Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

ба***и тия билдове направо никнат като гъби след дъжд biggrin.gif

значи този билд 7231 ще е като този който се появи малко по-рано VHD дето беше или не ?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Дотогава вероятно ще има маса фейкове...

макар че ако св вярва на WZOR не би трябвало 31 да е фейк

и все пак

та ако не ви се занимава с виртуални не си слагайте таралежа в гащите

цитирам последния подобен коментар:

2. Финалният RTM на Windows 7 ще бъде готов преди 21 Юни, даже около 19 Юни е напълно възможно да изтече RTM на Windows 7 в Интернет

по предварителна информация активирането на 7229 е възможно с определение ключове за бета-версията и за RC-версията

потвърдено е за ключ #3 (важна тема)

както и за още поне 5, но след като процедурата е възможна не виждам смисъл от повече коментари

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Хора вече се обърках и незнам и аз какво да правя. Във момента съм на 7201 билд снощи дръпнах 7227 а днеска гледам 7231 излезъл. Та въпроса ми е кой от тези билдове е най читав за сега и някой успял ли е да тества 7231?

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

изчакайте момента в който според слуховете се очаква да лиикне финалното ртм

29 по информация на потребители е много бавен

31 е vhd - .....

стой си или на 7201...няма смисъл от преинсталации за 3 дни

подготвят се и нови билдове, но не винаги е удобно да се цитира лична кореспонденция......

изчакайте момента в който според слуховете се очаква да лиикне финалното ртм

29 по информация на потребители е много бавен

31 е vhd - .....

стой си или на 7201...няма смисъл от преинсталации за 3 дни

Той не че 7201 е много бърз де. До сега пс-то ми най добре се държеше със 7077 като чили :) чакаме да излезе финалното ртм дано не са го уплескали :)

Той не че 7201 е много бърз де. До сега пс-то ми най добре се държеше със 7077 като чили :wors: чакаме да излезе финалното ртм дано не са го уплескали ;)

7201 направо стриже на атхлон 4000+ *2 1 ГБ РАМ, в сравнение с 7100

Не дава да го барнеш - още не си посегнъл към мишката и желаният прозорец или програма вече се е отворила... :wors:

Тъй....ей така заради идеята сега слагам 7231,не че има смисъл,след като утре ще ина 7232,но понеже ще е 64 бит,та сега слагам това 31 и ще видя дали изобщо има някаква разлика.Доколкото ме информираха,само са отстранени някои незначителни грешки,рапосрт чакайте след около 2 часа!

Накой тук да е играл оригинален CS на 7201? До сега съм нямал никакви проблеми с играта но ето че вече имам. Направих чиста инсталация на 7201 преди 2-3 дена и вчера реших да си дръпна играта от steam платформата. Та ето какво стана понеже имам кажи речи нов компютър и мога да си го позволя винаги нагласям видеото на OpenGL. Така направих и вчера като ми изписа съобщение че играта може да се пусне само във софтуерен мод (по лоша графика) пробвах 2-3 пъти да сменя на OpenGL и не става и не става. Днеска пък играта въобще не иска да се пусне преинсталирах я няколко пъти все същото се случва. Даже се усъмних да не би драйварите който 7 тегли да са стари и влезох във сайта на Nvidia да си ги дръпна ръчно направих го инсталирах ги но пак същото те получава. Аз по принцип не съм так такъв CS маниак и мога да издържя без играта докато излезне РТМ но на последък бях свикнал да цъкам всяка вечер а сега не мога sad.gif

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

Няма ли да има 7231 64 бита и дано скоро дойде финалния РТМ кактво се мълви до към една седмица от 19 до 21-ви

мне ще има по непотвърдена информаия 7232 само 64

(всъщност не се знае дали няма и 32, аз знам засега само за 64)

стойте си на версиите който сте сега - през около ден-2 се появява нещо ново

даааа, сега се появил 7235 ... май взеха да се уливат, или е регистрихак....

