Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

абсолютно вярно-стига да знаехте кога и как...

Поправям се-повечето знаят как,но не знаят кога(говоря за тези,които позновам аз)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Само да знаеш как вихрено лудуват...идва време за сваленето на дрехи и задръжки, но няки от нас засъжаление няма да намажат. Нищо де, то не пречи да разглеждаме менюто...Ти да имаш разни летни промоции, да вземем тука дамите да се запишем?

Аз заформих отново леко фаянса, след като бях понашишкавял в тази област и възвръщам килограмите си на млад левент, но чакам да се стопли малко това време, че в този студ не мога да си правя следобедния крос в парка...Промоции за сега не съм планирал - само ако жената много ме ядоса, може й да се замисля по въпроса laugh.gif

Аз заформих отново леко фаянса, след като бях понашишкавял в тази област и възвръщам килограмите си на млад левент, но чакам да се стопли малко това време, че в този студ не мога да си правя следобедния крос в парка...Промоции за сега не съм планирал - само ако жената много ме ядоса, може й да се замисля по въпроса laugh.gif

Имаш време до първа пролет...

Ахам, след като Пролетко ни изостави, дайте да викаме щъркела...

Хм, викайте щъркела, но не го пращайте при мен. На Пролетко му е добре така - имам си едно бебе, а бебе от него може и на по-късен етап laugh.gif

Хм, викайте щъркела, но не го пращайте при мен. На Пролетко му е добре така - имам си едно бебе, а бебе от него може и на по-късен етап laugh.gif

В този ред на мисли един стар виц.

-Знаете ли какво прави щъркела преди да донесе бебето?

-Да, излиза от панталона. biggrin.gif

П.П Баш, твоя адрес мислиме да му дадеме. biggrin.gif

В този ред на мисли един стар виц.

-Знаете ли какво прави щъркела преди да донесе бебето?

-Да, излиза от панталона. biggrin.gif

П.П Баш, твоя адрес мислиме да му дадеме. biggrin.gif

По повод този виц, се сещам за още по брутален от 'Смях без гащи', в който син се обръща към баща си:

-Татко, ще ми кажеш ли аз как съм се родил, да знам...

-Ами, мойто момче, донесе те щъркела.

-Така ли, ами кака?

-Ами и нея я донесе щъркела.

-А батко?

- И него го донесе щъркела, отвърнал бащата.

-Ами, моята братовчедка?

- Нали ти казвам...щъркела ги носи, отвърнал отново бащата.

- Ей, тате, ама ти и брат ти имате такива хубави жени, а пък таковате щъркели.

laugh.gif

мисля си къде скри онзи хубав батко ... и какво ще да е това крилатото на аватара ти :stop:biggrin.gif

Мисля, че е крайно време да спра да се ядосвам за глупости, които не зависят от мен....

мисля си къде скри онзи хубав батко ... и какво ще да е това крилатото на аватара ти :wors:biggrin.gif

Ангелче - като мен :help wanted:

Мисля си как на Мадона и откраднаха всички документи и пари и пропуски и как го преживява и плаче и се обвинява и...

А бе неприятно е, ама има и по-лоши неща си мисля.

Мисля си как на Мадона и откраднаха всички документи и пари и пропуски и как го преживява и плаче и се обвинява и...

О, милата...Случват се такива неща в родна България и не само и е определено е много неприятно, но да махне с ръка и ведро напред! Да сте живи и здрави, а пък на случилото се, майната му!

Има... има. Това е много неприятно, но както се казва не е болка за умиране. А да се обвинява няма особен смисъл, важното е да си вземе поука, макар гаранция никаква за следващия опит на братята мангасаряни. Уф, пак завърших "оптимистично" :angry:

А бе обяснявам и аз, че е по-добре да си пише жалбата в 6-то на чист въздух, отколкото да сменява памперса с поредната атомна откъм миризма бомба...

Ся не мое да проветря три часа баси.

Винаги съм се чудел как може толкова малко дете да се насере така, че да не се отмиришат 170 квадрата апартамент цели 3-4 часа и да смърдят стълбищата чак до външната врата на кооперацията пак баси.

Гадна работа. За кражбата говоря, ама и по-бледото също. laugh.gif

До сега не са ме обирали, ама сигурно е крайно неприятно, някой да ти рови из личните вещи. Като си загубих ключовете, преди години, не можах да мигна през нощта, и така три поредни вечери, докато не сменихме бравата на външната врата.

за отговорът на канибала в новосъздадената ми тема за него в блогът ми

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.