Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

• Автор

Аз лично ProStreet я харесвам. Има си недостатъци, но навсякъде съм писал главно за плюсовете и. Относно Shift - ако не знаехме, че е Need For Speed можеше да помислим, че е GRID 2 ... поне по снимките. Има много прилики с ProStreet - някой от пистите и идеите заложени в тази игра са същите. Лично мен ме притеснява липсата на Drag състезанията - това винаги е било нещо като класика в жанра. Speed Challenge-a също няма да го има, а и той беше една от силните страни на ProStreet. Така че ... Shift стъпва на раменете на GRID и само слабоумието на ЕА може да я провали. За щастие играта не се разработва от EA BlackBox, а от Slightly Mad Studios. Лично аз очаквам една добра игра.

• Отговори 430
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно защото и на мен ми хареса ProStreet се дразня. Доста от хората без собствено мнение повтарят чуждите думи и само оплюват. Иначе жалко, че няма да има Drag и Speed Challenge, бяха ми любимите =/

• Автор

Аз вързах две от машините в нас в LAN и отскоро си цъкам drag състезания в ProStreet с приятели. Лошото е, че тоя Standalone LAN sever е бъгав и понякога не се вижда host-натата игра. Понеже откакто е излязла играта съм играл само с волан съм на мнение, че с клавиатура е невъзможно да се играе ... и затова освен drag друго не правя. Та ... затова и се драдня, че в Shift няма да има drag състезания. Другото как да е, ще го преживея, но след Underground 2 drag-а западна. Единствено ProStreet го има както трябва и ще е жалко ако пак го отсвирят. Има време ... туко виж ни изненадат, както днес ни изненадаха с drift-а.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

това може да се укаже по добро и от MW

Да, може да се Укаже, но не и окаже Публикувано изображение

Аз вързах две от машините в нас в LAN и отскоро си цъкам drag състезания в ProStreet с приятели. Лошото е, че тоя Standalone LAN sever е бъгав и понякога не се вижда host-натата игра. Понеже откакто е излязла играта съм играл само с волан съм на мнение, че с клавиатура е невъзможно да се играе ... и затова освен drag друго не правя. Та ... затова и се драдня, че в Shift няма да има drag състезания. Другото как да е, ще го преживея, но след Underground 2 drag-а западна. Единствено ProStreet го има както трябва и ще е жалко ако пак го отсвирят. Има време ... туко виж ни изненадат, както днес ни изненадаха с drift-а.

Ами вземай волан! Млад си, има време да си поиграеш! Не гледай батко си, че с клавиатура бие всички на дрифт Публикувано изображение

Точно защото и на мен ми хареса ProStreet се дразня. Доста от хората без собствено мнение повтарят чуждите думи и само оплюват. Иначе жалко, че няма да има Drag и Speed Challenge, бяха ми любимите =/

За оплюването съгласен. За другото не. Драгът никога не е бил силно засегнат в никоя игра, а само загатнат. Аз с отегчение го минавах при всички NFS. Да, реално само той може да се играе с клавиатура ( + дрифта). За това и трябва да се съжалява. Иначе не.

Аз лично ProStreet я харесвам. Има си недостатъци, но навсякъде съм писал главно за плюсовете и. Относно Shift - ако не знаехме, че е Need For Speed можеше да помислим, че е GRID 2 ... поне по снимките. Има много прилики с ProStreet - някой от пистите и идеите заложени в тази игра са същите. Лично мен ме притеснява липсата на Drag състезанията - това винаги е било нещо като класика в жанра. Speed Challenge-a също няма да го има, а и той беше една от силните страни на ProStreet. Така че ... Shift стъпва на раменете на GRID и само слабоумието на ЕА може да я провали. За щастие играта не се разработва от EA BlackBox, а от Slightly Mad Studios. Лично аз очаквам една добра игра.

Аз мисля, че няма да замени никога GRID по простата причина, че оригиналът не се заменя Публикувано изображение А и дълбоко се съмнявам, че ще прилича на GRID, когато излезе истинската игра. На много игри им мина времето и бяха заменени от други с по-добри идеи . Така е със серията NFS, така е и с DOOM. Едно на тоя свят трябва да е ясно. Когато някой се мисли за велик и когато лакомията вземе връх над удоволствието, то той залязва!

И къде видяхте че иска 8800GT за макс просто пише 512мб карта това може и да означава Nvidia 200 series.

Е и? Овърклокната 8800GT е като 260. Не забравяй, че технологията е същата. Нищо, че картата почва с 8, а не с 9 или 2!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

Ами вземай волан! Млад си, има време да си поиграеш! Не гледай батко си, че с клавиатура бие всички на дрифт Публикувано изображение

Волан си имам. Просто не върви аз да цъкам с него, а тоя до мене да се мъчи с копчетата. И без това съм навъртял 200-300 часа на играта ... няма да е особено интересно. Плюс това вече си имам возило в мащаб 1:1 ... с него ми е по-интересно. За жалост сърба повечко отколкото мога да му сипвам Публикувано изображение

Много се надявам контрола да не такова дърво като в pro street.Иначе всичко друго е 10/10 надявам се да има и някаква история.

