ще изпусне, пък другата ще хване...още повече, че те не си пречат по никакъв начин! панда-та беше приета от Касапа безрезервно!

К'во те притеснява? На един от днешните файлове, Земана се обади, а Касапа мълчеше! Същото е и с облачната Панда... не е разумно да се осланяш само на една защита...все някога ще изпусне, пък другата ще хване...още повече, че те не си пречат по никакъв начин! панда-та беше приета от Касапа безрезервно!

Мене не ме притеснява нищо,но при тебе се случват странни неща. Две антивирусни + два анализатора на поведение :cool:

Мене не ме притеснява нищо,но при тебе се случват странни неща. Две антивирусни + два анализатора на поведение :cool:

облачен и нормален антивирус не си пречат! за земаната....щом още при инсталацията на Касапа, той не поиска да я махна, а автоматично си я метна в "доверени"...к'во да коментирам... :wub:

за земаната....

Внимавай само с какво я комбинираш,че е "кофти" програмче! Едно синьо екранче,благодарение на нея при стартиране на зловреден код и си до там с бозата!

---tested-------

Внимавай само с какво я комбинираш,че е "кофти" програмче! Едно синьо екранче,благодарение на нея при стартиране на зловреден код и си до там с бозата!

---tested-------

да чукна на дърво...всичко е наред. Не мисля, че комбинирата ми защите е боза- реално погледнато- нищо с нищо не си пречи, а само се допълват. Земана е ценна програма и има повече възможности от Касапа, в сектора за който е предназначена!

Не мисля, че комбинирата ми защите е боза-

Под "боза" имах на в предвид Windows :lock: ....просто си заминава и нищо не можеш да направиш,няма да ти помогне и възстановяването на системата,затова споменах че е "кофти" програмче!

....представям си тогава желязо-бетонната му конструкция на какво ще прилича,т.е. съотношението бетон/арматура :wub:

Всичко е на 6! за щастие- стоманобетона е еласто-платичен материал, способен много добре да преразпределя напреженията! :lock:

Всичко е на 6! за щастие- стоманобетона е еласто-платичен материал, способен много добре да преразпределя напреженията! :ph34r:

Архитекта си е архитект братя навлязахте в силно негови води относно стомано бетонаПубликувано изображение

Архитекта си е архитект братя навлязахте в силно негови води относно стомано бетонаПубликувано изображение

Само ти така си мислиш :ph34r:

Какви бетони, спам, празни приказки и сигурности!? С Миленита идвали някакви черни котараци http://www.youtube.com/watch?v=7rpMPBvwjVw Весела Нова Година!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА

НА ВСИЧКИ АНТИВИРУСНИ ФЕНОВЕ!!!

МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, И МНОГО, МНОГО ПАРИ ПРЕЗ ИДНАТА 2011!!!

ДАНО ДА Е ПО-ДОБРА ОТ ИЗМИНАЛАТА 2010 Г!

Н А З Д Р А В Е!

:beer::cheers::blink:

.............

....И ПО-МАЛКО ВИРУСИ В КОМПЮТРИТЕ! :gift:

---givens Според Dr.Web файла е повреден така ми писаха на запитването.....ама виждам,че други го засичат като заплаха......явно,градски "творците" са творили по празниците що ли--- Колкото и пъти да съм пращал активатора за Defense Wall в лабораторията на Авира все ми казват че файла е повреден , да ама не www32.zippyshare.com/v/38950226/file.html Може би вече така ще се наричат кейгенераторите и краковете

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.