Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Интересува ме историята свързана ли е първата игра,защото тази ми се вижда по интересна и ако няма да почвам нея направо ? :blink:

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Определено 2-рата е по-интересна, но аз например вчера почнах първата за трети път. Просто има една атмосфера ... някак си историята на Алтаир е предразполагаща към играене, а самият герой е хладнокръвен и самонадеян. Докато във втората се говори за отмъщение, за ярост, за млад неопитен човек, на който му помагат, и е склонен да пръска пари за тази помощ. Двете игри се различават най-вече в този аспект (и по доста други неща, най-важното от които е, че е избегнато еднообразието на мисиите от първата игра).

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Brotherhood не е трета част. Продължение на историята на Ецио е. Като стигнах последната мисия и видях Рим, реших, че тепърва ще имам мисии там, но играта свършва във Ватикана. От стените на крепоста се виждаше много голяма част от града, което говори, че по него е работено. Още тогава си помислих, че може би ще има нещо като продължение. Само че сега се чудя, дало ще е добро. В такъв смисъл, че историята му е довършена и едва ли това от Brotherhood ще има смисъл като част от трилогията. Правят го най-вече, защото играта е много успешна, продава се добре ... и за да пробват как ще се върже мултиплеара в жанра. Лично аз не очаквам много от Brotherhood, но ще си го изиграя ...

Brotherhood не е трета част. Продължение на историята на Ецио е. Като стигнах последната мисия и видях Рим, реших, че тепърва ще имам мисии там, но играта свършва във Ватикана. От стените на крепоста се виждаше много голяма част от града, което говори, че по него е работено. Още тогава си помислих, че може би ще има нещо като продължение. Само че сега се чудя, дало ще е добро. В такъв смисъл, че историята му е довършена и едва ли това от Brotherhood ще има смисъл като част от трилогията. Правят го най-вече, защото играта е много успешна, продава се добре ... и за да пробват как ще се върже мултиплеара в жанра. Лично аз не очаквам много от Brotherhood, но ще си го изиграя ...

Мултиплеъра според мен е пълна глупост, но очаквам много от Single Player-a. Хареса ми особено, когато Дезмънд накрая излиза от Анимуса и избива всичко, но контра-атаките бяха просто брутални. @GraffiK_POP_FAN по-горе беше казал, че мисли, че в 3-тата част точно Дезмънд ще е убиеца. В думите му има логика, тъй като докато Ецио в ролята си на The Proffit говори с онази жена (всъщност тя не говори на него, а се свързва с някой ЧРЕЗ него) се казва, че бъдещето зависи от Дезмънд. Ецио обаче веднага пита кой е Дезмънд, тъй като той си няма представа, че му е пра-пра-пра и т.н. пра-дядо. Очаквам с нетърпение продължението в което мисля, че пак ще са добре смесени двете неща в която и друга Assassin's Creed. Не ви ли прави впечатление колко добре си пасват магическите елементи и реалните? Лично аз не съм много по фантастичните игри, но в тази поредица са като болт и гайка.

То още преди да излезе първата игра се говореше, че в последната игра от поредицата ще се играе в настоящено (бизкото бъдеще). Въпросът е дали от Ubi няма да се полакумят - да се откажат от трилогията и да напрвавят квадрология/пенталогия ... Но то следващият по-важен етап от човешката история да речем са Първата/Втората Световна война ... което някак си не се връзва с АС. Така че и според мен в третата част ще се играе с Дезмънд, но "настоящето" ще е малко илюзорно.

:offtopic_s: Аз дали ще успея да стигна до втората не ми е ясно ! :speak: Доста въртене изисква тази и игра,много ми допада факта че света е отворен и мога да ходя където си поискам и да убивам когото си поискам. :mad: Харесва ми начина на боя някак си изглежда реално и абе не мога да го обясня но е супер а и графиката цепи мрака :yanim: Всъщност час и няколко минути по късно (до сега играх) осъзнавам,че играта не е толкова трудна,когато човек внимава и хване същноста на самата игра.Много,много добра но за съжаление трябва и да се спи,за това лека утре продължавам :clap:

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Eми не съм много сигурен, но ако си купиш от магазините за картини картите за съкровищата можеш и да ти се поянят на картата.

