Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Абе стига с тая бира,само големи кореми,и мацките беж,може нещо по-добро,ракия,водка,джин,уиски,много по-добри варианти според мен,без деформации. :ph34r:

Бира и Фитнес тогава :P
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бе не знам за вас ама мене водката ми е пръв другар-

еле кат ми излезе гадния VIRUT у компчето

Публикувано изображение

Бе не знам за вас ама мене водката ми е пръв другар-

еле кат ми излезе гадния VIRUT у компчето

Публикувано изображение

Абе "Смирноф" или "Финладния" са марките при водката, ама....и "путинка" ще свърши работа... :rolleyes:

имате ли асансьор до 15-ия етаж? ;)

Абе "Смирноф" или "Финладния" са марките при водката, ама....и "путинка" ще свърши работа... :P

имате ли асансьор до 15-ия етаж? :P

До 14-тото етаж е асенсьора.

Ама покрива е супер за биропиене и водкопиене,абе покрив-

Луна,звезди,Витоша от лево,Стара планина от десно-пейзаж

Публикувано изображение

До 14-тото етаж е асенсьора.

Ама покрива е супер за биропиене и водкопиене,абе покрив-

Луна,звезди,Витоша от лево,Стара планина от десно-пейзаж

Публикувано изображение

Абе знаеш ли, че нещо ми се допи от твоята водка...още повече, че на покрив никога не съм я пил...интересно ще да е, не мислиш ли...!? :P

Абе знаеш ли, че нещо ми се допи от твоята водка...още повече, че на покрив никога не съм я пил...интересно ще да е, не мислиш ли...!? :)

Заповядай,носи за всеки случай и още че требе да се ъпдейтва понякога

:cool:

Заповядай,носи за всеки случай и още че требе да се ъпдейтва понякога

:question:

Нямаш грижи...винаги си нося резерва...ъпдейта е задължителен! Когато ти се допие...свиркай! :cool:

Михнев, ти имаш ли нещо общо със строителството? останал съм с впечатлението, че имаш известни познания в тази област....или греша?

Михнев, ти имаш ли нещо общо със строителството? останал съм с впечатлението, че имаш известни познания в тази област....или греша?

Имам,да, плащам на такива като тебе и после бера ядове!

...шегичка...слава богу че не са ..:jeer:)

Имам,да, плащам на такива като тебе и после бера ядове!

Това ви е коронния номер на вас...поръчваш, получаваш...а не плащаш! При мен обаче такива номера не минават: последното плащане става с предаване на проекта...иначе проект няма! :jeer:

Това ви е коронния номер на вас...поръчваш, получаваш...а не плащаш! При мен обаче такива номера не минават: последното плащане става с предаване на проекта...иначе проект няма! :jeer:

Вашия "номер" после излиза на яве! Приказваш така защото ти не си изпълнителя,после като се започне работа по проекта тогава излизат на яве глупостите, които сте чертали и изчислявали!

Приказваш така защото ти не си изпълнителя...

Аз приемам армировката...и за това има плащане...:jeer:

...после като се започне работа по проекта тогава излизат на яве глупостите, които сте чертали и изчислявали!

И по какъв критерий определи, че това, което са чертали колегите, са..."глупости"? От позицията си на какво компетентно лице, даваш тази оценка? Дай някакъв конкретен пример...за да разбера за какво по-точно говориш?

Дай някакъв конкретен пример...за да разбера за какво по-точно говориш?

Примери бол,колкото щеш особено в архитектурата по фасадите...жива мъка сте там повечето.И идея си нямате как ще се изпълни,но драскате там все едно сте в час по изобразително.

А за арматурата не ми говори,много добре знам как я приемате...в барчето отсреща!

Болят ме очите от този цвят на форума . :jeer:

Болят ме очите от този цвят на форума . :jeer:

Много гаден,направо ми се драйфа. Дано вкарат скоро повече скинове.

Примери бол,колкото щеш особено в архитектурата по фасадите...жива мъка сте там повечето.

Тук трябва да имаш претенции към архитекта- първо. Второ- в процеса на проектиране на архитектурата, което предшества всички останали специалности, архитекта и възложителя си общуват интензивно, така, че специално за архитектурата, всяка чертичка е съгласувана с възложителя!

А за арматурата не ми говори,много добре знам как я приемате...в барчето отсреща!

Оооо...тук изобщо не си май в час! Ти май си със спомени от преди 20 години! Аз не познавам млад колега, или колега на моята възраст, който да гледа през пръсти на приемането на армировка! това беше едно време, когато всичко беше държавно, и ти дремеше на кура, как е изпълнено! сега не е така...особено ако този, който приема армировката е и автора на проекта! Една пръчка ако липсва и не ти подписвам наливането на бетона! не може така, и не бива...

Много гаден,направо ми се драйфа. Дано вкарат скоро повече скинове.

А не! мен пък много ми харесва новия фейс! Стилен е!

Тук трябва да имаш претенции към архитекта- първо.

Е да де,аз към него имам претенции. Ти не си ли архитект или само на такъв се прайш по форумите? Мечтайш си викаш,ами то с учене става и малко пипи.

