Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5800 ExpressMusic

Featured Replies

За да инсталирам някоя програма трябва да й закупя сертификат или да хакна телефона. Ако някой е хаквал вече, моля да помага, че сефте имам умен телефон и не съм наясно хич с инсталиране на програми и т.н.

Фърмуера е v21.0.025

Благодаря предварително

Има нелегални програмки ви нтернет,които слагат сертификати върху програмите.

ПОтърся някоя.

• Отговори 111
  • Прегледи 33,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре де цитирал си ме а не четеш какво си цитирал. Какво по подробно искаш от това да следваш стъпките който съм дал в менюто на телефона. Не!При Нокия имаше един абонамент за някои услуги но го

• Те симбианите рядко имат хронометри. Намираш си сайт с приложение "хронометър" и си го инсталираш.

Има нелегални програмки ви нтернет,които слагат сертификати върху програмите.

ПОтърся някоя.

Аз четох в един форум как става, но ми е като мъгла. Не мога да зацепя нещо. Ако си хаквал/а такъв телефон, дай да се намерим в скайп да ми обяси стъпка по стъпка

EDIT: Хакнах го!!!

Редактирано от Z0mBay0 (преглед на промените)

Здравейте. Чета наляво на дясно, че телефон закупен от америка не може да работи тук в БГ понеже бил настроен за тяхните честоти. За телфона пише Technology:WCDMA (UMTS) / GSM. Band: WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900. Тово не ознава ли, че ще си работи и тук в БГ? Ще работили 3G-то?

Здравейте. Чета наляво на дясно, че телефон закупен от америка не може да работи тук в БГ понеже бил настроен за тяхните честоти.

За телфона пише Technology:WCDMA (UMTS) / GSM. Band: WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900. Тово не ознава ли, че ще си работи и тук в БГ? Ще работили 3G-то?

Щом телефона поддържа и четирите честоти, то трябва да работи в България. Честотите в България са 900/1800, така че трябва да работи. И 3G-то също трябва да работи. Виж само дали не е кодиран апарата и дали ще ти го разкодират тук, ако е кодиран.
  • 4 седмици по-късно...

Искам да си купя Nokia 5800 Xpress Music, но един приятел си взе и остана недоволен. Казва че е бавен, сам се отключва, сам набира и сам вдига, сам сменя песни. Също се изключвал и рестартирал често, когато говориш по телефона. Общо взето хубавото му било, само че изкарва хубав звук и има голям екран. Каза че мисли че проблема е в операционната система, защото била в БЕТА. Може ли да се оправи тоя проблем? И други с тоя ГСМ имат ли такъв проблем??? Моля само хора, които имат такъв ГСМ или пък знаят нещо по въпроса, да изкажат мнение. Благодаря предворително.

Искам да си купя Nokia 5800 Xpress Music, но един приятел си взе и остана недоволен. Казва че е бавен, сам се отключва, сам набира и сам вдига, сам сменя песни. Също се изключвал и рестартирал често, когато говориш по телефона. Общо взето хубавото му било, само че изкарва хубав звук и има голям екран. Каза че мисли че проблема е в операционната система, защото била в БЕТА. Може ли да се оправи тоя проблем? И други с тоя ГСМ имат ли такъв проблем??? Моля само хора, които имат такъв ГСМ или пък знаят нещо по въпроса, да изкажат мнение. Благодаря предворително.

С тоя телефон съм близо месец всичко си върви нормално. Не бях пипал телефона, за да разбера колко време издържа батерията горе доло и 9 дена не го бях зареждал, а иначе като говоря по 4-5 дни кара без проблеми като цяло съм доволен от телефона (:

хмм, има дефектни бройки от този модел на пазара. на едно приятелче правеше подобни проблеми, смениха му го и сега е наред. аз лично нямам впечатления от него...

