Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Абе трябва да има контрол малко...ше инстална аз по някое време Спай-че...да видим к'ва е хавата докато съм на работа....то не, че историята на браузера не я казва, ама в бука не се вижда к'во е писала.... :cool:

"Доверяй, но и проверяй!"

Контрол викаш,абе не е добре да разбира ,щот ще излезе извън контрол

1."Дай на птичката свобода и ако се върне при теб ще е за цял живот"

2."На сила хубост на става"

Как беше,''Проверката е висша форма на доверие''.

По скоро параноя

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Контрол викаш,абе не е добре да разбира ,щот ще излезе извън контрол

1."Дай на птичката свобода и ако се върне при теб ще е за цял живот"

2."На сила хубост на става"

Абе аз съм и казал, че е свободна да прави каквото иска.....респективно и аз... :cool:

Мдааа... жена ми изрично съм я предупредил много да внимава с тоя фейс...

С времето установих, че файда от предупреждения нема. Зарад това взех мерки. Един User акунт съчетан с по-малко бири вечер педи да се прибера от работа, белким ако се е намърдало нещо да го ловя на време.

П.С. Ааа и задължително звъня да предупредя, че се прибирам, сега няма да си развалям семейството за някакви си 20 ст. :cool:

Абе трябва да има контрол малко...ше инстална аз по някое време Спай-че...да видим к'ва е хавата докато съм на работа....то не, че историята на браузера не я казва, ама в бука не се вижда к'во е писала.... :giggle1:

"Доверяй, но и проверяй!"

Може да ти свърши някаква работа>

http://blog.handycafe.com/2010/03/01/handycafe-firewall-released/

П.С. Ааа и задължително звъня да предупредя, че се прибирам, сега няма да си развалям семейството за някакви си 20 ст. :baby:

И аз, но когато се връщам по-рано от работа и не съм се обадил предварително на жената, а пред входната врата има по-голям номер обувки от моите, се връщам да си изкарам смяната до края :salad: щел да ме смаже, чух един ден пред вратата, да ма аз съм до 16:30 на работа ;) .

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

И аз, но когато се връщам по-рано от работа и не съм се обадил предварително на жената, а пред входната врата има по-голям номер обувки от моите, се връщам да си изкарам смяната до края :mistaken: щел да ме смаже, чух един ден пред вратата, да ма аз съм до 16:30 на работа :mistaken: .

Гепи му обувките,после звънни и гледай как ще търчи навън бос. :mistaken:

Мале,настъпих някой по мазола :mistaken:

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Има и добри хора в You Tube . Един ми се скара че го е дразнела музиката ми ,но после се извини : Sorry, I was so harsh. but I think if you did your vedio in your language, you will be helpful for Bulgarian people. I do notice that, all people do their tutorials in english even if its not thier original language! whereas there are many non-english people need help. Best wishes for you ya friend. Та Bulgarian people искате ли да ви говоря на Български докато правя клиповете ? Или ги предпочитате с музика ? :ph34r:

Ами на англ ще е полезно за повече хора, ама чак пък и да ни говориш няма смисъл сякаш... Пиши някой коментар в ноутпада на англ, ако се налага чак толкова обяснение на това което правиш - та нали се вижда на клипа какво правиш, за какво да обясняваш (примерно стартираш файл - и казваш "сега стартирам файл" - няма смисъл)...и яката музика я остави... Пък за българите си има гугъл транслейт....

fuck off....топла бира

Теб та знам

:ph34r:

Ами на англ ще е полезно за повече хора, ама чак пък и да ни говориш няма смисъл сякаш...

Пиши някой коментар в ноутпада на англ, ако се налага чак толкова обяснение на това което правиш - та нали се вижда на клипа какво правиш, за какво да обясняваш (примерно стартираш файл - и казваш "сега стартирам файл" - няма смисъл)...и яката музика я остави...

Пък за българите си има гугъл транслейт....

Ще пиша нещичко щом е за вас ама да говоря ме мързи !

Тоя форум КОГА ЩЕ ГО ОПРАВЯТ? ПИСНА МИ ДА ОТВАРЯ В НОВ ПРОЗОРЕЦ КАТО ЦЪКНА НА ПОВЕЧЕ ЕМОТИКОНИ. :hush:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При мен е така.

Ботнети а ? :wors: Били отдавна е зомбирал машините ни.

Осуществляет ли Microsoft несанкционированный доступ к ПК с MS Windows?

«Закулисная» работа Microsoft

24 августа 2007 г. возмущению десятков миллионов пользователей персональных компьютеров под управлением операционной системы Windows не было предела. Они заметили, что софтверный гигант Microsoft – без их ведома! – обновляет файлы на ПК под управлением Windows XP и Vista даже при выключенной (!) функции автоматического обновления.