Оооо...тук изобщо не си май в час! Ти май си със спомени от преди 20 години! Аз не познавам млад колега, или колега на моята възраст, който да гледа през пръсти на приемането на армировка! това беше едно време, когато всичко беше държавно, и ти дремеше на кура, как е изпълнено! сега не е така...особено ако този, който приема армировката е и автора на проекта! Една пръчка ако липсва и не ти подписвам наливането на бетона! не може така, и не бива...

Ооо в час съм ,ето и ти да влезнеш в час Google

Ооо в час съм ,ето и ти да влезнеш в час Google

Ами тя тая срутената сграда, и изобщо инцидентите със сгради стават, щото всички се прайте на инженери и майстори и събаряте, къртите каквото ви скимне, за да "разширите" без да се консултирате с инженер, щот не ви се дава пари!

До сега не е имало нито един случай на авария, която е резултат на проектантска грешка (аз не съм чувал за такъв случай или ако някога е имало то то е единичен случай)! Всичките аварии са или вседствие на грешка на строителя, или в грешка при експлоатацията на сграда, или в резултат на несъгласувано преустройство!

аз не съм архитект- конструктор съм!

аз не съм архитект- конструктор съм!

Т'ва е друга бира....учи момче учи .....пък току виж си станал кадърен архитект...и тогава вече може и да се засечем някой ден...не че си ми тумнал де

Успех ти желая и малко повечко дипломатичност и по-малко агресия от твоя страна няма да ти навреди!

Т'ва е друга бира....учи момче учи .....пък току виж си станал кадърен архитект...

ха ха ха...Конструктора е главният "виновник" за съществуването на сградата, приятел....без конструктура архитекта нищо не струва...не случайно всичко го съгласува с него! Един архитект просто не знае, колко много не знае....:weather2:

Приказката за архитекта знаеш ли я: "Който няма достатъчно талант за художник, и достатъчно акъл за инженер, става архитект!"

Айде, че стана късно...

ха ха ха...Конструктора е главният "виновник" за съществуването на сградата, приятел....без конструктура архитекта нищо не струва...не случайно всичко го съгласува с него! Един архитект просто не знае, колко много не знае.... :weather2:

Приказката за архитекта знаеш ли я: "Който няма достатъчно талант за художник, и достатъчно акъл за инженер, става архитект!"

Айде, че стана късно...

Обратното важи в пълна сила.

Архитекта трудно ще го стигнете.Една от поговорките тук влиза в пълна сила "Високото грозде било кисело"

Лека вечер!

Още един начин за предпазване от вируси:

Публикувано изображение

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "АРМАТУРА" може и "ШАМАНДУРА" :grimace:

Тоя форум не само е с гаден скин ами са го направили и отвратително. Я по добре да видят тука http://www.windows7b...dex.php?act=idx

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Обратното важи в пълна сила.

няма обратно...:grimace:

Архитекта трудно ще го стигнете

няма за какво да го стигам архитекта. Вече не вземат това, което беше преди кризата...съобразяваш се с клиента, за да може да го вземеш, щото друг ще го вземе...

Една от поговорките тук влиза в пълна сила "Високото грозде било кисело"

Реално погледнато на архитекта му е високо само името, и това че просто във времето се е наложил статута, че архитекта е автор на проекта...а това не е така. Проекта е колективно дело на на 10-ина души, като архитекта е само един от тях. Основния проект в цялостния проект на една сграда, който е най-обемен и тежък, основната тежест и отговорност пада на плещите на конструктора. Когато стане нещо конструктура ще влезе в затвора, а не архитекта, въпреки, че той се кичи с титлата "автор на проекта" като цяло. Архитектите са едни "тарикати", които реално не носят никаква наказателна отговорност!

няма обратно...:grimace:

няма за какво да го стигам архитекта. Вече не вземат това, което беше преди кризата...съобразяваш се с клиента, за да може да го вземеш, щото друг ще го вземе...

Реално погледнато на архитекта му е високо само името, и това че просто във времето се е наложил статута, че архитекта е автор на проекта...а това не е така. Проекта е колективно дело на на 10-ина души, като архитекта е само един от тях. Основния проект в цялостния проект на една сграда, който е най-обемен и тежък, основната тежест и отговорност пада на плещите на конструктора. Когато стане нещо конструктура ще влезе в затвора, а не архитекта, въпреки, че той се кичи с титлата "автор на проекта" като цяло. Архитектите са едни "тарикати", които реално не носят никаква наказателна отговорност, а са "голямата работа" на книга!

Тоя форум не само е с гаден скин ами са го направили и отвратително. Я по добре да видят тука http://www.windows7b...dex.php?act=idx

Е какво не му харесвате на новия скин? За мен пък е много стилен и оригинален. А този скин, дета го даваш, на сайта на Уиндоус7 е ужасно тежък за гледане продължително време...изморява очите и напряга. Големия контраст между заден фон и основното поле натоврава очите и изморява. също така е изморително дълго време да четеш светли букви върху тъмен фон....първоначално изглежда готино като стил, но с времето страшно изморява.

не трябва да има силен контраст между отделните елементи, когато става въпрос за форум! Ако е за сайт, с който искаш да впечатлиш при първо посещение, да задържиш внимание- е ок, но за продължително четене и писане- абсурд!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.