Имам го от 10 месеца и нямам никакви проблеми!Нищо от написаните неща не ми се е случвало:) И не е бета операционната система-много поздрави на приятеля ти:(Не може сам да се отключи,набира и така нататък,защото заключването е освен софтуерно и механично:) Добър телефон с всичко от което се нуждае човек,а има и вече много софтуер за него:)

А понеже искам да си го купя от Ebay, защото там са по евтини и вървят по 300-400 лв нови, а тука в БГ са малко по скъпи, някой може ли да ми каже някакъв белег по който да разпознавам истинските нокии от китайските реплики?

Здравейте. Онзи ден си взех телефона. Всичко бачкаше нормално. Вчера реших да си сложа песни на 8-гигабайтовата карта. Слагам си аз песните и включвам слушалките. Оказва се, че дясната слушалка не работи, освен ако не притискам слушалките към порта. Ако ги оставя непритиснати, се появява неприятен шум в дясната слушалка. Пробвах с дистанционния плейър, като свързах към него слушалките. Резултатът беше липса на какъвто и да е звук. Публикувано изображение Какво да правя. Нови слушалки ли да купувам или проблемът е в телефона? Слушалките са HS-45.

Ако имаш някой познат с такъв телефон пробвай с неговите слушалки (ако има такива) ако не телефона би трябвало да е в гаранция, отиваш в магазина от където си го купил телефона и казваш какъв е проблема, те би трябвало да пробват с други слушалки ако и при другите слушалки го има този проблем ще го приемат в сервиза.

Буксата е най-вероятно не както трябва... Ако има гаранция естествено си я използвай за този проблем...

Буксата е най-вероятно не както трябва...

Ако има гаранция естествено си я използвай за този проблем...

Дано не е от буксата. Обадих се на фирмата и днес им изпратих слушалките за проба и смяна. Дано не се налага да им пращам и телефона...

Ако проблемът е в телефона, по-добре да им го пратиш и него и да ти го заменят с безпроблемен. А сети ли се да пробваш слушалките с друг източник?

Ако проблемът е в телефона, по-добре да им го пратиш и него и да ти го заменят с безпроблемен. А сети ли се да пробваш слушалките с друг източник?

Не, защото нямах друг телефон под ръка.

Ето да видиш ревюта :

Тук и Тук

Телефона има много екстри и "джаджи", така че по цел ден да си цъкаш ако искаш, но нещата които ме спряха да си го зема е големия размер (кат тухла) и лошата камера !!!... Най - важните неща при избора ми на телефон ... Лично мнение и не искам да те обвързвам ... Ай поздрави

• 5 седмици по-късно...

Здравейте! Може ли някой да посочи сайтове,откъдето да си прехвърля клипчета за Нокия 5800? Благодаря!

Здравейте!

Може ли някой да посочи сайтове,откъдето да си прехвърля клипчета за Нокия 5800?

Благодаря!

Твоя телефон е симбиан. :cool: Предполагам щом задаваш този въпрос не си хакнал още телефона да подкарва неподписани приложения (само предполагам) Ако наистина не си ето тук виж как става http://www.all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=35973 След като си хакнал ти препоръчвам CorePlayer - програмката подкарва клипчета направо avi формат за да не се налага да ги конвертираш и евентуално да се развали качеството. За филми ти препоръчвам FormatFactory за да конвертираш филма със субтитрите. Иначе клипчета и филми мисля че има в замунда. Двете програмки дето съм ти ги препоръчал ги имам и мога да ти ги пратя (пиши на лс)
  • 3 месеца по-късно...

Ако може линкче към безплатни антивирусни или хакнати за нокия 5800 . Благодаря предварително

Абсолютно излишно е ! Само натоварва паметта и процесора на телефона :P

имам нокиа5800 и се интересувам мога ли както съм си с wifi да си свалям филми направо в телефона без да съм го записал на друг компютър т.е. веднага да се сваля торента в телефона

Редактирано от nakata211 (преглед на промените)

Пробвай със SymTorrent ... аз съм си я инсталирал на моя N5800 но не съм я позлвал защото нямам рутер :super:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.