Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

абе момци , някой може ли да даде инфо какво да се прави сега? събрах всички Codex Pages , картата на света е готова и подредена...и не ми е ясно какво да правя сега.пише че трябвало да си възстановя пълната памет или някаква подобна простотия , ама не ми е ясно как...да чета всичките едно по едно ли? не че има някаква полза , а и в повечето нямало текст дата...седя си пред стената с картата , зад мене куп асасини ме наблюдава внимателно и нищо не мога да направя срам ме е от колегите http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

абе момци , някой може ли да даде инфо какво да се прави сега? събрах всички Codex Pages , картата на света е готова и подредена...и не ми е ясно какво да правя сега.пише че трябвало да си възстановя пълната памет или някаква подобна простотия , ама не ми е ясно как...да чета всичките едно по едно ли? не че има някаква полза , а и в повечето нямало текст дата...седя си пред стената с картата , зад мене куп асасини ме наблюдава внимателно и нищо не мога да направя срам ме е от колегите http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Включваш Eagle Vision-а и подреждаш пъзела (картата на света).

след като картата се подреди правилно, паметта започва автоматично. В твоя случай - не се я подредил правилно. Аз бях объркал източното крайбрежие на САЩ, защото не личи много-много как трябва да бъде. Виж ти какво си объркал и върти по-неясните квадрати

след като картата се подреди правилно, паметта започва автоматично. В твоя случай - не се я подредил правилно. Аз бях объркал източното крайбрежие на САЩ, защото не личи много-много как трябва да бъде. Виж ти какво си объркал и върти по-неясните квадрати

мерси брат , точно там беше проблема... превъртях я.само оная "специалната памет" не можах...не вдявам какво се иска да направя , летя си с машинката на леонардо от огън на огън докато падна...и нищо.никакви искания , не видях нищо интересно на картата...само огньовете се виждат...и толкоз.като падна - все едно не съм я почвал.ба ли га за кво става дума

Редактирано от кон на бел принц (преглед на промените)

мерси брат , точно там беше проблема... превъртях я.само оная "специалната памет" не можах...не вдявам какво се иска да направя , летя си с машинката на леонардо от огън на огън докато падна...и нищо.никакви искания , не видях нищо интересно на картата...само огньовете се виждат...и толкоз.като падна - все едно не съм я почвал.ба ли га за кво става дума

Еми тая специална памет е доколкото знам, на нея трябва да ритнеш един, двама за да получиш ачивмента(ако не си си купил играта неможеш да го получиш)ако си пропуснал първия път когато убиваше оня.

Тая специалната памет май си седи там винаги, за да можеш да си летиш и след превъртането на играта ...

мда.то е ясно че не съм я купувал , значи остава да поробвам да ритна някой , пък каквото стане - стане...

Ubisoft потвърдиха, автентичността на изтеклия арт от новия Assassin’s Creed: Brotherhood. Освен излизане през есента на 2010г. на арта има още интересна информация. „Живей и дишай като Ецио, вече легендарен майстор убиец, в неговата борба срещу ордена на Тамплиерите. Поведи твое собствено братство от Убийци и удари противника директно в сърцето му, Рим.” гласи едно от каретата с текст на илюстрацията. „И за първи път, вземи участие в иновативен мултиплейър слой, позволяващ ти да се въплътиш в убиец по твой избор и да избереш стила му на убиване. Невиждано досега мултиплейър изживяване.” продължава хайпът. Артът разкрива и платформите, за които можем да очакваме новата част от серията – PC, PlayStation 3 и Xbox 360. От Ubisoft обещаха, че през следващата седмица ще ни поднесат повече интересна информация за Brotherhood. На нас идеята за кооператив, за какъвто най-вероятно си говорим в случая, ни се вижда чудесна точнo за тази игра. Вероятно е и да бъде добавен някакъв „Assassin vs. Assasin” режим, който предвид недъгавия Spy vs Spy-а в Splinter Cell: Conviction е доста възможно да е колкото за статистиката, но нека не избързваме, втурвайки се в спекулации.

post-229741-1273157125,64_thumb.jpg

Eeee, няма да е зле да разширят малко историята с няколко мисиики в Рим. Дано е сполучливо като EFLC за GTA IV.

Някой има ли сейв след Venitian Rush,че от 3 дни го играя и не мога да го мина. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Assassin's Creed 2 SAVES това върши ли то работа ?

Я по-добре опиши мисията, че поне аз не се сещам за какво става въпрос и да ти кажем как да я минеш ... мисля, че така ще ти е по-интересно. А и няма да загубиш нищо от това, което досега сам си направил :yanim:

Е, за тая мисия няма какво да ти помогнем, просто тичаш. На клипчето тоя прави супер много грешки. Аз имах над 30-40 секунди оставащи когато я минах. А още по-важното е, че брат ми (11 години) си я мина сам ... Така че да си загубил 3 дни тука ... :X

Благодаря ти!

Отново аз искам да попитам нещо. Стигнах до една мисия, където отново попадам в дълбините. Стигнах до една стаичка, там се активира един механизъм и за определено време трябва да стигнеш до тази стая, защото иначе вратата и ще се затвори. Влязох вътре, имаше малко пари и това е. Включих по специалното виждане и изпъкна една шахта, обаче не виждам как да я отворя, а нямам и повече инструкции какво да правя. Някой би ли дал някаква идея?

Никой ли няма представа?

Maniac, лично аз не успявам да разбера точно къде си. Кажи поне нивото или какво точно търсиш в тези дълбини. И друго, кажете ми къде са тези сейфове в Уин7 х64 и къде мога да ги кача, защото явно в Интернет ги няма всички...

ЗАПИСИ - изиграна е докрай

Вече счупих геймпада и изтърках играта благодаря все пак.Не мога да разбера как играта до тук е толкоз лесна и изведнъж това ниво??

Редактирано от Plomba7a (преглед на промените)

Никой ли няма представа?

брат , това ми звучи като някоя от гробниците , нямаше ли саркофаг за отваряне? като отвориш саркофага тайната врата сама се отключва...а да ви питам , някой има ли моя проблем? че я превъртях, превъртях я , ама вече не мога да играя...изведнъж реши че трябва да се регистрирам в юбисофт.аз пък не искам , а и ще ми искат код на диска :wors: пък аз такъв си нямам...нали ми е пиратка...

Вижте какво получих по пощата ... http://assassinscree...rhood/#/weapons ... Това е страница свързана с AC: Brotherhood. Първо ще видите едно клипче, след това ще можете да разгледате няколко нови оръжия и една стена със символи. Разгледайте оръжията. Всяко е представено в доста замаскирано клипче, след което ще видите символ. Запомнете символите на всички оръжия, изберете тези символи от стената и ще видите още едно оръжие ... В допълнение ще можете да свалите и няколко wallpaper-a, от които един се отличава с Ецио в Колизеума в Рим, с арбалет на рамо ... Няма да ги качвам, отключете си ги :slap1:

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.