Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Може да е от мишката. Аз имах такъв проблем, но с друга игра. Като вдигнеш мишката и я поставиш пак на подложката(ако има такава :rolleyes:)се оправя. Накрая ми писна да вдигам мишката и си взех нова.

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Този проблем го оправих. Но сега искам да попитам друго как след като започна някой задача да изляза от нея без да съм я минал? Защото започнах някакво съзтезание което не мога да мина и сега всеки път когато вляза в играта ме пуска там и не ми дава другите задачи.. ;/

Редактирано от BlackRabbit (преглед на промените)

Този проблем го оправих.

Но сега искам да попитам друго как след като започна някой задача да изляза от нея без да съм я минал? Защото започнах някакво съзтезание което не мога да мина и сега всеки път когато вляза в играта ме пуска там и не ми дава другите задачи.. ;/

Еми мисля че можеше като натиснеш Esc има за прекратяване на задача.Не се сещам как точно се казваше но мисля че беше нещо като "Abort current memory".

Еми мисля че можеше като натиснеш Esc има за прекратяване на задача.Не се сещам как точно се казваше но мисля че беше нещо като "Abort current memory".

Ок, мерси.

• 2 седмици по-късно...

Как се подкарва играта без проблеми?

1. Теглите торента от Аренатъ и го инсталирате като преди да маунтнете, изпечете, изядете и всякакви такива щуротии, СПИРАТЕ ИНТЕРНЕТА СИ!. Пуснете си "нета". След инсталацията стартирайте иконката на играта и я изчакайте да се ъпдейтне, след което ще ви отвори прозорчто на UbiSoft, където си създавате акаунт, но то ще ви попита и за CD-Key, след като си направите акаунт. Просто затворете прозореца ("ма то прозореца е затворен, данеби вратата да влияе нещо?!?!").

2. Рестартирате компютъра си.

3. Разархивирате файловете от архива в този сайт в папката на играта.

4. Влизате в папката на играта, стартирате първо HostInstall.bat, а след него Game.bat.

5. Влизате, играете, черпите по една бира :cool:

Забележка: ДА, играта се стартира само и единствено от Game.bat!

Здравейте. имам проблем с инсталацията. изтеглих играта от арената и следвах тези оказания на sydie , но когато вляза в сайта там dox.bg ми изписва несъществуващ файл/папка и не мога да изтегля нищо и според мен затова не ми се получава инсталацията. ако имате решение моля кажете.

Редактирано от Bloody Hell (преглед на промените)

Bloody Hell , ползвай този РЕЛИИС ! Просто след определен период от време каченото в dox.bg изчезва !

Успехи !

Благодаря ти много човек, страшен си :cool:

Bloody Hell , ползвай този РЕЛИИС ! Просто след определен период от време каченото в dox.bg изчезва !

Успехи !

С този рилийз пробвах и трагна докато нз защо NOD32 разпозна файла в папка Skidrow като вируси от тогава немога да я инсталирам някой може ли да помогне?

С този рилийз пробвах и трагна докато нз защо NOD32 разпозна файла в папка Skidrow като вируси от тогава немога да я инсталирам някой може ли да помогне?

Защото е крак. Крак = незаконна програма = пискане от антивирусната.

Защото е крак. Крак = незаконна програма = пискане от антивирусната.

Това е така ама вапроса ми е как до го оправя за да мога да си копирам крака

Това е така ама вапроса ми е как до го оправя за да мога да си копирам крака

Спри вирусната програма. Или сложи крака в списъка й с изключения, да не го сканира.

Еми съжалявам ама не става. Като копирам съдържанието на SKIDROW и я включа излизат някви надписи скидроу представят assassin's creed 2 и такива подобни и накрая Press space to go, натискам и нищо.:mad: или аз съм тъпа и не мога да инсталирам играта или нещо не наред с компютъра ми EDIT: Оправих сее!!! :ph34r::cool::cool: Много се радвам веднага я почвам. Благодаря отново на Hanibal_Lektar :wors::clap:

Вече имам проблем и май е бъг. Значи на една кула доста висока се катеря стигам до горе има нещо като дървена тераса и на нея трима стражи. Убивам ги и на горе има още малко да се кача качвам се и ми показва на картата, че целта е на моето ниво обаче я нямаа. Тябва да Assassinate някакав си там но нз как щото го няма. Изтеглих нов крак смених го ама не стана. Някакво мнение по въпроса?

