Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

С рилийз 7100 съм и много ме дразни прозореца, който се появява: COM Surrogate has stopped working .............

Ако махнеш отметката пред Show thumbnail instead of icons решаваш проблема частично. Аз имах подобен проблем и за пълно решение е необходимо:

* Обновяване на последни версии на DivX и Nero.

* Деинсталиране на Nero и инсталация на Micro/ Lite (7 или 8 версии). Деинсталацията на Nero става само с Nero General CleanTool.

* Обновяване до последна версия на: ffdshow.

Вероятно има и други решения, но при мен се получи премахване на съобщението COM Surrogate has stopped working с изброеното по-горе и преминаване към Lite/ Micro версия на: Nero 8.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Само не мога да разбера каква е връзката с нерото. С Nero7 Lite съм, сега видях че има Nero 9 Lite - ще го дръпна, но първо ще обновя кодеците и ако тогава не стане ще преинстална неро

EDIT: Обнових ffdshow (ffdshow Beta 6) и DivX 7 (File Version: 10.1.2.26) и всичко си е наред. Благодаря ти много nologo

Редактирано от Z0mBay0 (преглед на промените)

Най-Най-Най-тъпия windows

Малко като се натовари нета и спира и трябва да рестартирам компа ,че да имам нет..

На ред е това:

x32

7227.1.090602-2110_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

x64

7227.1.090602-2110_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

Ако всичко е наред,до края на деня ще има линкове!

a при него дали ще има някакви разлики с build 7201 или просто ще са фикснати някой бъгове и добавени драйвери

Чудя се дали да минавам на 7-мицата,обаче имам няколко неяснотии относно това ;)-Как да премахна стария ХР и да инсталирам 7-мицата без да си губя датата от компютъра.Прави ли някакви проблеми с по старите игри като например диабло 2-ката че съм и голям фен :) И каква е разликата м/у 86 32 и 64 бита ако не се лъжа за цифрите.Как стоят нещата с драйверите?Питам каквото не ми е ясно че съм малко куц в тая част но от друга страна бързо зацепвам като ми се обясни с 3 4 реда :).Хайде благодаря предварително знам че сте пичове и ще помогнете както можете ;)Също забравих да попитам и как трябва да запиша диска ?

Редактирано от Kojack (преглед на промените)

Чудя се дали да минавам на 7-мицата,обаче имам няколко неяснотии относно това ;)-Как да премахна стария ХР и да инсталирам 7-мицата без да си губя датата от компютъра.Прави ли някакви проблеми с по старите игри като например диабло 2-ката че съм и голям фен :) И каква е разликата м/у 86 32 и 64 бита ако не се лъжа за цифрите.Как стоят нещата с драйверите?Питам каквото не ми е ясно че съм малко куц в тая част но от друга страна бързо зацепвам като ми се обясни с 3 4 реда :).Хайде благодаря предварително знам че сте пичове и ще помогнете както можете ;)Също забравих да попитам и как трябва да запиша диска ?

Защо да минаваш, като още не е пусната официално финалната версия ?

Може само за тестове дая инсталираш и да пробваш какво ще тръгне и какво не.

86 е 32-битовата версия, 64 сам се сещаш какво е. С 64-битовата ще имаш възможност за използване на RAM над 4GB.

Драйвери си намира сам, поне за моята машина нямаше никакви проблеми с тях.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Пък и защо ще махаш ХП-то, инсталирай си и седмицата, кеф ти на харда, кеф ти на виртуална машина, разгледай, поработи , виж предимства, недостатъци...

Колеги изтече Microsoft Windows 7 Build 7227 x86 Service Pack 1 ENG (VHD) ;)

Технически данни на релийза (х86):

Име: 7227.0_x86fre_winmain_sp.090602-2110_Client_EN_US_Ultimate.vhd

Размер на rar-архива: 2,004,253,818 bytes

MD5: 110B66C56E57962522BCEEC9AC0D6813

SHA1: C8C6E02D97FCA735E0B0874E3A5DE22060C66E7B

CRC: 013D89FF

Свалям в момента...

Редактирано от krasen (преглед на промените)

Колеги изтече Microsoft Windows 7 Build 7227 x86 Service Pack 1 ENG (VHD) ;)

Технически данни на релийза (х86):

Име: 7227.0_x86fre_winmain_sp.090602-2110_Client_EN_US_Ultimate.vhd

Размер на rar-архива: 2,004,253,818 bytes

MD5: 110B66C56E57962522BCEEC9AC0D6813

SHA1: C8C6E02D97FCA735E0B0874E3A5DE22060C66E7B

CRC: 013D89FF

Свалям в момента...

Супер, но би ли посочил линк към него. :P

спокойно човека ще го свали първо и ще даде линк, а после както става в повечето случай ще е качен в някой BG тракер до довечера ;)

Редактирано от vladata (преглед на промените)

За какво ви е таралеж в гащите? VHD значи, че е готов за ползване, инсталиран и не се знае колко и какви гадинки може да са заложени в него. Всъщност много е важно от къде е "изтекъл" въпросният билд.

За какво ви е таралеж в гащите? VHD значи, че е готов за ползване, инсталиран и не се знае колко и какви гадинки може да са заложени в него. Всъщност много е важно от къде е "изтекъл" въпросният билд.

http://www.thevista.ru/page.php?id=11381

Братята руснаци отново се провиха. Цък

pit е прав. Ако е VHD, какъв е смисълът да се тегли? Само да можем да boot-нем от него?

Малко подробности за Virtual Hard Disk (VHD) - цък, цък.

Аз дори не успях да го boot-на. Добавих го в bootloader-a, но тръгва start-up recovery...

Май остава възможността да го пробваш с Microsoft Virtual PC, за да не е напразно тегленето.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

pit е прав. Ако е VHD, какъв е смисълът да се тегли? Само да можем да boot-нем от него?

Малко подробности за Virtual Hard Disk (VHD) - цък, цък.

Аз дори не успях да го boot-на. Добавих го в bootloader-a, но тръгва start-up recovery...

7227 е 7100 RC1 с регистри хак... и още нещо. biggrin.gif

35489698.th.jpg

Да! Току що и аз забелязах, че повечето EXE-та във папката Windows са version 7100. Само explorer.exe е version 7227.

След като махнах windows 7, боотменюто си остана. Пак пита коя система да зареди. Как мога да го оправя?

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Здравейте на всички.

Прегледах доста от страниците във този форум но неможах да намеря отговори на мойте въпроси.

За това моля да ме извините ако се повтарям с въпросите си .

Та :

Интересува ме дали Windows 7 има БГ фонетика ? Или може ли да се инсталира Microsoft Keyboard Layout Creator и да се създаде БГ фонетика на клавиатурата. ( понеже аз с тази програма си поравих фонетиката при Глистата ). Или някаква друга програма за тази цел ?

Някой знае ли нещо по въпроса ?

Благодаря предварително.

Много Благодаря за моменталния отговор ( не очаквах някой да е пред компа по това време )

Утре ще си инталирам Win. 7 v 7100

Още веднъж Благодаря и лека

Много Благодаря за моменталния отговор ( не очаквах някой да е пред компа по това време )

Утре ще си инталирам Win. 7 v 7100

Още веднъж Благодаря и лека

7100 ?

В момента актуална е 7201. :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.