Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новите 7 природни чудеса на света

Featured Replies

Определено Белоградчишките скали са - ''докоснати от Бог'' ! Останаха ми само хубави спомени и мн. снимки от посещението там :)

• Автор

Определено Белоградчишките скали са - ''докоснати от Бог'' ! Останаха ми само хубави спомени и мн. снимки от посещението там :)

Дай едно гласче в линка, тогава :)

Дийке, знаеш ли дали правят класация за съвсем нови 7 чудеса? А със старите какво става?

Дай едно гласче в линка, тогава :blink:

Нима още вярваш, че с гласуване се прави избор? :lol6:
  • Автор

Дийке, знаеш ли дали правят класация за съвсем нови 7 чудеса? А със старите какво става?

Старите са Седем чудеса на античния свят ;)

Нима още вярваш, че с гласуване се прави избор? :)

Ще ми се да вярвам, че Белоградчишките скали са по-красиви от Дяволския град :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Красота... :rap:

• 3 седмици по-късно...

Не ми се иска да е така, ама аз отдавна си мисля, че няма да спечелят Белоградчишките скали Публикувано изображение

Белоградчишките скали са събрали над 6.3 млн. гласа в кампанията за новите седем чудеса на света и в момента са на трета позиция в класацията, съобщава в. "Дума". Остават 20 дни до края на настоящия етап.

силно се надявам да спечелят, че така да покажем на света малко от красиви места от България!! Всеки, който се чуства българин ТРЯБВА да гласува за Белоградчишките скали, само така може да се стопи преднината които имат пред нас. :help wanted3:

• 4 седмици по-късно...

Белоградчишките скали са на четвърто място в окончателната класация за новите седем чудеса на света след приключилото вчера гласуване на сайта New7Wonders.com.По 11 природни чудеса от седемте групи влизат във финалната бройка от 77 феномена. От седемте групи първите четири чудеса продължават в следващия етап. Така следващото гласуване ще бъде за 28 чудеса от цял свят.

Четвъртото място на Белоградчишките скали фактически им осигурява класирането за следващия етап. Това обясни пред “Фокус” кметът на Белоградчик Емил Цанков.

Утре на сайта New7Wonders.com ще бъде публикуван окончателният списък. На 21 юли финалистите ще бъдат официално представени. След това гласуването ще бъде подновено и новите седем чудеса на света ще станат ясни през 2011 година. До момента има над един билион гласа общо за всички номинирани природни феномена.

източник: dnes.dir.bg

Продължаваме да гласуваме!

Мда, класирахме се за следващия етап, но дали ще спечелим...дали ще сме сред 7-те... Хубавото е поне, че хората чуха за нас :huh:

На 21 юли финалистите ще бъдат официално представени. След това гласуването ще бъде подновено и новите седем чудеса на света ще станат ясни през 2011 година.

Я някой да ми поясни...На 21.07 ще се поднови гласуването, така ли ?

И следващият етап всъщтнос, от 21 ли ще започне ?

Я някой да ми поясни...На 21.07 ще се поднови гласуването, така ли ?

И следващият етап всъщтнос, от 21 ли ще започне ?

Да! Чух,чче втория път можем да гласуваме не само в сайта на кампанията, но е чрез смс и обаждане по телефона.Става въпрос за цялата 2010 година!

п.п. В официалния сайт имало инфо, че представянето на финалистите ще бъде на 21 юли в седмата минута след полунощ! Моля, който знае английски да провери!

Белоградчишките скали излязоха от класацията за новите чудеса на света

Публикувано изображение

Българският природен феномен "Белоградчишки скали" не се нареди сред 28-те нови природни чудеса на света и няма да бъдат включени в големия финал, каза кметът на Белоградчик Емил Цанков пред БТА. Природният феномен достигна до предпоследната номинация и се нареди сред 77-те природни обекта, от общо 261, от 222 страни.

Председателят на комисията по номинацията и бивш генерален директор на ЮНЕСКО Федерико Майор обяви 28-те финалисти от общо достигналите предпоследната фаза 77.

В третия финален етап на световната класация ще се състезават 28 природни обекта, от които ще бъдат определени Седемте нови чудеса на природата, като изборът ще стане с над 1 милиард гласа през 2011 г.

Общо над 6,5 млн. души гласуваха за Белоградчишките скали.

dariknews.bg

Ако Кметът на Белоградчик,и Инициативният комитет -начело с Божидар Димитров , не се бяха отдали на тичане като луди по села,и градове през последните 3 месеца - за да агитират предизборно за ГЕРБ , да рекламират ГЕРБ , а не скалите: вероятно щяхме да продължим - след 21.07.2009 г. Това е то - партийността,жаждата за власт... Родолюбието - по-дяволите ....

не разбирам какво общо имат някакви камънаци с "родолюбието" , ама като сте казали - давайте да ги оплакваме..... поне още ще си имаме още едно нещо за което да се жалваме пред света....

Току що по ТВ обявиха, че сме в резервната петица???

Току що по ТВ обявиха, че сме в резервната петица???

а в 24-часа пише , че сме "първа резерва" :)

в момента, ако не знаете, гласуването става с SMS-и

голям цирк - рекламната кампания се води по всички възможни начини - постоянно се захранват медиите с информация "колко малко не ни остава" :

Хайде добри хора, хайде родолюбецо - пусни си SMS-счето за да спечели твоят фаворит , миличък, гълъбче - виж как ще ни изпреварят сърбите(гърците, албанците, тамбуктуанците) :lol6:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз знаех, че няма да спечелим, ама не вярвах да отпаднем толкова рано Публикувано изображение

И в каквито и резерви да сме, все тая, няма да се наредим в 7-цата

Аз знаех, че няма да спечелим, ама не вярвах да отпаднем толкова рано Публикувано изображение

Така е, но бандата малоумници от ръководството на Белоградчик можеха да не си приберат парите, заделени за рекламна кампания, а да ги похарчат по предназначение. В последните три месеца 8 пъти идваха в офиса и песента беше "Дай да направим масирана рекламна кампания с Тв, вестници, радио и т.н." а след седмица "А бе я дай малко да намалим бюджета, че множко идва".

И така 7-8 пъти, докато накрая похарчиха 10 бона за 15 билборда, уговориха 2 радиа без пари да им пускат клипа и...

А резултата е налице.

Но важното е да са с по няколко десетки хиляди лева по-богати тия папуняци, отколкото да свършат работа както трябва.

пп. Същите тия обаче агитират родолюбците да бъдат активни...

Ебаси нахалството!

• 1 година по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.