Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Това е новата разработка на военните - да се изтрият отпечатъците на пръстите на хората biggrin.gif

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

http://www.ditii.com/2009/03/16/windows-7-...-exchange-2010/

Windows 7 RC-Escrow in April, RC in May 2009 - Also update schedule of Office 14, Exchange 2010

According Wzor, Microsoft has updated their schedule, and that Windows 7 will enter RC-Escrow in the last week of April, while the fully fledged Release Candidate is planned for availability by the end of May 2009.

Note: An Escrow Build is a build where development halts and developers & beta testers start testing the product for any show-stopper bugs. Microsoft always emphasizes this to testers to concentrate only on the regressions and confirmation of fixes when asking for feedback on escrow builds.

Here’s the updated schedule:

Windows 7: The most recent build compiled is build 7061 on March 11, 2009; Internal RC-escrow builds of Windows 7 & Windows Server 2008 R2 will be delivered to select testers on the fourth week of April 2009B; Release candidate for Windows 7 & for Windows Server 2008 R2 will be released to the public during the last week of May 2009

Office 14: First beta of Office 14 will be released in early July and will not be available for public testing; Second beta version of Office 14 will be released in early November; Final RTM release of Office 14 is scheduled in early March 2010

Microsoft Exchange Server 2010: The RTM release of Microsoft Exchange Server 2010 is planned for early October 2009

Source:→ Neowin

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

ПРОЧЕТИ ТОВА!!!!.Бе колеги 7-цата е още бета,тия вече решиха каква ще е Осмицата! laugh.gif

P.S.Aquaris-имам гадното чувство че яко ще празним джобове!Верно оплакнах оче!Новите екрани май са вече на пазара във Великобритания само!Някъде го мернах това инфо!Но това си го искам вкъщи!!!ще ми отива на очите и нежната ми душа на поет!! cool.gif

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Ами то да пропуснем и седмицата щом правят вече осмица, няма да си сменяме ОС-а през два три месеца,я.

Ами то да пропуснем и седмицата щом правят вече осмица, няма да си сменяме ОС-а през два три месеца,я.

тъй, тъй, светът трябва да се развива

идеите за 8 изглеждат многообещаващи

мен както ме мързи всеки ден да си бърша екранчето, тоя тъч ще стане на нищо - айде нема нужда от глезотиии

ей тва руския компютърен речник е странна работа - откъде накъде "работен стол" ще е еквивалентно на десктоп?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

да де знам, (не съм чак толкова зле с братушките), ама просто ми стана смешно

откъде накъде "работен стол" ще е еквивалентно на десктоп?

То пък,нали "десктоп" е една хубава българска дума....

то хубаво, но тия дни тепърва почват escrow-тестовете, което означава че докато се озъртаме току виж ни засипали с 2-3 escrow RC1 преди 10-ти (дано, дано, дано, дано)

"...ако до всеки добър Windows-build, застане поне още 1,.....дано"

Четох някъде че вече има серьозни изменения по ядрото така че дано някой не изреве за hardware loss. :P

Да, пробвах Outpost Antivirus на б.7048, след инсталацията на рестарта ОS не тръгна или по-точно замръзна преди splash-a и трябваше да я пусна с restore point, т.е. преди инсталацията му. Два пъти, идентичен резултат.

Windows-a беше на Виртуалбокс.

а за по-неориентираните от вас:

пак го има в wrzru благодарение на naskoagag

Викат че това било истинксият RC1,може ли да се потвърди от някой запознат.

според EULA наистина е RC1

http://dl.getdropbox.com/u/486623/7068/eula.png

п.п.: снимката не е от мен

Добре,но същото пишеше май и на 7057,а нещо дочух че трябвало 7100 да е финалния RC.

отзиви от братушките:

New Sticky Notes, Calculator, and Paint icons

New taskbar icons for system windows (Control Panel)

Alt+Tab Aero Peek

Version Info for Windows 7, Internet Explorer, Paint, and Windows Media Player

редакция: я да пейстна целия текст: :)

Cвершилось - в сеть утекла долгожданная версия Windows 7 - Build 7068 . Наслаждайтесь и делитесь своими впечатлениями.

Название: Microsoft Windows 7 Build 7068

Год выхода: 2009

Разработчик: Microsoft

Платформа: 32-bit & 64-bit

Язык интерфейса: Английский

Windows 7 Build 7068 RC has been leaked. 32-bit here. 64-bit here.

New Start Orb

New Sticky Notes, Calculator, and Paint icons

New taskbar icons for system windows (Control Panel)

Alt+Tab Aero Peek

Version Info for Windows 7, Internet Explorer, Paint, and Windows Media Player

скрийншоти: http://www.thevista.ru/page.php?id=11000

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

А някой знае ли как се пуска тази функция ""Dream Scene"", че я активирах а не мога да го разгадая точно как се получава?

Изтеглих билда, но искам да си инсталирам Home Premium или Ultimate. Разархивирах исо-то и затрих файл ei.cfg, а останалото записах на двд и сега не иска да буутва. Къде бърам?

аз току що свалих AllSKU версията, няма ei.cfg файл...

редакция за следващия пост :)

няма...свалих я от замунда, и аз проверих за го трия, но няма

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

аз току що свалих AllSKU версията, няма ei.cfg файл...

Има в sources\

/Edit

Колкото и да ми е неприятно да ползвам shareware приложения за които не съм платил си инсталирах UltraIso и се надявам с него да се получи. :)

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Аз да добавя нещо - кодовете за активация стават само на ultimate.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.