Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Аз да кажа за проблема, който описах по-горе със засичането. На 32 битовото ХР нямам проблеми. Явно нещо не се разбира играта с 64 битова Vista.

• Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще ти тръгне и то на високи детайли - компа ти е що годе мощен, пък и играта е лека.

П.П Сега видях, че компютърът ти е лаптоп тъй че може и да не я караш на МНОГО високи детайли.

Ба, нито играта е леко, нито компа му е мощен. Не знам с тая 240М докаъде ще стигне, но трудно на високи детайли.И играта иска четириядрен процесор, аз с доволно мощен двуядрен се радвах на солидна сечня заради проца...

Ба, нито играта е леко, нито компа му е мощен. Не знам с тая 240М докаъде ще стигне, но трудно на високи детайли.И играта иска четириядрен процесор, аз с доволно мощен двуядрен се радвах на солидна сечня заради проца...

Глупости играта иска повече видео.Аз играя без проблем на 2048x1152 2xaa Extra settings,на 4 аа па се играе,но не много добре

Аз да кажа за проблема, който описах по-горе със засичането. На 32 битовото ХР нямам проблеми. Явно нещо не се разбира играта с 64 битова Vista.

Не ти достига РАМ памет

-CPU PENTIUM DUAL CORE T4300 2.10GHz

-RAM 4GB DDR II

-HDD 500 GB SATA

-VIDEO NVIDIA GEFORSE GT 240M 1GB DDR3

-DVD RW DUAL LAYER

-WLAN 802.11 B/G/N, BLUETOOTH

-MULTI-CARD READER, AMILOCAM

-HDMI, VGA, E-SATA

-6 CELL BATTERY

дали ще ми тръгне ?

На средни настройки може да се играе що годе добре.Лаптоп,слаб процесор,средна карта,доволна памет
  • 2 седмици по-късно...

С ОРИГИНАЛНАТА ИГРА СЪМ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК ДА НАПРАВЯ СЪРВАР

До колкото знам вече сървари не могат да се правят заради пиратите дори и да си с оригинална игра.Всичко играе в онзи IW net или каквото е там.

До колкото знам вече сървари не могат да се правят заради пиратите дори и да си с оригинална игра.Всичко играе в онзи IW net или каквото е там.

НО ВСЕ ПАК В ИГРАТА Я ИМА ТАЯ ОПЦИЯ ДА НЕ БИ ДА ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ НЕЩО СЪС СТЕАМА

Как да играя тва чудо в мулти. Влизам , избирам тама дето се играе секи за себе си и чакам 1 час да ми намери 3 противника.

Как да играя тва чудо в мулти. Влизам , избирам тама дето се играе секи за себе си и чакам 1 час да ми намери 3 противника.

Все още няма такъв начин, освен ако не изтичаш до най-близкия магазин. :biggrin:

А защо като стигна края на мисията Wolverines ме изхвърла с някаква грешка, че не може да се намери файла за записване или нещо от сорта ? Смених крака и пак същото. Играта ми е СКИДРОУ - 11 ГБ от Замунда.

Добър ден на всички.След инсталиране и кракване на играта се натъквам на следният проблем : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2634/8363315313682740171260624778Pj4XJwmpuAvXhGNKg9Jq.JPG Също така се появява coudn't load "voice_off" - това е другият проблем от същата категория.Двете съобщения излизат различно,единият път при пробваме за стартиране излиза едното,другият път другото. Някой ако има някаква идея за неговото разрешаване,моля нека да я сподели тук с мен ! Благодаря предварително !

Редактирано от dimitar1992 (преглед на промените)

каква е тази грешка като дам за мулти http://img692.imageshack.us/img692/5570/55983890.png играта е от замунта http://######/details.php?id=197300 този торент как да се оправи и ако може малко инфо как да играя мулти :super: ще съм много благодарен

каква е тази грешка като дам за мулти

http://img692.imageshack.us/img692/5570/55983890.png

играта е от замунта http://######/details.php?id=197300 този торент

как да се оправи и ако може малко инфо как да играя мулти ;) ще съм много благодарен

Кой да чете...Тази игра НЕ може да се играе мулти без оригиналната игра, абе позаинтересовайте се малко бе хора!

Добър вечер на всички.Изтеглих си релииза на SKIDROW от zamu***.***,преминах през около два часа инсталация,кракнах играта и тя тръгна без проблем.След зареждане на първата мисия,получавам съобщение за проблеми с DIRECTX-a,точният проблем беше : Directx3DDevices::Present failes:Driver internal error Посъветнах се с един приятел,премахнах драйверите на видеото ( 7600 GT 256MB / 128 Bita ) [195.62 -версията на драйверите],сложих по стара версия [169]и играта си тръгна гладко на първата мисия без проблеми.Изиграх първата мисия,при зареждане на втората отново проблеми с directx-a този път ми излезе следното : "DirectX® encountered an unrecoverable error" Така,затворих играта реших да пробвам отново,този път вече при самото влизане на играта ми се бъгваше неможех и да вляза.Реших да преинсталирам и directx-a (за пореден път) и успях само да вляза в играта.При зареждане отново се скапваше цялата работа.Вече се чудя да пробвам какво ли не да си подкарам и играя играта спокойно.Не ме притеснява видеото,макар че някои казват прекалено слабо било (видях коментари на хора които са с 7300GT и я играят ).Очаквам съвети за решаване на досадните вече проблеми с directx-a.Мерси предварително !

Редактирано от dimitar1992 (преглед на промените)

започвам да се колебая в един друг форм четох че може да се играе мулти но с некав крак но 100% значи нещо не е както трябва мерси всепак

МУЛТИТО БАЧКА!!!

http://rzking.blogspot.com/2009/12/i-did-this-just-for-fun-and-it-worked.html#comments

СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИЙТЕ И ЩЕ ИГРАЕТЕ

P.S.

Аз вече играя!

• 2 седмици по-късно...

Някой,които е минал поне един престиж,ако може да ми каже по-бързо или няма разлика при качването на нивата т.е. изисквали се по-малко XP или нещо от сорта.Понеже станах 70lvl и си мисля,че ще мие нужна цяла вечност за да достигна 10 престиж.

Като влезна в Call of Duty 2 Multiplayer и влезна в някой сървар ми пише че Cd Key-а е "In use Please try again later" Може ли някой да ми хелпне да ми каже как да си играя спокойно :S Нито съм пачвал ако има някой пачове да каже даже несъм я и краквал плс хелп :)

Редактирано от Kpuco0 (преглед на промените)

Много е лесно, просто отиваш в близкия магазин и си я копуваш след това си играеш спокойно. Cd Key-а е "In use Please try again later" (CD-keyа ви в момента е зает моля пробваите отново по-късно) Изтеглил си играта от някои торент сайт, но при инсталирането си въвел CD-key а които е даден в описанието, но и аз съм я изтеглил и съм въвел същия код. Следователно когато ти играеш аз няма да мога и ще ми пише Cd Key-а е "In use Please try again later"

Много е лесно, просто отиваш в близкия магазин и си я копуваш след това си играеш спокойно.

Cd Key-а е "In use Please try again later" (CD-keyа ви в момента е зает моля пробваите отново по-късно)

Изтеглил си играта от някои торент сайт, но при инсталирането си въвел CD-key а които е даден в описанието, но и аз съм я изтеглил и съм въвел същия код.

Следователно когато ти играеш аз няма да мога и ще ми пише Cd Key-а е "In use Please try again later"

Напротив, вече има начин да играеш с пиратска версия. Само че е малко сложно. Kpuco0 Пиши в темата на играта и ше ти обясня как става.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.