Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Някой ще ми каже ли как изобщо да се покатеря на върха на тази кула ? Какво ли не пробвах но не мога да хвана цаката :biggrin: Кажете ще съм ви много благодарен :rolleyes:

Така ... тръгваш по стената на крепоста и почваш да се катериш по дървената врата на кулата (или около нея). Тръгваш наляво, целта е да сгигнеш до балкона. В AC 1 на върха на тази кула има view point, така че би трябвало да знаеш как да се качиш. Но ако не се лъжа в AC 2 можеш да се качиш само с двойния скок. Но това не е от значение. Като стъпиш на балкона вече трябва да измислиш как да се качиш на дървената греда, която стърчи над него. Има малък бъг и не винаги Ецио успява да се хване, но пробвай със засилка по стената ... а ако не стане се опитай да скочиш от ръба на бакона встрани към гредата. Нагоре е лесно :giggle1:

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря но по принцип от страни на терасата като скочиш напред и направо се хваща за дървото,а сега се наложи да се засиля нагоре и после рязко в страни :biggrin: Все пак се получи и вече съм във Венеция,има ли още много до края ? (Не,че ми е писнало но да знам) :rolleyes: П.С-Това на скрийна е Алтаир,но щом казваш Ецио сигурно по нататък и той ще има работа там :giggle1:.

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Благодаря но по принцип от страни на терасата като скочиш напред и направо се хваща за дървото,а сега се наложи да се засиля нагоре и после рязко в страни :yanim: Все пак се получи и вече съм във Венеция,има ли още много до края ? (Не,че ми е писнало но да знам) :baby:

П.С-Това на скрийна е Алтаир,но щом казваш Ецио сигурно по нататък и той ще има работа там :love:.

Вече си във Венеция ... то 70% от играта е там :D

И да, Алтаир е, не Ецио ... грешката е моя :crying10:

Ей момчета,някой да има сейф за играта който да е близо до момента в който Ецио взима златната маска от Данте ? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Когато инсталирах Принца на Персиа правих някви истории и каши за да го подкарам (преди да излезе крака) и явно сейфа ми се е истрил.Някой да знае от къде мога да намеря ? Или да ми даде сейф на 100% и аз да започна да си играя от моя момент,че от начало не ми се започва пак :)

Едит: Намерих си точно до този момент сейф :)

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, стигнах до мястото, където ме учат да се бия. На втората мисия, където трябва да блокирам удара и да правя контра атака .. направо е голяма мъка .. някой би ли разяснил малко, защото като задържам десния бутон на мишката и после левия и много трудно се получава .. за 40 мин игра, само 1 точка от 3 направих.

• Автор

Здравейте,

стигнах до мястото, където ме учат да се бия. На втората мисия, където трябва да блокирам удара и да правя контра атака .. направо е голяма мъка .. някой би ли разяснил малко, защото като задържам десния бутон на мишката и после левия и много трудно се получава .. за 40 мин игра, само 1 точка от 3 направих.

Задържаш си десния и когато някой те атакува натискаш левия. Това е, уникално просто е, аз не виждам къде можеш да се затрудниш. Успех! :)
  • 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Стигна до мисията, в която трябва да мина под една църква, за да убия един, само, че не мога да се ориентирам от тук накъде и как, опитах и продължавам ад опитвам, какво ли не !

Стигна до мисията, в която трябва да мина под една църква, за да убия един, само, че не мога да се ориентирам от тук накъде и как, опитах и продължавам ад опитвам, какво ли не !

Assassin's Creed 2 II walkthrough

http://www.youtube.com/watch?v=Pm9Ad5Fbtxc&feature=PlayList&p=0F24F57042CB6B43&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

Успехи !

Това няма нищо общо с моя проблем, както виждаш на снимката съм с доспехите.

Сега ме интересува, като се залюлея, как да скоча напред използвайки засилката от люлеенето, как да се отскубна?

