Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Истински е! Цял ден следя коментарите на Mininova и Demonoid. Свалил съм го до 73%. Освен това Digital signiture-а на setup.exe и сертификата са читави.

Засега ISO няма. DiamondNRG, човекът качил 7048 x64, сподели че евентуално по-нататък ще постне x86 ако/когато има време.

Ако трябва да сме точни, човека казва че би го качил ако го има:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 198,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Ако трябва да сме точни, човека казва че би го качил ако го има:

http://www.mininova.org/com/2339252#comment2059176

Преди това във форум четох, че понеже винаги качвали x86 версиите на всичко, сега било време x64 версиите да отвърнат на удара angry.gifbiggrin.gif И че ще го качи евентуално по-нататък.

"Nah, you x86 guys always get the new builds first, so its time for the x64 club to fight back, so I am giving them TWO newer builds first, :speak: "

"I thought about getting x86 for my daughter ... I mean cuz its so pathetic :idea: "- http://www.sevenforums.com

Шегаджия...

Редактирано от krasen (преглед на промените)

Абе с две думи..щото и аз следя всичко-бъркотията е пълна,няма seed, народа се чуди какво да прави,един льохман мета 56-ки наляво и надясно така че....ще си чакаме като момченца нещо читаво- 32 bit, а до тогава ще се следи!Аз вече няма да си късам нервата....цял ден,а тук,а там!И накрая .....супичката е готова за духане.Това е!Всичко друго колеги, си е вятър и мъгла.Щото това с upgrade-a e вариант,ама чистата инсталация си е по добре!

Абе с две думи..щото и аз следя всичко-бъркотията е пълна,няма seed, народа се чуди какво да прави,един льохман мета 56-ки наляво и надясно така че....ще си чакаме като момченца нещо читаво- 32 bit, а до тогава ще се следи!Аз вече няма да си късам нервата....цял ден,а тук,а там!И накрая .....супичката е готова за духане.Това е!Всичко друго колеги, си е вятър и мъгла.Щото това с upgrade-a e вариант,ама чистата инсталация си е по добре!

Няма никакъв проблем да го направиш iso и да си направиш чиста инсталация biggrin.gif Само че ти и аз и много други чакаме 32-ката...

До няколко дена според мен ше изтече и тя! Само тея няколко да не станат 30, че тя тогава офицялно би трябвало да я публикуват.

Според мен има някаква причина да не пуснат .исо на "пазара". Явно не искат да се вижда индекса или нещо такова. В най-лошия случай някой кон може да зацвили.

Oт друга страна, човек дето се занимава със коне и в исото ше го навре без проблем.

Не знам..Както казва stashek кашората е голяма. biggrin.gif

Редактирано от Progres (преглед на промените)

A тоя с 56-цата е някакъв гей от Канада :lol6: Свалих setup.exe от него, но е фейк - видях дигиталния подпис и сертификата - Invalid! Такива педали са за бой :P

Това с Прогрес го огледахме детайлно...за това и по горе постнах!Да не се хващате на тия дивотии.Интересно,че аз дори не успях да го отворя!Прогрес успя..нататъка...това дето си видял и ти!На такъв да му счупиш ръцете,,,,,

Етом тук съм качил торент файла от iso hunt, в него са събрани всички тракери които имат торента на Билд 7048 х64.

Така ще сваляте по бързо.

Теглете и стартираите файла, ще си ъбдеитнете тракерите в торент клиента и скороста ще се увеличи.

http://dox.bg/files/dw?a=62a7cee6a1

ще си позволя да го направя преди самия сиидър да се усети

all the credits should go to naskoagag

насе прощавай, дано да нямаш нищо против

(и да му благодарите, ей маймуни такива - знаеме се колко сме стока)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Also, x86 is not going to be coming out tonight, I never said it would, I said I would release it when I have it. Which will hopefully be tomorrow.... MAYBE.

Toва са думи на въпросния герой пуснал 64-ката!Така че..гответе се колеги!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Какъв е смисъла от нова бета след като и тази която е актуална във момента се представя повече от добре?

Все пак говорим за ОС в развитие, това не са различни варианти базирани на еддна платформа, а развитие на самата плагформа. Затова е важно да ловим всеки нов билд. Колеги, абе защо индексирането не работи. Като пусна да търси нещо и ми дава само нещата в дял ц, дял д упорито отказва да го индексира. Не че ми е потрябнало, но...

Да, слагай е бууст, същото е. Сташек тук е прав резултана е пренебрежим, при по слаби машини не знам, но при 2 гб почти не си личи, аз го слагам щото и така имам една флашка която в момента събира прах.

Който е инсталирал да каже как е държи и дали е RC,защото четох че била само бета refresh.Ето снимка на един от hardwarebg който я е инсталирал вече.

post-170942-1236151967_thumb.jpg

Remix...това не е RC..забрави.Това се води поредния Pre- Beta.Както Progres-отбеляза след 30-ина дена ще видим друго.Това не е RC1!!!

