Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

И аз така

Публикувано изображение

я дайте некви снимки да видя за тази виетнам но ако може не от гоогле защото незнаино защо не ми ги отваря...
  • Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

я дайте некви снимки да видя за тази виетнам но ако може не от гоогле защото незнаино защо не ми ги отваря...

То още не се знае дали изобщо са започнали да я правят... за снимки е мнооооооого рано. Доколкото прочетох, се очаква да излезе ноември.

Мисля да си взема жойстик(gamepad).Въпроса ми е дали мога да играя всяка една игра с него и дори да си мърдам мишкато на десктопа.Разбрах че трябва някакви контролери за всяка една игра.Аз искам да играя Модерн уарфар 2 с жойстик.Може ли да я играя и даите линк от каде да си дръпна котролли за гамепада.

Здравейте, братовчед ми играе играта на лаптопа си, но от днес има проблем, а той е, че като влезе в играта и почне да играе клавишите му не работят. При следващо пускане на играта отначало всичко си работи и след няколко минути пак блокирват клавишите и до там. При другите игри го няма този проблем. От какво може да е проблема ?

Добър вечер на всички.Изтеглих си релииза на SKIDROW от zamu***.***,преминах през около два часа инсталация,кракнах играта и тя тръгна без проблем.След зареждане на първата мисия,получавам съобщение за проблеми с DIRECTX-a,точният проблем беше :

Directx3DDevices::Present failes:Driver internal error

Посъветнах се с един приятел,премахнах драйверите на видеото ( 7600 GT 256MB / 128 Bita ) [195.62 -версията на драйверите],сложих по стара версия [169]и играта си тръгна гладко на първата мисия без проблеми.Изиграх първата мисия,при зареждане на втората отново проблеми с directx-a този път ми излезе следното :

"DirectX® encountered an unrecoverable error"

Така,затворих играта реших да пробвам отново,този път вече при самото влизане на играта ми се бъгваше неможех и да вляза.Реших да преинсталирам и directx-a (за пореден път) и успях само да вляза в играта.При зареждане отново се скапваше цялата работа.Вече се чудя да пробвам какво ли не да си подкарам и играя играта спокойно.Не ме притеснява видеото,макар че някои казват прекалено слабо било (видях коментари на хора които са с 7300GT и я играят ).Очаквам съвети за решаване на досадните вече проблеми с directx-a.Мерси предварително !

Аз имам абсолютно същия проблем и вече 2 дена се мъча но не става нищо.Моля за някакъв съвет.Някой има ли идея от какво може да дава тази грешка.

• 2 седмици по-късно...

Дали ще тръгне на Intel celeron d 2.80ghz Ati Radeon hd 3650 Agp 512mb Иначе е много добра ама сингъла е много къс.

Дали ще тръгне на Intel celeron d 2.80ghz Ati Radeon hd 3650 Agp 512mb

Иначе е много добра ама сингъла е много къс.

Тръгва играй смело :)

Здравейте, получих като подарък call of duty 6 modern warfare 2 и много се зарадвах. Но изникна проблем. Моята машина може и да не покрива всички изисквания но повечето такива игри ми тръгват без проблем (тези на, който не им покривам изискванията). Е моя проблем се състои в това, че по време на игра става нещо играта замръзва за 1 секунда се появява черен екран на бели райета (сякаш дава на късо) и след това монитора заспива и почва да му мига лампичката все едно съм дал Sleep или е седял прекалено дълго време без да бъде барнат. интересното е, че през това време чувам звука от играта но след време и той изчезва. Първия път со казах "е случва се" но то взе много често да се случва за това реших да се поразровя из интернет и видях тези решения. Problem #3 : Call of Duty 4 Modern Warfare 2 Crashing / Freezing ingame Solution #1 : just disable Steam community in-game. credits: icc Solution #2 : just go in Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\Redist\DirectX and run DXSETUP. credits: Fulger Solution #3 : # Set your desktop to a resolution of 1024×768, 32 bit True Color. For Windows XP 1) Right-click on your desktop and select Properties. 2) Click the Settings tab. 3) Set your screen area to 1024×768. 4) Set the colors to Highest (32 bit). 5) Click Apply and OK. For Windows Vista\Windows 7 1) Right-click on your desktop and select Personalize. 2) Click on Display Settings 3) Set the resolution slider to 1024X768 4) Set the colors to Highest (32 bit). 5) Click Apply and OK. # All background applications should be shut down prior to running the game. 1) Go to the Start bar and select Run. (If you are on Vista or Windows 7, hit the Windows key and the R key at the same time) 2) In the Run window, type in msconfig and hit enter. 3) Once the utility comes up, go to the Startup tab and hit the Disable All button. 4) Next go to the Services tab and check the “Hide All Microsoft Services” checkbox and then hit the Disable All button. 5) Hit the OK button and close the utility, and restart your computer when prompted to. # Turn your sound acceleration down for Windows XP 1) Click the Start button > Settings > Control Panel. 2) Double-click the Sounds and Audio Devices icon. 3) Click the Volume tab. 4) Under Speaker settings, click the Advanced button. 5) Click the Performance tab. 6) Reduce the Hardware acceleration to Basic, the 2nd notch from the left. 7) Click Apply and then OK 2 times. Run the game now. Don’t forget to turn the acceleration back up to restore the high-end features for your sound card when using other applications. Изпълних всички показани решения но проблема още съществува. Според мен проблема може да е със резолюцията, хертзите, абе общо взето с разделителната способност на монитора ми, който е SAMSUNG 19 инча LSD. Ако някой по компетентен види темата моля да каже неговото мнение по въпроса. Благодаря предварително. Процесор : AMD 1.4 Gz, 2500+ Видео карта: ATI Radeon 2600 HD PRO Рам памет: 1 GB хa 333 Hz

