Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Аз изчезвам да потичам, а на всички които пият бира ми наздраве :doh:

Къде ще тичаш в тая жега?То си е за басейн.

Ой ой тая жега на никой не прощава :bedtime2:

Ама се потиш здраво от бирата.
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пакет цигари - да,пакет бира - да,антивирусен пакет - не.Понеже съм си мечо си слагам панда антивирус 2012.Ще видя с кое ще се спогоди.

Ой ой тая жега на никой не прощава :yanim:

Кофти ми е да ползвам бягащата пътека, а през деня кога да бягам като е 38 градуса навън и затова излизам късно вечер !

А само на бира не върви :wub:

Пакет цигари - да,пакет бира - да,антивирусен пакет - не.Понеже съм си мечо си слагам панда антивирус 2012.Ще видя с кое ще се спогоди.

То все едно да си купиш пет различни марки бира вместо един пакет и да ги смесиш...така и с другите пакети.

Удоволствието ти отива на кино от шест до пет :whist:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Удоволствието ти отива на кино от шест до пет :whist:

Тогава киното е най-интересно,не си ли го гледал?

Един пакет две бири,два пакета 4 бири,три пакета...осиране

Кофти ми е да ползвам бягащата пътека..

Аз ти казах,от жегата е,споко имаш оправдание :mad:

Да не забравиш боровинките за мечока

Да не забравиш боровинките за мечока

Мечока не си е работа.Бъгва интернет експлорера.Zone alarm помете компа а вие си седите спокойно.Щях да искам Remote assistance от HJT team.

Мечока не си е работа.Бъгва интернет експлорера.Zone alarm помете компа а вие си седите спокойно.Щях да искам Remote assistance от HJT team.

Пак си се вкарал в някой филм :ph34r:

Пак си се вкарал в някой филм :biggrin:

Ама ся съм с Нортон и Outpost Pro а ти пасти да ядеш.Дай и на Ридик

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Ама ся съм с Нортон и Outpost Pro а ти пасти да ядеш.Дай и на Ридик. :biggrin:

Здраво се подсигуряваш викаш,както и с марионетните си профили!Публикувано изображение Не се ли усещаш,че тия пасти са по твоята кратуна Публикувано изображение ...то имаше един ей такъв ...ай Публикувано изображение нали не се замисляш как да ядеш доматите Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=3521

http://sysadmin.mail.ru/pforum/viewtopic.php?t=2149

Фу готино е да прочетеш и да се посмееш. Моят кактус е руски има си и име Кашперски вашият какъв е :whist:

Верно трудно е да се провреш между два кактуса...ама двата посадени в близост си пречат,корените се преплитат и бодилите съхнат...и накрая компа почва да се изключва когато си поиска и се почва търсене на вируси,и се викат на помощ знайни и незнайни сили с кодово име HJT :wors:

Много мъка има по тоя свят щом още от сега студената бира е свършила по магазините ! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Много мъка има по тоя свят щом още от сега студената бира е свършила по магазините ! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Братле,да си пробвал да сложиш на CD подноса чаша с бира? Верно,че става с кафена чаша ама халбата не се побира http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Братле,да си пробвал да сложиш на CD подноса чаша с бира? Верно,че става с кафена чаша ама халбата не се побира http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Е тоя номер не съм го правил ама никога не е късно . Абе и в кафена чаша я пия тая бира в такива моменти на слабост !

И аз съм човек ... За последното не съм много сигурен ама хайде !

Здраво се подсигуряваш викаш,както и с марионетните си профили!Публикувано изображение Не се ли усещаш,че тия пасти са по твоята кратуна Публикувано изображение ...то имаше един ей такъв ...ай Публикувано изображение нали не се замисляш как да ядеш доматите Публикувано изображение

Мога само да благодаря на Михнев за този коментар.

Като ви чета как сменяте антивирусни през ден даже и всеки ден и се чудя така дали имате един стабилен,защитен windows или имате бъгав и омазан такъв. Щото и мен все ме чоплеше нещо да сменявам всеки ден програми ама резултата беше зле,windowsа не ставаше за нищо след 3 месеца..

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Като ви чета как сменяте антивирусни през ден даже и всеки ден и се чудя така дали имате един стабилен,защитен windows или имате бъгав и омазан такъв. Щото и мен все ме чоплеше нещо да сменявам всеки ден програми ама резултата беше зле,windowsа не ставаше за нищо след 3 месеца..

За Акронис чувал ли си ?

Какво няма да сменям.Касперски само мълчи и винаги няма нищо.А като минеш с друг инструмент ела да видиш какво става.А и файеруола на касперски не струва.

Какво няма да сменям.Касперски само мълчи и винаги няма нищо.А като минеш с друг инструмент ела да видиш какво става.А и файеруола на касперски не струва.

Я пак ? Аз лично след това изказване повече няма какво да ти кажа ...

Ти просто не си правиш труда да използваш максималните възможности на дадена програма и се изказваш неподтотвен .

Приятен ден !

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Я пак ? Аз лично след това изказване повече няма какво да ти кажа ...

Ти просто не си правиш труда да използваш максималните възможности на дадена програма и се изказваш неподтотвен .

Приятен ден !

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Какво ме цитираш преди да съм се изказал.Редактирай си поста.И ме научи тогава.

Какво ме цитираш преди да съм се изказал.Редактирай си поста.

Я не се надскачай ако обичаш !

Не ти е в правомощията да ми казваш каквото и да е !

Я не се надскачай ако обичаш !

Не ти е в правомощията да ми казваш каквото и да е !

Нямам желание нито да се надскачам нито да командвам.

Еми научи ме тогава.

Казвай какво не ти харесва в стената на Касперски и ще ти помогна да го оправим !

Има си настройки за всичко и не се впрягай толкова тук просто няма смисъл .

Това е форум :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.