Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Note: ако сваляте от "залива на прасетата" просто заредете линка от warez докато сваляте - ще си добави тракера и ще продъллжи да си сваля и от двата

пфууу: що всички гайдове за усб-боот искат да имаш исо - така цялата операция се обезсмисля

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

deskqwt.th.jpg

Реших да пробвам тази бета също (бях пробвал първата преди време и после с 300 зора я изтрих)... ами много доволен :go ahead:

Не го качвай а кажи какво става с дъвката че мисля да слагам на чисто някоя от другите версии, а като гледам снимките не е сдъвкано :P

ако си VIP на онова място, цеха, вземи новата дъвка, че аз не мога да я намеря ;)

само активацията не става Гафер,скоро ще съм ВИП,ама ...Тук до ден два ще я има,споко.Иначе другите украси се махат без проблем,затова и го написах!А за 1.0.2,в момента когато го имам,ще ти го метна,няма проблем!

само активацията не става Гафер,скоро ще съм ВИП,ама ...Тук до ден два ще я има,споко.Иначе другите украси се махат без проблем,затова и го написах!А за 1.0.2,в момента когато го имам,ще ти го метна,няма проблем!

Колега ти беше качил 64bit нали ? Сподели впечатления и сравнения с 32bit ако го качиш. Мерси предварително. При мен х64 върви супер, но се чудя дали да го замажа и да сложа 32-ката :yanim:

Колега ти беше качил 64bit нали ? Сподели впечатления и сравнения с 32bit ако го качиш. Мерси предварително. При мен х64 върви супер, но се чудя дали да го замажа и да сложа 32-ката :rolleyes:

Krasen седи си с 64 бит,ако покриваш изискванията за нея.Друго е,по бърза е.При мен дори с по малко памет беше пушка!

Koлеги да не се изхвърлям,но в момента тегля "неква' 7054.....хм...Ако е фейк,няма и да дискутирам повече какво и що!Иначе ще постна!

Джентълмени...това не ще да заспи!Пак същия проблем!Е немам нерви!Съвети и предложения приемам денонощно!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Koлеги да не се изхвърлям,но в момента тегля "неква' 7054.....хм...Ако е фейк,няма и да дискутирам повече какво и що!Иначе ще постна!

Джентълмени...това не ще да заспи!Пак същия проблем!Е немам нерви!Съвети и предложения приемам денонощно!

Откъде го дърпаш това?

След цял ден висене в залива на прасетата най сетне свалих винда и го сложих!

Виждам вече че акуарис се е погрижил за торент та няма смисъл, сега слагам драйвъри и най необходимото и ще коментирам.

сега се усещам че гаджетите работят със спрян UAC

На вниманието на колегиума. В 32 битовата версия Лиско работи на пушка. Незнам, може да е субективно, но имам чувството че билд 7048 щади повече рама и работи по бързо от 7022. Забелязах че вмп 12 здраво това и рам и процесор. Ако можете дайте алтернатива. Това което харесвам в този плеяр е че ми дава всичка музика в компа подредена и бързо я преглеждам и избирам какво да слушам, ако се сещате за подобен плеяр кажете. И защо ми изкарва българските песни на маймуница?

64050495.jpg

31485554.jpg

Eто още нещо от мен. Сташ, ти за това ли говореше?

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1624987

Редактирано от AleksiiVrana (преглед на промените)

При мен и на 32 битовия и на 64 битовия 7048 Mozilla Firefox 3.0.7 си върви идеално.

AleksiiVrana пробвай AIMP. Аз съм с него и съм много доволен. :help:

Честит 8 март на всички дами! ;)

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

Да Алекс,макар аз да го намерих в Исо Хънт-а.Фейк без никакво съмнение,просто викам-един изстрел в тъмното пък да видим!Абе като гледам шота ти,от към Рам не виждам кой знае какво щадящо има.Кльопа си и това е.Странното при мен е,че след старт, Рам-а е на 29%,малко по късно ,без допълнителни процеси скача на 40%.Ето това ме учудва.При мен колеги пак се появи проблем със Скайпа!Не иска да се изключи.Чекира че има проблем и това е!Изключвам го ръчно!Събуждането на машината продължава да е невъзможно,от първия билд си имам грижи с тия функции-заспиване и събуждане!Иначе е екстра,но аз категорично ще мина на 64 бит,за постоянно.Само да се видя с малко кинти,лепвам му още 2 Г-га памет и ще заспи.Дори с малкото памет,която имах 64 бит се държеше страхотно.Нямах проблеми нито със Софта,нито с друго!Това е бъдещето за мен-не откривам Америка за никой от вас-това със сигурност!

