Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Благодаря! :(

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Незнам как е при вас,но аз имам един много странен проблем.Понеже съм с 2 конфигурации(и двете са в подписа),на интелската ми върви с около 40 кадъра и се играе перфектно,докато при амд-то прави близо 60 кадъра и ми се струва,че сече.В момента който пресече 60-те,тогава се играе перфектно.Не мога да разбера това заради процесора ли е? Може би не е оптимизирана играта добре за АМД процесор.

• 10 месеца по-късно...

Здравейте може би тази игра е известна на всички ви. То няма как, наскоро прочетох че е влязла в рекордите на гинес. Обаче аз имам доста притеснителен за мен проблем (който не е кой знае фатален но ми е неприятен). Значи в самата игра си купувах различни видове брони, демек когато си спечеля малко парички от различни мисии отивам и си купувам все по- нови и по- нови брони и така до момента в който вече имам най- последните и най- здравите (а и най- красивите) брони. Обаче аз идиота реших да си купя една от по предните брони (сештати се от кожените дето са) реших да си ги купя не знам защо и сега не мога да ги заменя с онези металните, гравираните. Не знам да ли те (металните и гравираните) са последните и най- здравите но както и да е. Въпроса ми е как да използвам вече купените метални брони в место кожените защото хем са по здрави и хем по яки за мен. уж са купени пък не знам как да бъда с тях. Искам ги върху гърба на героя да съм с тях с една дума ама не знам как да махна сегашните кожени и как да си върна металните. То моето обяснение стана дълго и широко, но се надявам че сте ме разбрали. Мерси и чакам вашите мнения!

Редактирано от The Reaper (преглед на промените)

Здравей, относно броните влез в къщата от която посвещавате новите Assassin-и.В къщата има зали.В тези зали има една с оръжия , друга с умалени копия на Леонардовите оръжия (ако си минал тези мисии на Леонардо) та там би трябвало да има други брони.Принципно си мисля че там са всички работи които си купил , като оръжия , брони и картини.

Здравей, относно броните влез в къщата от която посвещавате новите Assassin-и.В къщата има зали.В тези зали има една с оръжия , друга с умалени копия на Леонардовите оръжия (ако си минал тези мисии на Леонардо) та там би трябвало да има други брони.Принципно си мисля че там са всички работи които си купил , като оръжия , брони и картини.

Да но, въобще не мога да се ориентирам от казаното от вас. Значи да отида до къщата от която посещавам новите членове на убийците (асасините). Това от къде става как да отида там ?

Извинявай колега, аз скоро не съм си припомнял точно 2-рата част, но не беше ли в Monterigonni мястото, където ти се скатаваха нещата?

Аха разбрах го най- накрая това. То било вилата на чичото (не помня точно как беше името й) там броните,оръжията и другите джаджи които биват купени по време на играта :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.