Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Много издухана тема... докато съм на RTM други хора се мъчат с BETA! :P

Я паk.....RTM???????? ;)

Редактирано от stashek (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

RTM ама дръжки :)

Ти си с RTM, колкото аз съм с RC1 на Windows 8.

ПС. Вече вървят слухове за Win 8. Странно... така ли ще ги номерират вече?!?

Windows-a от Виста нататък си лапа RAM, но го управлява разумно. Колкото по-дълга ръка му подаваш толкова повече я налапва :P

Та аз като си инсталирах първата бета (билд 7000) ми гълташе над 800МВ след прясна инсталация, без инсталиране на допълнителен софтуер.

Конфигурацията ми е с 2+1GB RAM ;)

Не мога да разбера защо поглъщаната RAM от ОS ви е критерий за производителност на системата?!?

Редактирано от angelovarna (преглед на промените)

Сложих билд 7057 32 бита (свален от Замунда) и в тези няколко шота ще покажа какво ми направи впечатление. :P

acd769261efeb75d.jpg

d78e1e907fbce279.jpg

2d36ed9e78419b57.jpg

И разбира се новия логон, който е много хубав.

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

е що го триете бе го колеги

просто си го спрете да се стартира

еее поне тоя път езиците могат да се нагласят като едно време

тъпо беше с тоя BG-input и US keyb. layout.....пффф малоумно

е що го триете бе го колеги

просто си го спрете да се стартира

еее поне тоя път езиците могат да се нагласят като едно време

тъпо беше с тоя BG-input и US keyb. layout.....пффф малоумно

Аз търсих из C: и където имаше desktop.ini го изтрих и сега не ми се появява при пускане на ОС. biggrin.gif

пфууу на пресен инстал VCD beta и elby изведнъж вадят нова версия

аман вече от издънки

на '48 беше реалтек звука

и сега малко по-сериозно: ми то сериозни проблеми и промени няма

всичко е в границите на очакваното и нормалното - работи много бързо и е страхотен

2-и март '10 валидност на билда внася известно успокоение - някой от вас да се е замислял какво ще правиме след излизането на финала......(освен закупуването като опция)? абе зз си ги приказвам, ма като се знам още на следващия ден съм у магазинот

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

RTM ама дръжки :)

Ти си с RTM, колкото аз съм с RC1 на Windows 8.

ПС. Вече вървят слухове за Win 8. Странно... така ли ще ги номерират вече?!?

Windows-a от Виста нататък си лапа RAM, но го управлява разумно. Колкото по-дълга ръка му подаваш толкова повече я налапва :sobbing:

Та аз като си инсталирах първата бета (билд 7000) ми гълташе над 800МВ след прясна инсталация, без инсталиране на допълнителен софтуер.

Конфигурацията ми е с 2+1GB RAM :sobbing:

Не мога да разбера защо поглъщаната RAM от ОS ви е критерий за производителност на системата?!?

Ха-ха-ха-ха, кой е казал че съм на 7 чак до 8 скочих ме. На Vista x64 съм. Не мога да се мъча с нескопосани неща още повече че няма и готов Office 14

офф-топик: уууооооууу

искам да се похваля - за пръв път от 21 месеца и за пръв път под уин7 си строших лиско

21 месеца без краш и накрая кво? препълних и кашето....хаиахиахаи ще умра от смях

притесняват ме разни черни ленти под гаджетс.....дано мотото на Били им помогне ("Рестартирай и ш'съ упрай!")

Направи ми впечатление, че са добавили в System това:

9195290801668934758.JPG

И в Compatibility са добавили Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista (Service Pack 1), Windows Vista (Service Pack 2).

Друго, което ми направи впечатление освен новите теми, е това, че има и нови звуци.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Някой може ли да ми обесни защо като чета мнения windows 7 взима 250-300 мб рам а на мен с пуснат скайп и фирефокс ми взима 750-800 мб рам? То аз имам 2 гб тъй че не е проблем но пак ... да не би да има някакви специялни настройки? Иначе за новия билд кво да кажя окото ми не долавя много промени. Оправили са media player-а който си работеше ок във билд 7022 .. и така..

Edit: Да променили са малко графиката.. нов логин скрийн но това за мен е незначително ..

Едит2: Прочетох мнения че на някой инсталирането им е отнело 15 минутки незнам защо ама аз го направих като ъпгрейт и ми отне 35-40 минути! Няма значение важното е че стана.