Успях да инсталирам Skype 3.8, но сложих пак 4.0, защото като си задам настроение не ми го показва, а само като щракна се появяваше. А за заспиването сега го приспах и го събудих без проблем. :offtopic_s:

Да колега, 64 бита е по добрия вариант. За рам кльопа, но друг път беше 700, сега бе 500. Много интересно. Като му спрях услуги, индекс и т.н. само с един кирлив нод яде 800 рам)))))))))). Ако трябва да бъдем точни, особена разлика между 64 и 32 бита не видях. В смисъл 64 битовата версия товари почти незабележимо повече. Който може да слага 64 бита и да кара с нея. И да, почти всичко което ползвам за 32 бита ми тръгна и на 64 бита. С драйварите няма проблем. Единствения който слагам е за звука и си стана същия който ползвах и за 32 бита.

И аз чакам да взема кинтите и бягам до магазина дето купих компа за още 2 гб рам).

Количеството на използваната RAM е много относително - зависи от общото количество RAM, инсталирани драйвъри, стартирани услуги ...

win77048vbox01.th.png

Във VirtualBox е почти същото - колкото беше и при build 7000 (~210-220MB със срени услуги и БЕЗ антивирус). На снимката е 7048 СЪС антивирус и спрени доста услуги (не си спомням дали са същите като при 7000). За RAM-та май важи тази мисъл - колкото повече, толкова повече.

Win7, инсталиран във виртуална машина (P4 3.0 GHz/ 512 RAM/ 64 VRAM/ 16 GB HDD), може да се използва за някои задачи, но за други, като гледане на филми например, не става. Нещото, което най- не ми харесва в този build е иконата на Control Panel-а cool.gif - не се връзва с никоя друга.

И Честит 8 март на дамите.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

малко премеждия:

тъъъй, сложихме' 48

да ама не иска в автоматичен режим да си намери ип на сървъра за пппое

снощи до 4 сутринта и днес 2 пъти ми дава сини екрани при свързването

малииииии така не се бях потил и при креватните упражнения...ужаст ви казвам

трябваше да сменя ръчно ипт-о та да се сети че може - и въпреки тва продължава да не може да идентифицира мрежата

и що никой не каза че езикоата лента е претърпяла доста промени - us ми отиде на BG (пак си е default въпреки всичко) а на EN ми пусна юнайтед стейтс интернешънъл - щурава му работа

още някой промени се забелязват основно козметични

промени в ползваната памет няма - в момента ми е 32 средно но без да съм спирал почти нищо

лиса 3.1б2 няма проблеми (офф: 16-ти март чакаме 3.5б3)

а и колеги - ама моля ви се използвайте thumbnails за големите снимки

aleks - non unicode? оправи си таговете, най-вероятно са с грешната таблица - типична черта на всичко в дата

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Windows направиха грешна стъпка със пускането на този билд. Защото няма някакви грандиозни промени а пък старите работи са ги развалили. За какво говоря опитайте се да работите със виртуал дуб ... няма да ви се отвори 1 видео защото медия плеяра нямал някакви нужни кодеци. Опитайте се да гледате един mms:// стреам защитен с парола пак няма да стане. А на предишния билд всичко беше перфе. Направо не ми го побира главата как може нещо което работи добре да го прецакат?

Windows направиха грешна стъпка със пускането на този билд. Защото няма някакви грандиозни промени а пък старите работи са ги развалили. За какво говоря опитайте се да работите със виртуал дуб ... няма да ви се отвори 1 видео защото медия плеяра нямал някакви нужни кодеци. Опитайте се да гледате един mms:// стреам защитен с парола пак няма да стане. А на предишния билд всичко беше перфе. Направо не ми го побира главата как може нещо което работи добре да го прецакат?

За кои билд говориш?Ако е за 7048 примен върви перфектно.Слагаш CCCP кодек с БС плеер и е приказка.Работи всичко необходимо.

А и преди даги сложа медия плеера отваряше видеото от телефона ми. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от purpur (преглед на промените)

За кои билд говориш?Ако е за 7048 примен върви перфектно.Слагаш CCCP кодек с БС плеер и е приказка.Работи всичко необходимо.

А и преди даги сложа медия плеера отваряше видеото от телефона ми. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Видеото е едно стрииминга е друго!! Бс плеер не може да отваря стриимове!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.