Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с изключването на компютъра

Featured Replies

Изтегли това shutdown and poweroff utility и го ползвай докато си разрешиш проблема защото не трябва да изключваш компа от захранването - причината може да бъде и във вирус , но може и да не е - това е често срещан проблем. От десктопа можеш да му дадеш - pin to start menu и да си го ползваш спокойно от старт менюто...файла не се инсталира а направо се копира на десктопа или в старт менюто и освен това, който каквото и да ти приказва за него това е много полезно файлче - ПЪРВО: ТОЙ СЕЙФВА И ЗАТВАРЯ ВСИЧКИ ПРОГРАМИ, А ЧАК СЛЕД ТОВА ЗАДАВА КОМАНДА ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ

Редактирано от lenylucky (преглед на промените)

• Отговори 114
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-бързо и лесно ще стане с преинсталация или го заведи при някой специалист да ти го види ( ако не ти се занимава) . Иначе работата ти е в Контрол панел!

Control Panel > Power Options > Advanced > When I press the Power Button...

п.п. научи български език, все пак се намираш в България :wors:

@purpur и за теб се отнася.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

• Автор
Control Panel > Power Options > Advanced > When I press the Power Button...

п.п. научи български език, все пак се намираш в България :help:

@purpur и за теб се отнася.

да и не става незнам вече какво да правя

значи. никакви други проблеми интернет игри всичко си работи само това.

Значи.. laugh.gif има няколко теми с точно същия проблем и причината е наличието на вирусче, троянско конче и подобни. Почисти си системата и после другите неща ?

• Автор

просто искам да си изключвам компютара по нормалния начин без никакви програми и така на татак

знам че е някаде в настройките но не знам каде. моля който знае да помогне.

знам че тук са най добрите.мерси предварително.

• 1 месец по-късно...

проблема дойде след преинсталация-когато дам turn off компа започва процедурата за изключване и стига до надпис

It's now safe to turn off your computer и ме чака аз да го изключа , а с предишната ми инсталация не беше така загасваше се самичък.

Ако някой има идея къде е проблема ще съм му благодарен!

На празно място на десктопа натискаш десен бутон > свойства > скрйнсейвър > захранване > разширени > в полето "бутони на захранването" избираш "изключване".

мерси на всички но се оправих с преинсталация

просто предната инсталация беше разпосзнала компа като стандарт компютър без АСРИ

Вчера се наложи да изключа компютъра и не можах да го направя. Просто бутона Turn off не работеше. Опитах го няколко пъти и не става. Пробвах и рестарт - същата работа. Наложи се да го рестартирам от копчето,влязох в сейф мод и оттам го изключих. До сега не ми е правил този номер,въпреки,че всяка вечер го изключвам. Някакви идеи???

Мисля, че темата е подходяща и за моя проблем. Когато искам да си изключа лаптопа, той се чуди и не ще да загасва. След няколкократно натискане на бутона "turn off" и доста мислене, най-сетне се изключва. Когато рестартирам, няма такъв проблем, само при изключване. С HP Compaq 6715b съм. На какво може да се дължи това "мислене"? Предварително благодаря за помощта и съветите ви.

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

Проверка в Event log за евентуални грешки - Start - Run - eventvwr.msc

Проверка на работещите процеси, както и на тези автоматично стартиращи със системата - Task manager/Processes и Autoruns

Изключване при изключена мрежа.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Значи днес си инсталирах игра изисквания та и са-Минимални изисквания:

Processor: Intel Core2 Duo 1.86 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000+

RAM: XP: 1 GB / Vista: 2 GB

Video card: NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB / ATI Radeon X1800 256 MB

DirectX: 9.0c

HDD: 8 GB

Аз аз ги покривам освен че видеокартата ми е 7600 а [Processor: Intel Core2 Duo 1.86 GHz] ми работи на 1.80GHz!Значи по време на играта компюата 1рво заспива после се чуват 2erorra и след това се изключва!Това съм го срещал и на други компютри (внезапното изключване) и не знам от какво е!?!Имате ли идея как да го оправя това чудо? :help wanted3:

Значи днес си инсталирах игра изисквания та и са-Минимални изисквания:

Processor: Intel Core2 Duo 1.86 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000+

RAM: XP: 1 GB / Vista: 2 GB

Video card: NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB / ATI Radeon X1800 256 MB

DirectX: 9.0c

HDD: 8 GB

Аз аз ги покривам освен че видеокартата ми е 7600 а [Processor: Intel Core2 Duo 1.86 GHz] ми работи на 1.80GHz!Значи по време на играта компюата 1рво заспива после се чуват 2erorra и след това се изключва!Това съм го срещал и на други компютри (внезапното изключване) и не знам от какво е!?!Имате ли идея как да го оправя това чудо? :P

Това и на мене ми се е случвало.Като прегрее и сам се изключва.Може да е от прегряване, но може и от нещо друго.

Ако е мръсен вентилатора пробвай да го почистиш.И дай малко инфо за температурата cool.gif Можеш да я видиш с програмата Everest ;)

• 6 месеца по-късно...

Компютърът се рестартира вместо да се изключи сканирах с AVG;;Nod 32 & Norton и изтрих вирусите които откри AVG (след като изтрих намерените вируси другите програми не откриха нищо),казаха ми че проблема може да е в това че ъпдейта на уиндоус ми е спрян или уиндоуса ми не е оригинален =с.Какво да правя? sad.gif

Компютърът се рестартира вместо да се изключи сканирах с AVG;;Nod 32 & Norton и изтрих вирусите които откри AVG (след като изтрих намерените вируси другите програми не откриха нищо),казаха ми че проблема може да е в това че ъпдейта на уиндоус ми е спрян или уиндоуса ми не е оригинален =с.Какво да правя? sad.gif

Това че е спрян автоматичния упдейт и че Wina не е genuine не е проблем.

Получава се някакъв ерър при изключване. Пробвай следното, изключи авторестарта.

erorm.th.jpg

Контрол панел> опции на захранването> разширени> в полето "когато натисна бутона на захранването....." трябва да пише "изключване".

OMG днес си купих NOD32 с лиценз и ми дава че имам Троянски кон - (TrojanDownloader.Small.OCS),но не може да го изтрие и дава грешка при изтриването,опитах се да използвам и безплатните чистачи на вируси на ESET - Agent Trojan Cleaner & Agent AC Trojan cleaner,но те не откриват нищо..пълна скърб

Редактирано от smile_mary (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте!Незнам дали мястото на тая тема е тук ... но съм нов и постепенно ще науча работите в тоя форум...

От 1 месец компютърът ми неможе да се изключи ... влизам в старт/ Изключване на компютъра кога мина тея стъпки Уиндолс се изключва Записване на настройките минава тея стъпки и след това ми става екрана черен ... и си бръмчи компютъра(лечи си че не е изгасен) моля помогнете ми!

С каква машинка разполагаш , малко повече подробности по параметрите!Пусни някоя антивирусна програма да провери.Пробва ли с преинсталация на уиндоуса?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.