89274562.png

54684051.png

Здравеите аз имам следния проблем ако някои може да помогне ще съм благодарен просто нз какво да направя за да се инсталира този бг интерфеис моля помогнете

post-235671-1244875196_thumb.jpg

Редактирано от redbull4o (преглед на промените)

Здравеите аз имам следния проблем ако някои може да помогне ще съм благодарен просто нз какво да направя за да се инсталира този бг интерфеис моля помогнете

Всеки БГ интерфейс е за определен билд на Windows 7, тъй че ако не е за твоя - не си прави труда.

Регионалните ти настройки защо са американски?

Редактирано от martinov83 (преглед на промените)

даааа, сега се появил 7235 ... май взеха да се уливат, или е регистрихак....

89274562.png

54684051.png

Фейк е.Потвърдено

Мисля да мина на 7229,сега съм на 7201.Билда 7229 има ли някакви преимущества пред 7201,бързина и т.н.?

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Фейк е.Потвърдено

Мисля да мина на 7229,сега съм на 7201.Билда 7229 има ли някакви преимущества пред 7201,бързина и т.н.?

Аз неусетих разлика, така че, ако нямаш проблеми изчакай RTM.

Аз неусетих разлика, така че, ако нямаш проблеми изчакай RTM.

Сега го ъпгрейтвам пък ще видим как е.Искам да питам някой има ли проблем когато отварям прозорец за чат в скайпе и горе прозрачното на прозореца излиза черно,но като цъкна на него и се оправя.С най-новия скайп съм

най-новия официален или най-новия бета......?

разлики има

но да, скупе се лигави.....

9.6 няма ги на сайта им,но до колкото знам не са бета,финал си си.Преди с 9.5 същото

говорех за скупе....

спокойно, лигави се, вродено му е

най-вероятно повредата не е във вашия телевизор

И в моя го имаше на 4.0 версията, сега с 3.8 като че ли не съм го забелязал, но все пак потвърждавам че проблема не е във вашия телевизор ;)

Ок мерси,знам че не е в кашона ми проблема,мислех че е в Windows-а.Сега ъпдейтнах до 7229,добре се държи за сега

Пп:От бетата още имам проблем.Не мога да места иконките в папките както при виста.Имате ли този проблем.Ако не го оправят до РТМ-а лошо

кои икони в кои папки?

Във всички папки всички иконки не могат да се местат.В смисъл не в други папки да се местят еми в папката в която са си да им се променя положението

ама то тва не е проблем....а дефолт настройка

не съм гледал дали може да се махне

а и не ивждам голям смисъл да се премести нещо с 2 места вляво.....това не е театър

имам някой идеи че с регистратури или евентуално едни други неща се маха, но .....е глупаво според мен

Накой тук да е играл оригинален CS на 7201? До сега съм нямал никакви проблеми с играта но ето че вече имам. Направих чиста инсталация на 7201 преди 2-3 дена и вчера реших да си дръпна играта от steam платформата. Та ето какво стана понеже имам кажи речи нов компютър и мога да си го позволя винаги нагласям видеото на OpenGL. Така направих и вчера като ми изписа съобщение че играта може да се пусне само във софтуерен мод (по лоша графика) пробвах 2-3 пъти да сменя на OpenGL и не става и не става. Днеска пък играта въобще не иска да се пусне преинсталирах я няколко пъти все същото се случва. Даже се усъмних да не би драйварите който 7 тегли да са стари и влезох във сайта на Nvidia да си ги дръпна ръчно направих го инсталирах ги но пак същото те получава. Аз по принцип не съм так такъв CS маниак и мога да издържя без играта докато излезне РТМ но на последък бях свикнал да цъкам всяка вечер а сега не мога sad.gif

Инсталирай си драйверите за видеокартата, тези които вървят в инсталацията са без OpenGL библиотеките.

За да инсталираш новите драйвери, преди това премахни изцяло старите в Safe Mode.

Редактирано от Rondji (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.