Публикувано изображение

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

DeluxBG, в walkthrough който ти дадох е обяснена цялата игра ... от началото до края ... просто превърти до където си ти и виж как се скача !

Успехи !

Принципно ако задържиш комбинацията за free run - посока, десен бутон и spacebar - при добро поддържане на посоката Ецио сам си скача от греда на греда, а на пилоните се задържа само колкото да скочи пак. Въпросното място ми скъса нервите, признавам си, но има и друг начин да стигнеш до крайната точка на тези греди :)

• 2 седмици по-късно...
след Brotherhood давам подсказка на Ubisoft да измислят нова такава игра със заглавие Assassin's Creed : Honor Warrior с герои Vincenzo' De'Roberto La'Fero, семейство La'Fero. Баща му - Roberto Ramirez La'Fero познавал Ezio Alditore Da'Firenze, койтo умрял заради Ribeci Tone тогава Roberto решил да го защити ама не станало. Vincenzo' De'Roberto La'Fero всички други умират от клан Brotherhood само той остава и ще се изправи срещу Ribeci Tone и ще го убие като минава през препятствия като в Assassin's Creed I, II и III. Графиките да са същите като на Tom Clancy's Ghost Recon : Future Soldier. Геймплеят да е същият като в Assassin's Creed I и Vincenzo да е с превръзкато като Ezio. Това е! :)

след Brotherhood давам подсказка на Ubisoft да измислят нова такава игра със заглавие Assassin's Creed : Honor Warrior с герои Vincenzo' De'Roberto La'Fero, семейство La'Fero. Баща му - Roberto Ramirez La'Fero познавал Ezio Alditore Da'Firenze, койтo умрял заради Ribeci Tone тогава Roberto решил да го защити ама не станало. Vincenzo' De'Roberto La'Fero всички други умират от клан Brotherhood само той остава и ще се изправи срещу Ribeci Tone и ще го убие като минава през препятствия като в Assassin's Creed I, II и III. Графиките да са същите като на Tom Clancy's Ghost Recon : Future Soldier. Геймплеят да е същият като в Assassin's Creed I и Vincenzo да е с превръзкато като Ezio. Това е! :)

Имаш ли си и най-малка представа на UbiSoft колко им пука за твоята идея пък и пишеш в грешната тема...

• 3 седмици по-късно...

Току що си инсталирах играта, но не иска да тръгва. Иска ми някаква регистрация, регистрирам се, но след това ми иска и някакъв key. Като чета коментарите в zamunda не намирам решение за проблема, някой ако може да ми помогне ще съм му благодарен.

Току що си инсталирах играта, но не иска да тръгва. Иска ми някаква регистрация, регистрирам се, но след това ми иска и някакъв key. Като чета коментарите в zamunda не намирам решение за проблема, някой ако може да ми помогне ще съм му благодарен.

Ами аз подкарах играта без никакъв крак трябва ти само сървър емулатор и регистрация, няма да ти иска никакви кодове.

Ами аз подкарах играта без никакъв крак трябва ти само сървър емулатор и регистрация, няма да ти иска никакви кодове.

Какъв е този емулатор?

Какъв е този емулатор?

Еми тва е се едно симулира сървъра на Юби и прави така че да може да се играе офлайн.

Редактирано от zeleto (преглед на промените)

Играта е много готина, дръпнах я от замунда изпълних инструкциите по инсталирането точно и си бачка без проблеми. Обаче управлението е много кофти, какви са тези символи незнам.Не пише натисни еди кой си бутон ами ми излиза някакъв символ ръка, глава и т.н.Много е дразнещо и май ще я зарежа, омръзнами да проверявам кои символ на кои бутон съответства...... п.п В самото начало съм изведох майка си и сестраси от града в някаква вила и сега има нещо като тренировка.

Здравейте, от няколко дни играя играта и ми харесва много , но имам следния проблем с камерата. Както си играя и почва да се върти в кръг и не спира. Някой имали този проблем и ако може да каже как се го оправя? :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.