Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

тъъй, значи другото

start>control panel>uninstall a program>turn windows features on or off>ако на games няма отметка слагаш и рестартираш..

тъй и тъй си там махни отметката и на Tablet PC components ако има

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Disasterpiece проблема с рамта беше решен на предната страница :P и няма нищо общо с видеокартата. Вярно,че е лаптоп но ми се иска да видя вградената карта която ще изкара такъв рейтинг laugh.gif

Кого съм навикал бе biggrin.gif ?напротив засмях се на това как телеграфно бе описано:това,това,това...А и не знаех че е момиче biggrin.gif:)

Апропо..има по нов билд,бърз и достатъчно стабилен...не че кой знае какво е променено,но все някой бъг е фикснат!

С Уин 7 съм и нямам никакви забележки, но... за втори път след инсталацията става това...

След инсталацията имам 3, вместо 4 партиции, като при Мениджа на Дисковете има ето това: 892974X.png

Докато инсталирах му казах да се инсталира на F, след инсталацията, пише че е инсталирано на C:, а дефакто си е във F, но C го няма... Друго всичко е наред, просто C го няма, a F е кръстено като C.

Как мога да накарам My Files ( бившето C:# на ХР) Да се пусне като F: примерно и да мога да го използвам? Вътре ми е пълен с важни неща!

Дайте съвет, моля ви! sad.gif

Редактирано от boko14 (преглед на промените)

Малко стрелям в тъмното, но пробвай с Change Drive Letter and Paths (като цъкнеш десен бутон върху My Files), защото в момента като гледам изобюо няма буква.

Редактирано от mrik (преглед на промените)

Направих го това, ама не се получава, само където м исе стори, че системата по-бързо почна да работи, ама игрите липсват. Аз съм с 7100 , вчера го изтеглих от сайта на Майкрософт..... Не знам дали това е последната версия, ама дадох на профешионъл да се инсталира.......

Значи отиде на сйта на майкрософт, свали си виндовс 7 RC, записа го на диск и при инсталацията избра професионал.

Записа си правила на висока скорост и с малко късмет не ти се че файл ei.sgf и по тази причина е излязал избор на версия. Поне по коледа така стана при мен с версия 7000.

Професионал е предназначен за офиси и няма игри.

Трябва да направиш надграждане до Ultimate - номерата важат само за него и ще се инсталират игрите.

Малко стрелям в тъмното, но пробвай с Change Drive Letter and Paths (като цъкнеш десен бутон върху My Files), защото в момента като гледам изобюо няма буква.

Ти си машина човече!!!! Не мога да изкажа благодарността си мен! Сложих му буква Б и стана! Вече си имам всичките 4 партиции! Благодаря сърдечно!

Дай боже нямам ядове с тая бета, дорде не туря фул релийза! laugh.gif Супер! Много благодаря! cool.gif

Ти си машина човече!!!! Не мога да изкажа благодарността си мен! Сложих му буква Б и стана! Вече си имам всичките 4 партиции! Благодаря сърдечно!

Дай боже нямам ядове с тая бета, дорде не туря фул релийза! laugh.gif Супер! Много благодаря! cool.gif

biggrin.gif Моля. Относно бетата едва ли ще имаш кой знае какви проблеми. Разбира се намират се, но както сам каза това все още е бета. :angry:

BG Езиков пакет напрайха ли вече за 7201(който е потвърдено че е RC2)?

Пп:Още малко остана хора средата на 8ли RTM.

Потвърдено?Постни инфото или линка де колега!Дай да видим!Аз разбрах,че 25-цата ще е най вероятно RC2 :speak:

А някой може ли да каже къде се намира Stereo Mix, че никъде не го намирам да му сложа една чафка на Муте?

Значи отиде на сйта на майкрософт, свали си виндовс 7 RC, записа го на диск и при инсталацията избра професионал.

Записа си правила на висока скорост и с малко късмет не ти се че файл ei.sgf и по тази причина е излязал избор на версия. Поне по коледа така стана при мен с версия 7000.

Професионал е предназначен за офиси и няма игри.

Трябва да направиш надграждане до Ultimate - номерата важат само за него и ще се инсталират игрите.

Точно, ъпгрейднах го , ама си минах н доброто старо ХП. Инъче като цяло Уиндоусът не е лош, даже ми хареса, но ще изчакам да излезе стабилната версия, не че тая не е стабилна, ама все пак... ;)

А някой може ли да каже къде се намира Stereo Mix, че никъде не го намирам да му сложа една чафка на Муте?