Было выявлено несанкционированное изменение девяти файлов:

• в Vista – wuapi.dll, wuapp.exe, wuauclt.exe, wuaueng.dll, wucltux.dll, wudriver.dll, wups.dll, wups2.dll и wuwebv.dll;

• в XP SP2 – cdm.dll, wuapi.dll, wuauclt.exe, wuaucpl.cpl, wuaueng.dll, wucltui.dll, wups.dll, wups2.dll и wuweb.dll.

Все эти файлы относятся к системной службе автоматического обновления Windows.

Чем грозит эта «самоволка» Microsoft компьютерному «виндовозному» миру? Это означает, что если ваш компьютер управляется ОС Windows и подключен к Интернету, – Microsoft может делать с вашим ПК всё, что ей заблагорассудится. Теоретически все подключенные к Интернету ПК с MS Windows «на борту» можно считать единой зомбированной сетью, – гигантским ботнетом под управлением Microsoft.

14 сентября 2007 г. под давлением общественности Microsoft признала факт загрузки исполняемых файлов для Windows XP и Windows Vista через систему автоматических обновлений Windows Update без санкции пользователей…

…Прошел год. Что изменилось? Ничего, Microsoft продолжает «закулисную» работу.

Выборочная проверка десяти подключенных к Интернету ПК с установленной Windows XP подтвердила продолжение постоянных попыток несанкционированного доступа Microsoft к ПК (даже при отключенном обновлении системы!).

Вы можете проверить свой ПК:

– нажмите Пуск –> Настройка –> Панель управления –> Администрирование –> Просмотр событий;

– в левой части диалогового окна Просмотр событий раскройте Просмотр событий (локальных) –> Приложение;

– в правой части окна найдите события, источник которых crypt32.

Как правило, это такие уведомления:

– уведомление (источник: crypt32; код (ID): 7): Успешное получение автоматического обновления последовательного номера стороннего корневого списка: http://www.download.windowsupdate.com/msdo...uthrootseq.txt;

– уведомление (источник: crypt32; код (ID): 2): Успешное получение автоматического обновления CAB-файла стороннего корневого списка: http://www.download.windowsupdate.com/msdo...authrootstl.cab.

При этом в папке \WINDOWS создается файл Windows Update.log с примерным содержимым:

2008-08-19 17:35:06 14:35:06 Success IUCTL Starting

2008-08-19 17:35:06 14:35:06 Success IUCTL Shutting down

2008-08-19 18:07:37 15:07:37 Success CDM Starting

2008-08-19 18:07:39 15:07:39 Success CDM Shutting down

2008-08-19 18:58:43 15:58:43 Success CDM Starting

Браузъра ми бил крив...на някой друг дето е правил сайта му е крив :P

Бе не ти е крив ... Браузера де ... :)

Бе не ти е крив ... Браузера де ... :)

:P

...любовта ръжда не фашта ...знаех си че има нещо

:)

Ние с градския се обичаме ама тайно . Тихо да не разбере някой :P
  • 2 седмици по-късно...

Общо взето стигнах до извода,че да разчиташ на четене във форуми,за да си избереш защита на компа,е почти същото като да отидеш на врачка,която да ти предскаже правилния избор. Защо? Ми,защото едни и същи хора възхваляват една програма,а след броени дни или месеци са на коренно-противоположно мнение. Разбира се съществува варианта с тестове,но тук също нещо винаги ме е учудвало. Значи лицето X взима дадена програма и я тества на 100 заразени фаила,примерно и си прави изводи...е добре де ти този компютър,за това ли си го взел да сваляш вируси,нон стоп? Кой е длъжен да ти гарантира 100 % засичане? Уиндоус дето струва бая цифра,не се ли скапва? За хардуера да не говорим,ама си преинсталваме,ремонтираме и пак ползваме. Още по чудни са очакванията безплатна анивирусна да даде 100 % резултат.... кой е длъжен да ти прави безплатен продукт,че и толкова качествен? Слагаш си една програма и си караш с нея или ги сменяш,но при смяната не оплюваш предишната,така мисля де.

Компютъра е нападнат от дървеници и миризливки. :) При мен вършей новия вирус Фукушима 1 и Цунами. Смилете се над бедния човек. :)

G-Spot Mouse by Andy Kurovets:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

"За бърз достъп до предпочитаната от Вас страница или e-mail"

...и флашка-вибратор:

Публикувано изображение

Още:

http://www.yankodesign.com/2011/08/16/ckie-spotlight-the-duet-vibrator/

Източник: Yanko Design

http://www.yankodesign.com

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.