Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Абе хора докато си играех на КоД-а и взе, че ми спря монитора и хоп - No Signal... и видеото ми замина :clap: Сега съм с едно ново но правете сметка каква игра...

• Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Доста добра игра няма спор току що я врътнах, надявам се следващата да е по-дълга ^^

Абе хора как да добавям приятели в стийма, че със съседа искаме да играем, ама нещо не става... ? .... оставете, оправих се :P

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Добре за да се играе MP трябва да се регистрираш в Steam, а за да се регистрираш и да играеш после предполагам се плаща...или греша?

Добре за да се играе MP трябва да се регистрираш в Steam, а за да се регистрираш и да играеш после предполагам се плаща...или греша?

Нищо не се плаща, във форума на замунда един обяснява как да пуснеш мултито.

Момчета аз два дена си играя мулти без броблем, но днес нито в тийм дедмач нито във фрий фор ол не мога да вляза. Никъде не зарежда игра. Проблема от мен ли е или има проблем със сървърите или със стийма...?

Нищо не се плаща, във форума на замунда един обяснява как да пуснеш мултито.

Момчета аз два дена си играя мулти без броблем, но днес нито в тийм дедмач нито във фрий фор ол не мога да вляза. Никъде не зарежда игра. Проблема от мен ли е или има проблем със сървърите или със стийма...?

Много добре...мерси за инфото. Ще е много добре ако ми обясниш набързо, защото в замунда има ~4200 коментара и ако трябва да търся.... :cool:

Edit: Най-накрая успях да се оправя, ама не мога да разбера сега трябва да чакам други играчи да се съберат или какво...как става номета? Дава ми че търси други 7 играча....

Много добре...играх 2мин и ме изхвърли :clap: Като цяло глупаво е направен тоя път MP. :down:

Редактирано от mrik (преглед на промените)

Като цяло глупаво е направен тоя път MP.

Напротив - умно е ... за тия дето си плащат :speak: Не напразно повечето игри почнаха да ги връзват със steam.

А иначе ще отговоря на въпроса на graffic - има update в системата/играта, които кракнатите игри нямат -> затова от вчера, ако не се лъжа, MP няма ;)

Напротив - умно е ... за тия дето си плащат :clap: Не напразно повечето игри почнаха да ги връзват със steam.

А иначе ще отговоря на въпроса на graffic - има update в системата/играта, които кракнатите игри нямат -> затова от вчера, ако не се лъжа, MP няма :wors:

Ок..за тия дето си плащат...или по-скоро за IW, който събират парите е умно, ама все пак не могат да играя повече от 18 човека.... :clap: А иначе ако изключим тоя "проблем" MP е много добър. Успях да направя 2 фрага преди да ме изхвърли... :yanim:

За да не ви фърля променете никнейма си примерно ако ви е IVANBG,ДА БЪДЕ С ИНТЕРВАЛ IVAN Bg.И няма да ви маха от играта.При мен стана и спокойно си играя мулти,но според мен не е направено добре мултито и е с прекалено големи и неинтересни много карти.

За да не ви фърля променете никнейма си примерно ако ви е IVANBG,ДА БЪДЕ С ИНТЕРВАЛ IVAN Bg.И няма да ви маха от играта.При мен стана и спокойно си играя мулти,но според мен не е направено добре мултито и е с прекалено големи и неинтересни много карти.

Това вече не става...ставало е при версия 159...така че ако някой все още е с тази версия да не update-ва, за да може да си играе...При 166 вече не става така.

Това вече не става...ставало е при версия 159...така че ако някой все още е с тази версия да не update-ва, за да може да си играе...При 166 вече не става така.

На мен не ми се вярва да има останал човек с 159,щото steam-а си ъпдейтва сам играта.