• Автор

Поредната уникална кола, която ЕА разкриха е Lancer Evo IX, и то не просто някоя MR верисия, а HKS Evo CT230R. На снимките се виждат два body kit-а - моднат Stock и Widebody Kit ... по мое мнение са супер яки. Доста са детайлни ... и поне на тези снимки изглеждат изпипани, без ненужно стърчащи навсякъде карбонови части и пернишки мрежички.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Играта ще е повече от добра! Но искам да питам нещо. Колата ще може ли да се гледа отзад както досегашните NFS-та, или ще е само отвътре?

• Автор

Играта ще е повече от добра! Но искам да питам нещо. Колата ще може ли да се гледа отзад както досегашните NFS-та, или ще е само отвътре?

Ще може ... И не само отзад, а също така и от бронята и капака както преди. На клиповете и снимките демонстрират вътрешната камера, защото доста са си играли с детайлите в купето и се фукат. :speak:

Ще може ... И не само отзад, а също така и от бронята и капака както преди. На клиповете и снимките демонстрират вътрешната камера, защото доста са си играли с детайлите в купето и се фукат. :P

Евала! Откриха топлата вода Публикувано изображение Аз никога не съм играл с камера извън купето.

• Автор

Нема, нема ... и се появи някоя неочаквана информация за играта. Този път тя идва от Game.co.uk (сайт за продажба на игри през интернет). Там се предлага Collector' s Edition на играта ... за PS3 и Xbox360. PC геймърите ще сърбат попарата ... или поне ще трябва да чакат до зимните парзници (както обикновено). Ето и "невероятните" добавки в CE:

* Unlockable BMW M3 GT2

* Unlockable Super Series Race

* Poster

* Special Packaging

---------------

Още две нови коли: Lamborghini Reventon и BMW 135i

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Супер прецакня това BMW M3 GT2 е на постера на кутията. Какъв е смисъла да слагат кола която е няма в играта.

Супер прецакня това BMW M3 GT2 е на постера на кутията. Какъв е смисъла да слагат кола която е няма в играта.

до колкото си спомням го имаше в кар лист-а.....
  • Автор

Колата я има. Съмненията ми са, че след като в СЕ е "Unlockable", то в обикновената версия на играта ще я има само за Qiuck Race или нещо такова. В кариерата няма да можеш да я купиш. НО! На кой му пука? Aко има CE за PC ... на никой от тук присъстващите няма да му е проблем да си го набави. Да живее торент системата Публикувано изображение

тъкмо и а мен това ми мина през ума ;) Но БМВ-то може и да е като на моуст уантед-в накрая го печелиш ;)

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

• Автор

Мда, в официалният сайт седят тия дати ... интересно. Но не ми се вярва. Иначе ето ми 4 нови gameplay клипа:

Видео 1

Видео 2

Видео 3

Видео 4

Третото разкрива Replay Mode ... това е хубаво :)

И продължаваме с колите. Днес ни представят Lamborghini Murcielago

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Така като гледам снимки ми изглежда че ще има сериозен бъг със датчиците.Както и в първата снимка на LP-640 датчика за температурата на мотора и маслото не бачкат както и датчика за количеството на масло също.

това не е болка за умиране,на бас че поне 95% от геймърите няма да им обръщат внимание!кое да се гледа?пистата или датчиците :)

То е по-интересно как искаш да отчитат вярно, тъй като досега не сме се сблъсквали със свършване и пълнене на бензин в NFS поредицата. И какво става в един момент - играем, играем, датчика за горивото отчита вярно и следователно показва, че бензина постепенно намалява и стигаме до една точка, когато вече показва празно, а ние не можем да си напълним наново. Ще кажете, че може и пък да се включи такова нещо с пълнене на бензин в играта, но лично мен много ме съмнява. Просто ще е малко тъпо, тъй като това се очертава да бъде нещо като ProStreet II или по-точно да няма Free Roam, което обезсмисля пълненето на бензин.

Pro Tip: Не се занимавайте с глупости - живота става по-лесен. (:

Добре поне датчиците за темперетурата на мотора да работят.Поне тогава ще стане по интересно отколкото да ти пише TOTALED докато се състезаваш на драг и случайно да дадеш на по ниска предавка.Поне да имаш време да си включиш на по висока... PS. Човек който се вглежда в детайлите успява в живота..............

в живота ДА,но в игрите-НЕ,вярно е че си е гъзария но в игра като нфс повечето обикновенно гледат пистата и кой ще изпреварват,а не датчиците....

Добре поне датчиците за темперетурата на мотора да работят.Поне тогава ще стане по интересно отколкото да ти пише TOTALED докато се състезаваш на драг и случайно да дадеш на по ниска предавка.Поне да имаш време да си включиш на по висока...

PS. Човек който се вглежда в детайлите успява в живота..............

По принцип, след като "случайно"(в кавички, щото почти никога не се случва) върнеш една предавка назад, отстрани ти показва обороти, и когато стигнат до край почва да ти се пълни това за прегряването на двигателя. Трудно е това да не го забележиш и заради такава глупост да ти прегрее двигателя Публикувано изображение

П.П. thedemonhunter, съвета ти е чудесен :grimace:

• Автор

Още една легенда - McLaren F1 (линкът съдържа техническо ревю, 3D модел под формата на клип и 5 скрийншота, част от които виждате и в поста)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.