Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Поздрав със следното видео:

Много станахме лудите lol
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тук е време да благодаря на няколко мои приятели . Lost in , klaatu, TNN и nikssi благодаря ви че застанахте зад мен . Повярвайте никога няма да го забравя . Благодаря и наздраве !

Наздраве друже.

Публикувано изображение

Тук е време да благодаря на няколко мои приятели . Lost in , klaatu, TNN и nikssi благодаря ви че застанахте зад мен . Повярвайте никога няма да го забравя . Благодаря и наздраве !

Аз както винаги последен на опашката :* Ядосаха ме и ги натирих в слонски г...з

Мерси и лек и успешен ден.

Аз както винаги последен на опашката :* Ядосаха ме и ги натирих в слонски г...з

А какво се е случи, така и не стана ясно?

А какво се е случи, така и не стана ясно?

Нередовното пиене на бира води до такива нездрави ситуации. Изразява се в тупане,тропане,триене на сол,измисляне на симптоми,стигащо до параноя и детинска лудост :)

Та бирата е мнооого важен атрибут. Освен,че разхлажда пиейки се студена,тя е и хранителна и генерира мозъчните клетки. Естествено лечебните и качества се изразяват в дозата от порядъка на едно буренце - петлитрово дневно.

Профилактично,за тези които не са загубили мозъчна активност може и по една бутилта 1.5 литра дневно но никога сутрин и не на гладно.

Що се отнася до секса пиенето на бира те държи непрекъснато на 12 часа :ph34r:

Пиенето на бира на компа води до оливане и повреждане на клавиатурата. Трябва да се ползва през времето на антракта.

Писах лично съобщение до един потребител. После изтрих по-старите съобщение, но без да искам делнах и това което му писах. Та трябва ли да му пращам ново лично съобщение или той го е получил?

Писах лично съобщение до един потребител. После изтрих по-старите съобщение, но без да искам делнах и това което му писах. Та трябва ли да му пращам ново лично съобщение или той го е получил?

Тая тема, по-принцип е за писане на глупости и избиване на комплекси...А, и за много виртуално черпене с топла бира. Френд, без да искаш, попадна на Михнев на устата! Ако те напсува - сърди се на себе си...Чудя се, темата дали да я делна, че нещо много дълга стана, или да й пусна следващата част. Ще бъде представена, в листинга на раздела не с папка, а с голям предупредителен триъгълник, за газ под налягане:

Публикувано изображение

Малко спам винаги си има нужда.Едва ли има филтрация за повтарящи се съобщения.Оправдай се че не ти работи мишката.

...Чудя се, темата дали да я делна, че нещо много дълга стана, или да й пусна следващата част.

Може ли потребител,а не модератор да трие теми? Ако да - кажете как става,че да почвам :D

Бира,уголемяваща женските гърди,произведена в България:

Публикувано изображение

Пивоварите от България изобретиха бира, която увеличава женския бюст. В пенливата течност се съдържат специални стимулатори, които подпомагат нарастването на млечните жлези. По принцип бирата е била предназначена за жени, които кърмят децата си, съставът на напитката бил напълно безвреден за бебетата. След известно време дамите установили, че след консумацията на въпросната бира, гърдите им станали видимо по-големи.

В пенливата течност няма никакви синтетични вещества, неочакваният ефект идва от ферментите на маята и пшеницата. Вкусът на бирата, предназначена за кърмещи майки, не се отличава от останалите бири. Добрата новина е, че това питие го има само в страната ни. В момента различни купувачи от ЕС искат да се сдобият с бирата, уголемяваща женските гърди.

burgasnews.com

Дайте да видим какви домашни любимци имаме.

Имам котка с няколко имена, но най-вече и викам Глъмпер Публикувано изображение

Публикувано изображение

Хубаво че има програми като Acronis и т.н.,да ги ползват умници като нас,пфу.

Може ли потребител,а не модератор да трие теми? Ако да - кажете как става,че да почвам :clown:

Твоите си можеш, като ВИП, да си ги редактираш...Иначе в тази тема и да ти се дадат всички права - отърване няма и триене също, даже и да я преинсталираш на чисто, все някоя наследена гадинка ще изникне, дали рууткит от кеша на оптичното устройство, дали...аз.

Дайте да видим какви домашни любимци имаме.

Имам котка с няколко имена, но най-вече и викам Глъмпер Публикувано изображение

От две седмици имам неофема, казва се Рио:

Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

Не е добра идея да съберем в една стая домашните си любимци сякъш, а?...

10 причини да пиеш бира:

Обичаме бира и бихме се оженили за нея, но ни изгониха от обредния дом. Бирата е любимо питие, защото го има всеки сезон и винаги е на мода. Събрахме нашите десет причини, които са като божи заповеди за бирения фен.

