Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

На 10 е официалничко, да. Еми това е тест с PC с AMD x2 6000+, не 5600+. Те и двата са един дол дренки де, но 92% пак му е много Публикувано изображение Мухах, ето как е с 2,6 GHz процесор... Видеото не е 512-ка и ще ме спъва много сигурно хах... http://www.game-debate.com/games/index.php?p_make=Intel&p_deriv=Core+2+Duo+E8200+2.66GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=Geforce+8800+GTS&g_id=565&game=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+2&ram=3&checkSubmit=Check+Specs#system%20requirements

Пич нали знаеш че разлиакта между двата Brisbane няма тъй като моят 5600+ съм го клокнал от 2.9 на 3.117,която е и чистотата на 6000+,за това съм сложил 6000+

92% нормално при предположение че единствено се затруднява от Gtaiv и Crysis и не ги може на макс,но там и видеото играе роля

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

• Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Call of Duty: Modern Warfare 2 , просто изглежда мн. добре от видяните до тук клипове!

Ето ме и мен : Сък! ... само още 2гб рам ми трябва :cool:

Call of Duty: Modern Warfare 2 , просто изглежда мн. добре от видяните до тук клипове!

Ето ме и мен : Сък! ... само още 2гб рам ми трябва :cool:

А на мен нов процесор но за сега ми върши работи дори без клок :cool:

Athlon X2 5400+ ASUS EN9600GT 3GB RAM Windows XP XP3 няма игра дето да ми лагва, освен GTA IV... надявам се да върви на макс с около 30FPS...

Искаме да излезе и за PC вече.Датата е една и съща и за двете.Просто за кашоа е изтекла по-рано

Не е излязла по-рано ... някой я е отмъкнал отнякъде. Но и без това всеки който я играе в момента на Xbox ще бъде ban-нат от LIVE и няма да може да играе Multi ... е то по-добре да не беше излизала. LIVE проверява не само за това дали играта се играе преди датата на излизане, но и кога е инсталирана (поне така четох последно). Демек - който вече я е пробвал, не знам какво ще трябва и дали има какво да направи за да играе Multi Player с Xbox. Иначе ... сингъла може да се играе свободно и безпроблемно.

... а 50 Cent ще узвочава един от войниците :)

Ужас ... Ако може и Парис Хилтън да ангажират, най-ще е добре :X

Докато си разменяте линкове за трейлъри братятата руснаци от вчера играят онлайн, има 3 сървъра вече стартирани и доста хора в тях.

Да бе тоя са го лепнали още на 1вата мисия.Много зле се е получило.Няма никакво чувство.

Не излезна ли по черните магазини вече?Отрепахме са да чакаме хорааааа За PC

Йеп, вече има истинско CloneDVD, но довечера вече тряа има "ПРЕЗАРЕДЕНА" версия...

Йеп, вече има истинско CloneDVD, но довечера вече тряа има "ПРЕЗАРЕДЕНА" версия...

Сигурно ли че е истинско ако е така.Наистина довечера или утре много рано ще има и кракната.

Айде за Р.Д да я има дано

http://######/torrent/5151255/Call_of_Duty__Modern_Warfare_2_%28___________

Защо е 11гб викат че била истинската руска версия,но нямало крак.И истинската игра била 11гб.с двете двд-та.Другата 7.89 гб версия викат че не била истинска

Сигурно ли че е истинско ако е така.Наистина довечера или утре много рано ще има и кракната.

Айде за Р.Д да я има дано

http://######/torrent/5151255/Call_of_Duty__Modern_Warfare_2_%28___________

Защо е 11гб викат че била истинската руска версия,но нямало крак.И истинската игра била 11гб.с двете двд-та.Другата 7.89 гб версия викат че не била истинска

Дано я кракнат по бързо :offtopic_s::cool::clap:

чакаме я и в замундата Публикувано изображение

Защо И в замунда? Да не би да я има по други тракери?

Защо И в замунда? Да не би да я има по други тракери?

В thepiratebay има даже няколко версии,но имат ли крак :rolleyes:

В thepiratebay има даже няколко версии,но имат ли крак Публикувано изображение

Два от торентите там са истински, но на руски. Най-добре да си чакаме хубав релийз.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.