пфффф както винаги ицето пак разби бара с тоя скриин

ремикс, ми как да се държи

като знам че след 1 месец ще пуснат кандидата чак ме мързи да го свалям тоя пък и не ми се търсят 64 битови драйвъри

Е хубаво майна нали от майкрософт казаха че билда на RC 1 е 6.1.7048,с какво обаче е по-различен този?

Аз го сложих този билд x64. Нещо определено не ми харесва как се държи с x86 софтуер. Иначе ми разпозна абсолютно всичко по лаптопа без SMbus.

Дано скоро да се появи x86 рилийза...

Някой няма ли да го качи някъде в бг пространството вече като го е свалил.И исо има.

Аз го сложих този билд x64. Нещо определено не ми харесва как се държи с x86 софтуер. Иначе ми разпозна абсолютно всичко по лаптопа без SMbus.

Дано скоро да се появи x86 рилийза...

Дай малко повече инфо де!Къде куца,къде забива,колко Рам кльопа,кое не баца както си свикнал!не бъди егоист как се вика! :rolleyes: Чакаме 32-ката,какво реално ще видим.Интерфейса пипнат ли е?Кой бъгове са оправени!Нали за това е тая тема? cool.gif

Охаа точно за мен е тази 64 битова версия викам си сега ще излезе нова версия 32 битова и ще чакам пак седмици докато излезе 64 битовата, но този път уви късмет.

Дай малко повече инфо де!Къде куца,къде забива,колко Рам кльопа,кое не баца както си свикнал!не бъди егоист как се вика! :rolleyes: Чакаме 32-ката,какво реално ще видим.Интерфейса пипнат ли е?Кой бъгове са оправени!Нали за това е тая тема? cool.gif

Инсталацията мина за 20-ина минути. Нямаше хардуерни проблеми. При мен с MS Forefront security яде 700MB Ram. Изключил съм Firewall-a и Defender-a. Засега Skype прави проблеми. Skype 3.8 изобщо не поиска да стартира. Новият кичозен Skype 4.0 върви, но и той прави парчета отвреме навреме. Иначе Windows-a просто лети, не дава да го пипнеш :rolleyes:. Не усещам почти никакъв лаг при отваряне и затваряне на приложения. Като кача повечко софтуер ще споделя кое как се държи... Честно казано се чудя изобщо за какво ги бълват тия x64 битови OS при положение че няма софтуер за тях... Ще го поразцъкам още 1-2 пък дано се появи x86. Интерфейса не забелязвам засега кой знае какви промени освен нови wallpapers и теми в Globalization папката. Windows Orb анимацията е по-готина. На Control panel са сменили иконата - новата е трагична... Win+E отваря директно Computer, а не Libraries.

Инсталацията мина за 20-ина минути. Нямаше хардуерни проблеми. При мен с MS Forefront security яде 700MB Ram. Изключил съм Firewall-a и Defender-a. Засега Skype прави проблеми. Skype 3.8 изобщо не поиска да стартира. Новият кичозен Skype 4.0 върви, но и той прави парчета отвреме навреме. Иначе Windows-a просто лети, не дава да го пипнеш :rolleyes:. Не усещам почти никакъв лаг при отваряне и затваряне на приложения. Като кача повечко софтуер ще споделя кое как се държи... Честно казано се чудя изобщо за какво ги бълват тия x64 битови OS при положение че няма софтуер за тях... Ще го поразцъкам още 1-2 пък дано се появи x86. Интерфейса не забелязвам засега кой знае какви промени освен нови wallpapers и теми в Globalization папката. Windows Orb анимацията е по-готина. На Control panel са сменили иконата - новата е трагична... Win+E отваря директно Computer, а не Libraries.

Качи го в наще тракери.Моля те.Имаш ли ъплоудерски права някъде.Някой друг?

Качи го в наще тракери.Моля те.Имаш ли ъплоудерски права някъде.Някой друг?

Нямам ъплоудърски права. Не съм се занимавал досега да качвам торенти... Иначе съм го направил на bootable ISO. Има също ISO релийзи вече в Mininova, Demonoid, TPB. Има много сийдъри.

Дам. Също така не работи Windows Experience Rating...

ReadyBoost работи в този build!

Ако това не е RC1 ми се струва че е по-добре да се изчака до 10-ти април. Мен сега под 22 всичко ми работи и не мисля да го сменям. Имах големи надежди за 48, но ... Реди бууст явно не пали, но аз никога не съм го ползвал и не знам как се работи с него. Така че ако това е болката на 22-ри билд мен не ме боли. ;)

не е RC

разберете най-накрая, че дори да изтече преди официалната премиера, ще си пише че е RC

rc може и с номер 7897 номер да е - преди да видите официалния номер всичко останало е спекулации

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.