Публикувано изображение

1. Бързо питие

Консумира се много бързо в свободното време. Много революции се случиха, когато работниците протестираха, че не могат да пият в обедната почивка. Съгласни сме с тях и от солидарност ще отворим по една бира.

Публикувано изображение

2. Създадена за картофите със сирене

..... и за цацата, и за чипса, и за пържолите. Напоследък някакви хора развалят бирата и й слагат лимонче. Искаме бира, която да ни харесва, а не с лимонче и дамска превръзка за подарък. Направете бира с вкус на пържени картофи със сирене и ще спечелите пазара! Една бира върви с всяко меню и не бива да я пренебрегваш с кола.

Публикувано изображение

3. Забавните звуци

Може и да е срамно, но след като изпиеш 5 бири и започваш да издаваш едни уникално забавни звуци, които не би могъл да повториш. В приятелския кръг се опитваш да блеснеш с по-оригинална оригня и няма намусени и погнусени. Бирената оригня изказва благодарности на съдържателя на бирарията.

Публикувано изображение

4. Бавна и сигурна смърт

Пробвал си да се накажеш с бира и няма да повториш. Адмирираме решението, защото тази мръсница може да има 5,6% алкохол, но на сутринта съжаляваш, че си пробвал. Не можеш и да спиш, защото си пикал на всеки 5 минути. Ще повториш, защото изживяването е уникално.

Публикувано изображение

5. Свежарка

Няма нищо по-разпускащо от бира в горещ ден и няма нищо по-приятно от тъмно пиво пред камината в снежен ден. Биричката е подходяща за всеки сезон и на драго сърце я консумираш. Всеки помни своята първа бира и удоволствието, което му е доставила. Вкусът и ароматът й все още циркулират в тялото ти.

Публикувано изображение

6. Изтрезвителка

Едно малко може да оправи щетите на много големи. Вечерта си изпил 5-литровата дамаджана с ракия на дядо ти, с която караше москвича, а сега искаш да се обесиш, защото болката е непоносима. Спокойно, отвори си една биричка и хапни едно шкембе, за да ти мине. Ще изгрее слънце и над твоята пияна глава, наздраве!

Публикувано изображение

7. Алкохолната прелюдия

Дружината е подранила на масата и се налива на твърдо, но ти искаш да идеш и на диско. Започвай с биричка в ръка и ще издържиш много повече. Можеш да започнеш на твърдо и да гасиш с бира, но няма да си толкова респектираш, защото всичко изглежда по-добре с уиски в ръка.

Публикувано изображение

8. Дрегерът

Изпил си една биричка и белите фуражки размахват палката като едни същински диригенти. Чували сме, че има хватки, с които можеш да излъжеш алкохолната свирка. Класическото оправдание "Пил съм една бира!" е малко изтъркано, но поне ще им дадеш по-малко пари.

Публикувано изображение

9. Който пие бира...

Бирата е много полезна за твоя изтормозен организъм. Слушали сме много пъти онази лекция за вредата от алкохола, но щом им кажем, че пием само бира, всички критици млъкват. Алкохолиците може да умират по-рано, но определено са по-щастливи от нас!

Публикувано изображение

10. Мъжкото питие

Биричката е част от живота на всеки мачо. Отдавна знаеш, че шкембето е просто интериорна иновация на бирата и определено няма да видиш мъж на средна възраст с космополитън или с някаква друга лигня. Бирата е за мъже, а не за малки деца.

Men.bg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Публикувано изображение

Брех тия Нодаджии много бъзливи. Ай пито ми били блокирали,хи хи .

Аре нема нужда,да си проверят дупките в зидарията :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

ЕSET толкова се излагат, че ме е срам че още им ползвам продуктите - осраха се тотално с новия сайт и новата версия.

ЕSET толкова се излагат, че ме е срам че още им ползвам продуктите - осраха се тотално с новия сайт и новата версия.

Публикувано изображение

Хипса може и да се спре. Той на автомат ако не го пипнеш никакъв го няма тъй че...промении няма :help:

Дай превод, че не мога да загрея :help:)

Дай превод, че не мога да загрея :help:)

Петичката се получи много яка (добра,стабилна...) по скоро да излиза финалната версия.

В общи линии това,това дали е яка ще се види като я пуснат. Ой как я чакам :D Да видя тогава анализаторите как ще се извъртат. Пък знае ли се може и да е нещо много добро ...

Май нещо те мързи да режеш ?

Не прави шотове на целия desktop... :>

Е, айде сега, нали трябва да се види и Ферарито... ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.