Вчера си направих един MW маратон и врътнах и двете игри... проблема е, че сега мултито ми затъпя. ;) Сега имам да чакам до следващата Modern Warfare... поне през това време ще има други игри, че иначе не знам какво ще се прави.

• 3 седмици по-късно...

Момчета, абе ако си купя играта и си я играя през кракнатия стийм от начало ли ще почна мултито или ще си продължа от 48 левил втори престиж???

Момчета, абе ако си купя играта и си я играя през кракнатия стийм от начало ли ще почна мултито или ще си продължа от 48 левил втори престиж???

Не ти препоръчвам да тестваш - пробвай с оригинален стийм!

Не ти препоръчвам да тестваш - пробвай с оригинален стийм!

Аз разбрах, че бил някъде 60 кинта, пак по-добре от 77. А този проблем дето IW ни го направиха преди 2 седмици, от стийма ли е или от играта?
имам проблем с играта като стигна до 3тата мисия в Москва компютърът забива и се рестартирва ако можете да ми помогнете.Предварително благодаря!

имам проблем с играта като стигна до 3тата мисия в Москва компютърът забива и се рестартирва ако можете да ми помогнете.Предварително благодаря!

Виж коментарите към торента от където си го изтеглил, ако имаш късмет ще има и други с подобен проблем и някакво решение.
  • 1 месец по-късно...

Абе, момчета, преди малко видях, че 5-те нови карти за МР ще излязат и за РС на четвърти май и искам да ви попитам дали се плащат?

Абе, момчета, преди малко видях, че 5-те нови карти за МР ще излязат и за РС на четвърти май и искам да ви попитам дали се плащат?

Картите ще дойдат с ъпдейт, който за пиратските версии няма да е достъпен.

Картите ще дойдат с ъпдейт, който за пиратските версии няма да е достъпен.

Аз съм се снабдил със 77 кинта и се чудя само дали и картите ще се плащат отделно.
  • 2 седмици по-късно...

Между другото онзи ден намерих диск от някакво старо списание с демото на COD1, което беше озаглавено "Амбициозен FP-шуутър по Втората световна война"...! Кой да знае, че няколко години по-късно игра от тази поредица ще стане най-продаваната игра в света! :rolleyes:

Между другото онзи ден намерих диск от някакво старо списание с демото на COD1, което беше озаглавено "Амбициозен FP-шуутър по Втората световна война"...! Кой да знае, че няколко години по-късно игра от тази поредица ще стане най-продаваната игра в света! :handshake:

Не най-продаваната, но със сигурност стана хит и всички геймъри са впечатлени от нейните части... Особено от CoD: MW 2.

• 7 месеца по-късно...

Здравейте, сигурен съм, че има доста от вас, които играят Call Of Duty 6 (Modern Warfire2 ) Multiplayer. Предлагам ви да се свържем един с друг и да започнем да играем заедно. Може да направим отбор и т.н. Ако има желаещи-нека пишат. За сега сериозните играчи сме 3-ма, но се надявам в скоро време да станем много повече :)

Здравейте, сигурен съм, че има доста от вас, които играят Call Of Duty 6 (Modern Warfire2 ) Multiplayer. Предлагам ви да се свържем един с друг и да започнем да играем заедно. Може да направим отбор и т.н. Ако има желаещи-нека пишат. За сега сериозните играчи сме 3-ма, но се надявам в скоро време да станем много повече :)

Влизай при нас в B.E.A. (Bulgarian Elit Army) и да се сцепваме. Стийма ми е tech_n9ne94, add-ни ме и ако не искаш да влизаш в клана, а просто да си имаме акаунтите.

Влизай при нас в B.E.A. (Bulgarian Elit Army) и да се сцепваме. Стийма ми е tech_n9ne94, add-ни ме и ако не искаш да влизаш в клана, а просто да си имаме акаунтите.

Мисля, че той има впредвид пиратски...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.