Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

@BrutalMan - при мен няма такъв проблем. Ползвам драйвера от както беше пуснат официално за download.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

@BrutalMan - при мен няма такъв проблем. Ползвам драйвера от както беше пуснат официално за download.

С лаптоп ли си?Забравих да напиша в предишния пост,че на лаптопа ми се случва това.Снощи форматирах и стария компютър:

CPU:Intel Pentium 4 2.8Ghz

RAM: 2GB SDRAM

HDD: Hitachi 80GB

Video:Albatron nVidia GeForce 6600 256RAM

За момента Уиндоуса се държи доста добре на него пък и именно с тези драйвери го оставих и засега няма проблем.Май само при лаптопи го прави тоя проблем.

Пуснаха някъв' странен релийз Windows 7 Genesis (RC1) (x86) с описание :

* 100+ Designer Fonts Included

* Removed desktop.ini

* CPU-Z Pre-Installed

* GPU-Z Pre-Installed

* Replaced Notepad with Notepad2

* Watermark Removed

* 28 NEW User Account Pictures

Май е поредната самоделка?

Редактирано от BrutalMan (преглед на промените)

Пуснаха и другаде некъв релийз на 61-обаче май не само че е fake,ами Нод-а изпищя за буба.Вижте при минииииии

Чакам 10 април с огромно нетърпение, много мина мъничко остана. Дано тия дни изтече още накой билд да видим накъде отиват нещата.

ако това се окаже вярно (а всички се надяваме да се окаже) би означавало че '61 ще съдържа в себе си финалната версия на ИЕ8

за тези от вас които все пак искат да го пробват ето 1 ледено душче:

Windows 7 Beta already includes a pre-release candidate version of Internet Explorer 8 that is optimized for that release. Windows 7 enables unique features and functionality in Internet Explorer 8 including Windows Touch and Jump Lists which require additional product tests to ensure we are providing the best Windows experience for our customers. We will continue to update the version of Internet Explorer 8 running on Windows 7 as the development cycles of Windows 7 progress and plan to include the final version of Internet Explorer 8 in the release candidate version of Windows 7 later this year. For the latest information on Windows 7, visit the Windows 7 site.

превода е ненужен смятам

'61 (или RC1 - което стане първо) ще ви предоставят ИЕ8 Финал

А някой да знае дали мога да си инсталирам WMP11, както си беше във Vista? Новата 12-та версия е ужасна, нито дизайна, нито функциите й ми харесват.

новата 12-а версия е същата стара 11-а версия

просто има леки козметични промени между виста/хр-7000-7057

Не бих казала изобщо, че е същата. Първо е много тежка, като я пусна лаптопа ми почва да бави, отколкото ако пусна музика или филм с някой друг плеър. Второ са махнали почти целия й аеро-изглед в долния край. А и като се пусне песен не показва листата. И още куп други промени

For information, please visit http://www.thewindows7site.com/viewtopic.php?f=6&t=1009

This is a modified build 7057 version of Windows 7, the above link will show you everything about this build

Това е..виж и форума за справка!

Колеги я метнете един линк къде да намеря читав boot screen-че тоя гълъб в бяло нещо ми образува нерви!Джаджа за подмяна имам..ама некво читаво кадро 256 нямам!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Суша...засега всички сметки излизат криви! :)

мммм казах ви аз 24-5 страници по-назад че на 10-ти ще сме в обятията на любимата.....

бтв не ми се чака до 10ти за ИЕ8 финал

някой смелчага да го е качил?

След като излезе финалната версия отново ли ще трябва формат и да се инсталира наново или мойе да се доъпгрейдне старата бета версия до финалната ?

Батко излезе нова версия 2.0 на времето преведи на бързо нея :P

я дай линк към тая верия 2

пак ли е на китаеца, дето прави и 1.1.0.6?

Немога да искарам визоализациите на WMP 12. Все ми излиза някакъв сайт.Инъче в малкото прозорче като пуснеш песента се вижда,а като му дам на голям и излиза тоя сайт...Така ли е или има начин да се пуснат...

Немога да искарам визоализациите на WMP 12. Все ми излиза някакъв сайт.Инъче в малкото прозорче като пуснеш песента се вижда,а като му дам на голям и излиза тоя сайт...Така ли е или има начин да се пуснат...

само в play режим се пускат визуализации

после си го максимизираш със средния бутон най-горе от трите

брех аз мислех че нещо ново е излязло, то все същото мсн

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.