Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

AMD Athlon X2 5400+ ASUS EN9600GT 512MB 3GB RAM WIndows 7 Ultimate x64 един фр има същия комп, само че 4ГБ рам, и вика му вървяла на макс без проблем... :)

• Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Врътнах я и за Xbox и за PC. Играта е зверска, само това мога да кажа :blink:

Crysis пасти да яде! според мен графиката на MW2 е по-добра на Crysis...

По-добра е, но виж Crysis какви изисквания иска да върви на максимални детайли, а Modern Warfare 2 на колко по-слаби компютри върви. Единственото което не ми хареса е, че много бързо я превъртях.

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Велика игра ! Вчера вечерта я пуснах за малко да я пробвам и я спрях на петата мисия(щото патроните започнаха да излизат през монитора). :rolleyes: Infinty ward са ВЕЛИКИ :) !

В момента я инсталирам. Снощи реших да се абстрахирам от всеобщата еуфория и да цъкна играта днес ... До колкото разбрах е доста кратка, "което е проблем", но според мен нема да е толко кратка на Veteran :rolleyes:

Хора тази игра... е ДИВА!!!!!!!!!!!Не съм играл по-яко FPS ако щете вярвайте!Особено нивото в ледовете (май се пада 3-то ако броим и тренировката за мисия) и нивото на летището, където избиваме всичко живо с терористите!Сега се потапям отново в екшъна.Между другото най-гадно ми беше нивото в Рио Де Жанейро, защото аз както съм на ветеран....

при мен тръгна на макс на 1920х1080.Не вярвам да имаш проблеми.

Но с АА или не?

При мен без проблем под 30 фпс рядко пада с 2аа 2048x1152 всичко останало на макс.На 4xAa пада до 23-24 по някога най-вече при мъглите,но не съм сигурен дали беше защото забравих втория диск на играта зареден в даемонт тоолс-а.Играта наистина върви на макс и аз също мислщ че като графика е по-добра от Crysis и Crysis Warhead.Изиграх на бързо 2-3 мисии и е много трудна и динамична на НОРМАЛ,Но сега ще я играя сигурно пак от начало да гледам клипчетата като хората,че си заслужава.Хора който е успял на пиратка да цъка мултиплеър да пише ле

превъртях я играта е супер :) жалко че Роуч умира Публикувано изображение радвам се че не са забравили и Прайз края е много вълнуващ както и самата игра като цяла

PP:сапуна са го направили много здрав :cool: изглежда като ветеран какъвто всъщност е :)

Редактирано от Fr0zenDrag0n (преглед на промените)

Има ли още много до края, аз съм на мисията в САЩ, където трябва да унищожа някакви оръдия и ходя с много от мойте хора (не е мисията с БЪРГЪР КИНГ-а) ?

Как мога да направя два профила и всеки отделно да си играе със своите сейфове?Не видях тази опция?

мнооого бавно зарежда на 1024х768 ,забравих да погледна дали е с АА но...нема такова бавно зареждане.дори и crysis и stalker clear sky ми вървяха много по бързо /дори за да изляза по-бързо от играта направих един рестарт и май ми се еб@ мамата на вистата.... страх ме е да погледна :) (за справка-с два уиндолса съм)/ 2.5 гиги рам,АМД 5200+,ати 4650 512 ддр3 П.С. а последната мисия която минах е много бъгната/следващата след като спасяваш Прайс/ нямах нито един обдйектив,превзех белият дом и нямаше повече какво да правя[унищожих БТР-ите,хеликоптерите и хората с Джавелина/снайпера/ ]

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Много се разочаровах

като убиха Ghost и Roach

. Иначе е яко, че Прайз е жив. И единственото за което съжалявам е..., че и нея я врътнах за 6 часа!!! :/

Как мога да направя два профила и всеки отделно да си играе със своите сейфове?Не видях тази опция?

Някой ще ми отговори ли как да играят двама човека без да си развалят сейфовете.Защото и аз и баща ми искаме да играем,но да не си пречим на сейфовете и всеки отделно да си играен сингъла.Без да го чакам да си свърши играта на цяло и да я почвамаз?

Но с АА или не?

При мен без проблем под 30 фпс рядко пада с 2аа 2048x1152 всичко останало на макс.На 4xAa пада до 23-24 по някога най-вече при мъглите,но не съм сигурен дали беше защото забравих втория диск на играта зареден в даемонт тоолс-а.Играта наистина върви на макс и аз също мислщ че като графика е по-добра от Crysis и Crysis Warhead.Изиграх на бързо 2-3 мисии и е много трудна и динамична на НОРМАЛ,Но сега ще я играя сигурно пак от начало да гледам клипчетата като хората,че си заслужава.Хора който е успял на пиратка да цъка мултиплеър да пише ле

4АА 45 до 52 кадъра всичко на макс.

4АА 45 до 52 кадъра всичко на макс.

Нещо не ми се вярва.Тва на най-екшън и натоварващите мисии ли е ?

И аз я пробвах на тази р.з с 4xaa,но не беше много по-добре.Лошо че играта няма вграден бенчмарк

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Играта е изпипана отвсякъде! Само където иска повече от 2гб рам ... на места направо спира картината :D :D ....имам планиран ъпдейт на рамта и тогава ще я продължа!

макаров умира ли.

Може мойта Р.З Е ПОДОБНА ИЛИ МАЛКО ПО-ГОЛЯМА от 1980x1200,т.е. може и да е от това.Все пак да се надяваме че със следващия пач ще се подобри малко положението.А на същата Р.З. без АА пак на макс с 60-70 кара.Играта е много динамична и трудна

Ти с кои АТИ драйвери си?Клоквал ли си видеото?

Аз съм с 9.10

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Някой да е бил изхвърлян от сингълплеъра?Преди малко пуснах играта,пуснах си мисията Act 2-Wolverines!(тази до която съм стиганал),изчаках да зареди...и ме изхвърли на десктопа.Пуснах SpecOps режима и играта си върви,но ме изхвърля от кампанията. Някакви идеи? :go ahead:

http://img130.imageshack.us/img130/1766/iw3sp2008050522444072.jpg http://img5.imageshack.us/img5/8162/iw4sp2009111123555146.jpg И направете играта ако сте на WINDOWS 7 да е в компабилити мод на XP и поне при мене изглежда,че върви по-добре.За сега така съм способен да я играя с 4xAa. НАЛИ ИГРАТА Е САМО DX9 И НИЩО ВИЗУАЛНО НЕ ГУБИМ ПО ТОЗИ НАЧИН?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.