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

ПРОДЪЛЖАВА ДА НЕ МИ ПОДКАРВА ИСОТО!!!!!! КЪДЕ МОЖЕ ДА Е ПРОБЛЕМА МОМЧЕТА!!!!!ВЕЧЕ СЪВСЕМ ЗАТЪПЯХ!!!!!СТИГАМ ДО SET-UP И ДО ТАМ!!!!!!

ПРОДЪЛЖАВА ДА НЕ МИ ПОДКАРВА ИСОТО!!!!!! КЪДЕ МОЖЕ ДА Е ПРОБЛЕМА МОМЧЕТА!!!!!ВЕЧЕ СЪВСЕМ ЗАТЪПЯХ!!!!!СТИГАМ ДО SET-UP И ДО ТАМ!!!!!!

От къде го дръпна това исо? Аз си го дръпнах от замунда и работи перфе..

От къде го дръпна това исо? Аз си го дръпнах от замунда и работи перфе..

Ми от там го дръпнах

и не ще и не ще!!!

За какво се занимавате нищо ново няма в 7! IE и WMP ще бъдат пуснати за Vista скоро... Само време и ресурси губите! Не мога да го разбера?

андриане, никой не е виновен че природата разполага с ограничени ресурсии си играе на "тука има-тука няма"

знаеш ли приказката за военните?: господ като е раздавъл акъл те са провеждали учения

сташек, мойто дете как го записваш? или ъпгрейд пробваш?

андриане, никой не е виновен че природата разполага с ограничени ресурсии си играе на "тука има-тука няма"

знаеш ли приказката за военните?: господ като е раздавъл акъл те са провеждали учения

сташек, мойто дете как го записваш? или ъпгрейд пробваш?

Aбе записвам го както се записва ДВД ,,как да го запиша?През upgrade номера става!Но чиста инсталация не!А сега ми обясни????

Aбе записвам го както се записва ДВД ,,как да го запиша?През upgrade номера става!Но чиста инсталация не!А сега ми обясни????

Stashek, снощи го инсталирах на една слаба машинка и доста време седя на същото място като при теб, но накрая захапа и стана.

Направи ми впечатление, че са добавили в System това:

9195290801668934758.JPG

И в Compatibility са добавили Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista (Service Pack 1), Windows Vista (Service Pack 2).

Друго, което ми направи впечатление освен новите теми, е това, че има и нови звуци.

Това в System и в Compatibility, го имаше и в '48. :P

а как се записва двд? ей така като почнете да снасяте информация "на час по лъжичка" .......

Stashek, снощи го инсталирах на една слаба машинка и доста време седя на същото място като при теб, но накрая захапа и стана.

Biskata-машината ми не е върха на технологиите,но определено не е и слаба!Затова не схващам какво се омазва!Още нещо,рестартира за повече от 2 минути,въпреки че съм направил всички настройки да са на максимално бързо!

В мрежата вече е 64 - битовата версия.Линкове няма да давам защото ми трият постовете

Taka..със сто зора успях да го инсталирам,но е някакъв кошмар.Забива от самото начало,дори не иска да даде оценка на производителността!Проблема не е в диска явно!Забелязвам че въпреки старта на дадена програма процесора увисва на 5-7 % и до там.Процесора е Иntel Celeron 1.80 2 treaths с 2 Г-га памет съм,която щерва 256 за видеото..Как е възможно 7048 да лети като пушка а това нещо да се рестарира 5 минути.Дали не е проблем в БИОС настроките-вече не знам!Дайте едно рамо щото се пощурих ей!Видеото е Nvidia 7750-нищо особено!

Taka..със сто зора успях да го инсталирам,но е някакъв кошмар.Забива от самото начало,дори не иска да даде оценка на производителността!Проблема не е в диска явно!Забелязвам че въпреки старта на дадена програма процесора увисва на 5-7 % и до там.Процесора е Иntel Celeron 1.80 2 treaths с 2 Г-га памет съм,която щерва 256 за видеото..Как е възможно 7048 да лети като пушка а това нещо да се рестарира 5 минути.Дали не е проблем в БИОС настроките-вече не знам!Дайте едно рамо щото се пощурих ей!Видеото е Nvidia 7750-нищо особено!

Опитай инсталация през виртуално CD.

Само че..това как ще промени поведението на системата след това.Пробвах upgrade-после настана същата каша? :) Ще пробвам,но възможно ли е да е проблем с процесора Pit?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.