След като влезнеш в Recording Devices, натисни с десен бутон и сложи една отметка на Show disabled devices. Тогава трябва да се появи Stereo Mix-a. Дай му с десен бутон Enable и от там вече си знаеш. ;)

ПП. Поне при мен така става. Пробвай и сподели дали е станало cool.gif

ПП. Аз не мога да видя никаква разлика от 7127 до 7201. Намирам го за много странно biggrin.gif, не виждам разлики нито в производителността, нито в темата...в нищо biggrin.gif

Редактирано от yankod (преглед на промените)

незнам но то вече едва ли ще има големи изменения по интрфейса освен ако от М$ не решат да правят разни изненади. . .. най-вероятно в 7201 са фикснати бъгове, добавени драйвери за у-ва, съвместимости с др. у-ва. на този етап мисля че няма промени по ядрото

Така грешката , която ми дава е следната 0х00000124.След проучвания из интернет разбрах , че проблема е свързан с драйвърите на видеокартата или на звука.Или има проблеми с някакви драйвъри за пси слотовете.Някои ако има същия проблем да сподели как се справя с него защото супер много ми дава сини екрани.Преинсталирах го и пак проблеми.

Как да махна candidate watermark от долния десен ъгъл???Пробвах вече няколко програми и никоя не свърши работа ...

Как да махна candidate watermark от долния десен ъгъл???Пробвах вече няколко програми и никоя не свърши работа ...

на лична

Най ме радва, че поддържа блутуут :yanim:

След като влезнеш в Recording Devices, натисни с десен бутон и сложи една отметка на Show disabled devices. Тогава трябва да се появи Stereo Mix-a. Дай му с десен бутон Enable и от там вече си знаеш. :rolleyes:

ПП. Поне при мен така става. Пробвай и сподели дали е станало cool.gif

ПП. Аз не мога да видя никаква разлика от 7127 до 7201. Намирам го за много странно biggrin.gif, не виждам разлики нито в производителността, нито в темата...в нищо biggrin.gif

При мен не излиза Стерио Микса sad.gif Пуснал съм отметка да ми покаже Disable Devices и показуве само тва:

898893k.png

Да не е нещо от пакета?

При мен не излиза Стерио Микса sad.gif Пуснал съм отметка да ми покаже Disable Devices и показуве само тва:

898893k.png

Да не е нещо от пакета?

инсталирай последните драйвери, би трябвало единия микрофон да стане стерео микс....веднъж ми се получи това на един лаптоп Acer.

С рилийз 7100 съм и много ме дразни прозореца, който се появява: COM Surrogate has stopped working и ми дава два избора да продължа: Да пусна да си търси възможни решения в нета или да затворя програмата. Затварям я и след секунди пак се появява. Забелязах че това става, когато отворя папка, съдържаща .mpeg или .vob файлове. Някакви решения на проблема sad.gif

С рилийз 7100 съм и много ме дразни прозореца, който се появява: COM Surrogate has stopped working и ми дава два избора да продължа: Да пусна да си търси възможни решения в нета или да затворя програмата. Затварям я и след секунди пак се появява. Забелязах че това става, когато отворя папка, съдържаща .mpeg или .vob файлове. Някакви решения на проблема sad.gif

Инсталация на по-нов рилийз.

Да не би да среща проблем с показването на първата сцена от медийния файл като умалено изображение? Пробвай да спреш показването на thumbnail-ите :P от Performance настройките и виж дали ще продължи проблема.

Не зм как да стигна до Performance (от ХР минах на 7 и не съм мн запознат с промените), но смених показването на иконите от Meduim Icons на Small Icons и не се появява тоя прозорец.

EDIT: Намерих го

My Computer --> Properties --> Advanced Settings --> System Properties/ Advanced --> Performance/ Settings --> Visual Effects и махаме отметката пред Show thumbnail instead of icons

Много благодаря за помощта :wors:

Редактирано от Z0mBay0 (преглед на промените)

Реших да пробвам тази лека версия на седмицата ...всичко добре ,но км плеяра не тръгва...инсталира се и дотам,пробвах с друг лаит релииз и пак така,в същото време ми пише един от замунда че си върви км плеяра..а сега де, домързя ме да преинсталирам с пълната версия и за музиката подкарах с фубара...но все пак ако някой има идея защо така става с тази версия и км плеяра нека сподели...мерси .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.