А ще има ли мулти вече или не? :/

Не се знае...евентуално прочетох, че може да направят опция за dedicated server ама нещо не ми се вярва, при положение, че така усилено искат да спрат пиратството. До няколко дни ще се види дали ще излезе крак/ръка/пач и т.н. и дали тия пак ще пуснат нова версия. Щото те ако update-ват през 2 дни ще играеш 1 ден и после пак ще чакаш за крак. :)

... ще играеш 1 ден и после пак ще чакаш за крак. :)

То щото ще има луди, дето да я кракват през ден :D Не съм запознат със Steam, ама я някой дето играе други игри, които го ползват, да каже колко от тях могат да се играят мулти, ако не ги купиш. Май са малко :)

На мен ми се ъпдейтна стеем-а сега ,но пак остана на 159 версия-та,обаче пък не може да се играе.Пише търси игра търси и до там не намира

На мен ми се ъпдейтна стеем-а сега ,но пак остана на 159 версия-та,обаче пък не може да се играе.Пише търси игра търси и до там не намира

щото вече няма кой да намери...нали има изисквания търсения играч да е с по-малко от 100мс пинг(не съм сигурен за числото) и след като масово хората са с по-новата версия просто няма отговарящи на тези изисквания.

ЗнаЧИ сме много прецакани и ева ли ще можем да я играем пак скоро играта.Защото никоя група няма да се наеме на 2 дена да прави нов крак.Доакто не се измисли нов начин

Ако не сте минали играта НЕ ЧЕТЕТЕ!!! Някой разбра ли защо Прайс оставя ракетата от подводницата да се изстреля?Нали целта беше да се спре ракетата, а той на всичкото отгоре и вика "Good" Още нещо, Шепърд предава 141 защото?Аз рабрах че иска да има повече доброволци в армията и че го е яд дето е загубил 30000 човека в MW1 ...Сякаш заради това нали?!..

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Ако не сте минали играта НЕ ЧЕТЕТЕ!!!

Някой разбра ли защо Прайс оставя ракетата от подводницата да се изстреля?Нали целта беше да се спре ракетата, а той на всичкото отгоре и вика "Good"

Още нещо, Шепърд предава 141 защото?Аз рабрах че иска да има повече доброволци в армията и че го е яд дето е загубил 30000 човека в MW1 ...Сякаш заради това нали?!..

Аз рабзрах, че Прайс се опитва да я спре, обаче Шепърд я изстрелва, щото нали е от лошите и той :lol: Пък с Макаров ко стана... :)

Аз рабзрах, че Прайс се опитва да я спре, обаче Шепърд я изстрелва, щото нали е от лошите и той :lol: Пък с Макаров ко стана... Публикувано изображение

Макаров ще го гоним в тройката.

Искам и да сложа края на твърдениенията, че Газ бил Гоуст. Истинското му име е Simon "Ghost" Riley. И да добавя, че би било тъпо да убият Газ два пъти.

People, какво стана с мултито?

Аз рабзрах, че Прайс се опитва да я спре, обаче Шепърд я изстрелва, щото нали е от лошите и той :lol: Пък с Макаров ко стана... :bday19:

Не не,Шепърд не я изстрелва.141 разбира за тази подводница и доколкото разбрах те отиват там поне да предотвратят сблъсък с земята, а ракетата да се взриви в атмосферата...

-CPU PENTIUM DUAL CORE T4300 2.10GHz -RAM 4GB DDR II -HDD 500 GB SATA -VIDEO NVIDIA GEFORSE GT 240M 1GB DDR3 -DVD RW DUAL LAYER -WLAN 802.11 B/G/N, BLUETOOTH -MULTI-CARD READER, AMILOCAM -HDMI, VGA, E-SATA -6 CELL BATTERY дали ще ми тръгне ?

-CPU PENTIUM DUAL CORE T4300 2.10GHz

-RAM 4GB DDR II

-HDD 500 GB SATA

-VIDEO NVIDIA GEFORSE GT 240M 1GB DDR3

-DVD RW DUAL LAYER

-WLAN 802.11 B/G/N, BLUETOOTH

-MULTI-CARD READER, AMILOCAM

-HDMI, VGA, E-SATA

-6 CELL BATTERY

дали ще ми тръгне ?

Ще ти тръгне и то на високи детайли - компа ти е що годе мощен, пък и играта е лека.

П.П Сега видях, че компютърът ти е лаптоп тъй че може и да не я караш на МНОГО високи детайли.

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.