Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Къде ми отиде тъмният скин за форума?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е какво не му харесвате на новия скин? За мен пък е много стилен и оригинален. А този скин, дета го даваш, на сайта на Уиндоус7 е ужасно тежък за гледане продължително време...изморява очите и напряга. Големия контраст между заден фон и основното поле натоврава очите и изморява. също така е изморително дълго време да четеш светли букви върху тъмен фон....първоначално изглежда готино като стил, но с времето страшно изморява.

не трябва да има силен контраст между отделните елементи, когато става въпрос за форум! Ако е за сайт, с който искаш да впечатлиш при първо посещение, да задържиш внимание- е ок, но за продължително четене и писане- абсурд!

Не ми обяснявай колко е неудобен "този другият" стил. Всичко във форума е изпипано в пъти по-добре от тука.

Прикачване на връзка,прикачване на файл (хостинга им е голям - не някакви 10 мв.) прикачване на снимка изобщо всичко е изпипано в стил Windows 7. Да вземат да върнат старият стил. като прикачвам връзка няма място за име на връзката.

Публикувано изображение

изобщо всичко е изпипано в стил Windows 7

тия дето сме с XP какво? :О (обичам ретро) :giggle1:

ps .Nikssi недей се пали :biggrin:

ps.200 иначе suxx стила 0_о,бах не мога да намеря от къде да си сложа аватар(давайте съвети бре),егати белотията :О

Редактирано от Гост (преглед на промените)

тия дето сме с XP какво? :О (обичам ретро) :D

ps .Nikssi недей се пали :D

ps.200 иначе suxx стила 0_о,бах не мога да намеря от къде да си сложа аватар(давайте съвети бре),егати белотията :О

На мен ми е леко разбъркан стила, и сега вместо да те цитирам, щех да те докладвам :(

Да сложат старите скинове, па тоя да е основен ;)

Лентата не ми харесва (отгоре), но са се постарали ще свикнем :D

Само малко остава по превода и всичко е ОК :)

Gibs0n харесва това 0.о хаааа ко става тука ;)

и сега вместо да те цитирам, щех да те докладвам

oлеййй :D Да не ти пука,леко-полеко ще свикнем :)

Не ми обяснявай колко е неудобен "този другият" стил. Всичко във форума е изпипано в пъти по-добре от тука.

Прикачване на връзка,прикачване на файл (хостинга им е голям - не някакви 10 мв.) прикачване на снимка изобщо всичко е изпипано в стил Windows 7. Да вземат да върнат старият стил. като прикачвам връзка няма място за име на връзката.

Другият стил не знам колко е удобен, защото в оня сайт влизам 1 път на 3 месеца....тук говорех за цветовата гама. Пак ти казвам- за форум не е добре да има голям контраст между отделните елементи, защото това с времето изморява. Да, първоначално ефектно, но за продължителна употреба не удобен....не и за форум. Тъмен фон със светли букви е ужасно нещо за форум,...за сайт за услуги, да речем, е готино, защото контраста и яркостта привличат, но те с времето изморяват. За форум са нужни "спокойни", изчистени, "меки" тонове...

На мен сегашния стил веднага ми допадна- стилен е и е точно за форум! Ужасявам се когато вляза във "черен" форум със "светещи" букви....отврат!

За форум са нужни "спокойни", изчистени, "меки" тонове...

oй джедая се произнесе 0_о ;)

Мара чичка :D

Ужас е, аз временно спирам участието си тук . Очите ми точно след 5 минути взиране в пространството ме заболяват . Пък и сам мога да се оценявам :)

Очите ми точно след 5 минути взиране в пространството ме заболяват .

и аз съм така :((

ама пиша без да гледам :) спам-тема или кво хаххаах :D

PS.Ахахах сам си харесвам идиотщините ;D.ops чакай да не повдигна Nikssi от гроба че лошо :D

и аз съм така :D(

ама пиша без да гледам :) спам-тема или кво хаххаах :D

Абе едни слънчеви очила с UV защита дали ще свършат работа ?

Трагедия е ...

И аз ще си се радвам на глупостите http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

С цветовете ще свикнем, но защо ми се струва, че и шрифта е по-голям. Постовете стават по "дълги"...Сякаш една страница събира значително по-малко постове от преди....

nahhh Стефчо не знам кво събира една страница-ама бърка в очите яко :)

nahhh Стефчо не знам кво събира една страница-ама бърка в очите яко :D

viperdick-хахахха ко е тва бре-пепелянка с пенис? 0.о ?

nahhh Стефчо не знам кво събира една страница-ама бърка в очите яко :)

viperdick-хахахха ко е тва бре-пепелянка с пенис? 0.о ?

Не не е пепелянка с пенис - стар ник ми е, по скоро човек-змия... (може и - човек с пенис като змия.... ама да не се хваля...)

Плюс това промяната доведе до промяна - отдавна исках да сменя ника си...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

"(може и - човек с пенис като змия.... ама да не се хваля...)"-фукни се бре ко толкова :) ps току виж старчоците се засегнали хахахха :D ps300 Що си харесвам собствените неща???? 0.о

Кво сега - да го ударя в монитора ли, или в камерата - ама ще ме баннат

Кво сега - да го ударя в монитора ли, или в камерата - ама ще ме баннат

ахахах най-накрая един дет не му пука де ще го плесне :)

Не ме кефи новата фаца на форума нещо, не знам. Едно разхвърляно изглежда сякаш. И цветовете се сливат едни. А на елката на която съм в момента и която незаслужено и викат компютър страниците се влачат с канска мъка. Бе ще свикна, но засега старият шаблон ме кефеше повече.

Малее,малее,то голямо предизвикателство тоя Фейсбук.Ще взема да се регистрирам. :giggle1:

Публикувано изображение

ПОЛУЧАВАТЕ ГО В ЧАТА НА АНГЛИЙСКИ, ОТ ПРОФИЛ НА ВАШ ПРИЯТЕЛ С ЛИНК КЪМ ВИДЕО, КОЕТО УЖ Е ЗА ВАС И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА АКО НЕ ИЗТЕГЛИТЕ ФЛАШ ПЛЕЪР, В КОЙТО Е ВИРУСА! Не го правете! НE ОТВАРЯЙТЕ ЛИНКА КЪМ ВИДЕОТО И НЕ ТЕГЛЕТЕ Вируса започва със съобщението: hi, how are you?

Малее,малее,то голямо предизвикателство тоя Фейсбук.Ще взема да се регистрирам. :cheers:

Мдааа... жена ми изрично съм я предупредил много да внимава с тоя фейс- какво разглежда, какво отваря.

Абе изобщо какво ходят в тоя фейсбук, не мога да разбера. Аз имам един регистриран фалшив профил, просто да видя за к'во иде реч- ами честно казано, не разбирам практическия смисъл от тоя бук...да не говорим, че и интерфейса е доста объркващ. Простотия...

Редактирано от КИИП (преглед на промените)

Мдааа... жена ми изрично съм я предупредил много да внимава с тоя фейс- какво разглежда, какво отваря

Ревнив си май,а? Да нямаш турска жилка? :baby:

Пък к'во се притесняваш,нали си със защита "бетон марка 500" :cheers:

Простотия...

Съгласен!

Ревнив си май,а?

Абе трябва да има контрол малко...ше инстална аз по някое време Спай-че...да видим к'ва е хавата докато съм на работа....то не, че историята на браузера не я казва, ама в бука не се вижда к'во е писала.... :cheers:

"Доверяй, но и проверяй!"

"Доверяй, но и проверяй!"

Как беше,''Проверката е висша форма на доверие''.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.