Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с изключването на компютъра

Featured Replies

С каква машинка разполагаш , малко повече подробности по параметрите!Пусни някоя антивирусна програма да провери.Пробва ли с преинсталация на уиндоуса?

+1. Пробвай да преинсталираш, може да става някакъв фал при изхода от системата. От кога се появи проблема. Да си добавял нещо ново по компа. :cool:

• Отговори 114
  • Прегледи 15,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-бързо и лесно ще стане с преинсталация или го заведи при някой специалист да ти го види ( ако не ти се занимава) . Иначе работата ти е в Контрол панел!

"Контрол панел"> "опции на захранването"> натискаш на "разширени" в полето "когато натисна бутона...." и на двата реда трябва да е "изключване".При теб как е ?

деинсталирай драйверите и пробвай пак - твърде вероятно е да e заради драйвер. също така пробвай от cmd:

shutdown -s -f -t 0

ако някой процес пречи така пак ще се спре компютъра, но мооже и проблема да е в захранването - ако не се спира и при заредена о.с. от лайв цд

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Най-бързо и лесно ще стане с преинсталация или го заведи при някой специалист да ти го види ( ако не ти се занимава) :) . Иначе работата ти е в Контрол панел!

Най-бързо и лесно ще стане с преинсталация или го заведи при някой специалист да ти го види ( ако не ти се занимава) :) . Иначе работата ти е в Контрол панел!

аиде бе - с преинсталация - от де го знаеш какво има на компютъра си? то му стига да има 1 лицензна счетоводна програма и хич няма да е лесно...

"Контрол панел"> "опции на захранването"> натискаш на "разширени" в полето "когато натисна бутона...." и на двата реда трябва да е "изключване".При теб как е ?

Ами при мен няма това поле когато натисна бутона при мен има Select the power-saving settings you want to use.. :P

И с shutdown -s -f -t 0 тоя код сам пробвал цдм .. но пак остава черен и не се изгася.. неискам наново преинсталация :yanim:

Ами при мен няма това поле когато натисна бутона при мен има Select the power-saving settings you want to use.. :eek:

И с shutdown -s -f -t 0 тоя код сам пробвал цдм .. но пак остава черен и не се изгася.. неискам наново преинсталация :rolleyes:

Има подобен начин на този който ти е дал the professor

"Изключване на компютъра с едно кликване върху иконка" http://uroci.fedia.eu/news.php?extend.17.5

Може да пробваш,ако не си го тествал вече.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте,след преинсталиранне на Уиндоус кмпютъра не се изключва.Скоро сменях видеокарта и от сервиза ми казаха,че проблема ми е със софтуера.Вчера преинсталирах Уиндоуса от оригинален диск,но проблема си остана.В опциите за захранването в Контрол панела всичко е ОК.(сравних ги с компютъра на сина ми,който е наред). Ако можете-помагайте !

Здравейте,след преинсталиранне на Уиндоус кмпютъра не се изключва.Скоро сменях видеокарта и от сервиза ми казаха,че проблема ми е със софтуера.Вчера преинсталирах Уиндоуса от оригинален диск,но проблема си остана.В опциите за захранването в Контрол панела всичко е ОК.(сравних ги с компютъра на сина ми,който е наред). Ако можете-помагайте !

Не се изключва, което ще рече "виси и не се гаси" или "рестартира се и пак зарежда"?

kouncho по едно време и аз имах същия проблем - инсталирай си WinXP Manager http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49835 ,ако си с такъв Уиндоус и в Optimizer->system repair->чекни "fixes the....PC shutdown" и Repair.не съм сигурен обаче дали в trial версията този инструмент е достъпен!

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Пробвах с WinXP Menager,както си описал,но-същата работа.Остава да е в BIOS-а,но знанията ми за там не стигат.Бих се справил с по-подробно обяснение,но...

Пробвах с WinXP Menager,както си описал,но-същата работа.Остава да е в BIOS-а,но знанията ми за там не стигат.Бих се справил с по-подробно обяснение,но...

Значи имаш Windows XP. Може да пробваш един файл, който закачам към този коментар.

P.S. Toва е ZIP архив - разархивира се и се стартира vbs файла.

Пак същото.По-горе четох,че може да е в настройките в BIOS-а,защото това ми се случи след преинсталация при "специалисти"-фирма Caldera

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.