Вече имам проблем и май е бъг. Значи на една кула доста висока се катеря стигам до горе има нещо като дървена тераса и на нея трима стражи. Убивам ги и на горе има още малко да се кача качвам се и ми показва на картата, че целта е на моето ниво обаче я нямаа. Тябва да Assassinate някакав си там но нз как щото го няма. Изтеглих нов крак смених го ама не стана. Някакво мнение по въпроса?

Рестартирай Sequencе-а, това е много известен бъг.

Рестартирай Sequencе-а, това е много известен бъг.

А да благодаря ти много оправи се :cool:, а как да си избирам оръжия от weapon wheel щото избирам примерно ножовете където се хвърлят ама нищо не става само скритите остриета и меча стават ама като ги избера с цифритe.

А да благодаря ти много оправи се :), а как да си избирам оръжия от weapon wheel щото избирам примерно ножовете където се хвърлят ама нищо не става само скритите остриета и меча стават ама като ги избера с цифритe.

Мисля, че като си посочиш оръжието трябва да задържиш мишката в тази посока, в която си го избрал.

Мисля, че като си посочиш оръжието трябва да задържиш мишката в тази посока, в която си го избрал.

Добре. Отново ти благодаря много! :)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Някой да знае къде мога да намеря играта, но със всички допълнителни мисии, тоест тези които ги има, ако човек си купи играта и по-конкретно Palazzo de'Medici. В Пулсар предлагат някакво White Edition, за което не съм сигурна, че я има таз мисия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Здравейте! Някой да знае къде мога да намеря играта, но със всички допълнителни мисии, тоест тези които ги има, ако човек си купи играта и по-конкретно Palazzo de'Medici. В Пулсар предлагат някакво White Edition, за което не съм сигурна, че я има таз мисия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

В нормалната Assassin's Creed II има мисий в Palazzo de'Medici...

погледни на тази страница - тук , пише че го има в white edition или по скоро в White Master Assassin’s Edition - ако са едно и също. На мен също ми е интересно за Templar Lair къде е точно, но май ще си остана само с видеото. ;)

погледни на тази страница - тук , пише че го има в white edition или по скоро в White Master Assassin’s Edition - ако са едно и също. На мен също ми е интересно за Templar Lair къде е точно, но май ще си остана само с видеото. :whist:

Мисля, тези дни направо да се разходя в някой магазин на Пулсар и да ги питам,дали таз мисия я има в това издание. Ако я има, ще се купува(все пак Коледа е другия месец :speak: )

П.С. Видеото вече го гледах няколко пъти, дори се рових/разхождах из релийза, който съм свалила и играя сега, но не, такваз мисия няма, за жалост.

Мисля, тези дни направо да се разходя в някой магазин на Пулсар и да ги питам,дали таз мисия я има в това издание. Ако я има, ще се купува(все пак Коледа е другия месец :cool: )

П.С. Видеото вече го гледах няколко пъти, дори се рових/разхождах из релийза, който съм свалила и играя сега, но не, такваз мисия няма, за жалост.

Това, което разбрах за този Black Edition е, че изобщо не го е имало и няма да го има в България(поне Пиксар са имали явно някакви проблеми с Ubisoft). Има разлика между изданията White и White Master Assassin, но разбира се в България го има само първото.

Явно засега ще се задоволя, с това което имам.

Днес в Кауфланд видях книгата за AC|| :yanim:. Дори не знаех, че има такава :cheers:. На корицата й беше Ецио, а авторът беше Оливър Боудън, мисля, че така се казваше. А щом има книга сигурно ще има и филм. :yanim:

Днес в Кауфланд видях книгата за AC|| :rolleyes:. Дори не знаех, че има такава :). На корицата й беше Ецио, а авторът беше Оливър Боудън, мисля, че така се казваше. А щом има книга сигурно ще има и филм. :rolleyes:

Книгата съм я прочел и ми е в личната колекция. Доколкото за филма - няма да има такова животно...

Днес в Кауфланд видях книгата за AC|| :). Дори не знаех, че има такава :ph34r:. На корицата й беше Ецио, а авторът беше Оливър Боудън, мисля, че така се казваше. А щом има книга сигурно ще има и филм. :baby:

Това мога да ти предложа като филм.Може да си го гледал.Ако не си дано ти хареса. :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.