А някой може ли да ми каже кода на тексаския файл , че закучих...това в тоскана в манастира...стигна до някакъв тексаски фаил , и некви кодове иска , нема излизане изобщо не схващам как да го открия шибания код...баси

А някой може ли да ми каже кода на тексаския файл , че закучих...това в тоскана в манастира...стигна до някакъв тексаски фаил , и некви кодове иска , нема излизане изобщо не схващам как да го открия шибания код...баси

Дай скрийн ако можеш...

Ето тук може да видиш решенията на първите 10 пъзела: http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/27934/assassin_s_creed_2/xbox_360

А тук на другите 10:http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/28004/assassin_s_creed_2/xbox_360

Plomba7a, за да се покажат Codex Pages на картата, трябва да се качваш на viewpoints.

Редактирано от gif4e (преглед на промените)

Дай скрийн ако можеш...

не мога , не става нещо...излиза черен екран. ба ли го защо. това е от глифа в манастира до тоскана - нали излизат некви загадки като разгледаш глифа...ама другите , до сега и да не го решиш - оставяш го за после , а тоя - не.няма излизане... трябва да наредиш кода , а не ми хрумва отде да го зема тоя код...

Ето тук може да видиш решенията на първите 10 пъзела: http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/27934/assassin_s_creed_2/xbox_360

А тук на другите 10:http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/28004/assassin_s_creed_2/xbox_360

Plomba7a, за да се покажат Codex Pages на картата, трябва да се качваш на viewpoints.

мерси брат , нямаше как да се сетя , мама им.

всъщност имаше как , даже го пробвах...но явно не съм писал точно това дето е в кръга...някоя от цифрите не си е била на мястото...и като не стана се отказах от тая идея.

Редактирано от кон на бел принц (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Не знам за сингъл плеъра, но мултито ще е уникално и явно наесен ще се купува игра!!! http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/?utm_source=CRM-EMEA&utm_medium=CRM-EMEA-100615-ACB&utm_content=&utm_campaign=CRM-EMEA-100615-ACB#/videos/Video/7827

Здравейте, стигнах до мисията където Дезмънд трябва да включи всички аларми в онази зграда, като ги включих и минах в някакъв град където трябва да гоня някакъв пич. Той влиза в една кула, аз трябва да я изкача. Катера се катера се стигна до една тераса и от ляво и от дясно няма нищо, само пред мен една врата и едно дърво с увиснала лампа над мен. Според мен трябва да се кача на пръта ама не мога да разбера как, най - вероятно трябва да се хвана за лампата ама незнам как.... Така че, помощ ... :P;):blink:

Не знам за сингъл плеъра, но мултито ще е уникално и явно наесен ще се купува игра!!!

http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/?utm_source=CRM-EMEA&utm_medium=CRM-EMEA-100615-ACB&utm_content=&utm_campaign=CRM-EMEA-100615-ACB#/videos/Video/7827

Това наистина ще е голяма работа,както си вървиш по улицата и изведнъж някой те убива по най бруталния начин.Ще е яко така ако си по слаб да бягаш,и да се криеш :) Абе нямам думи,хем ще има сингъл плрейър с продължение на историята на Ецио,хем и мултиплейър тази игра няма да спрем да я играем за 5 години напред :D Чакам с нетърпение ;) И определено ще си я купя (то май няма друг начин,защото сигурно мулти-то ще става само с оригиналната игра :) ) тази игра ще си заслужава парите ако съдим по предишните две,особено втората :)

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Здравейте, стигнах до мисията където Дезмънд трябва да включи всички аларми в онази зграда, като ги включих и минах в някакъв град където трябва да гоня някакъв пич. Той влиза в една кула, аз трябва да я изкача. Катера се катера се стигна до една тераса и от ляво и от дясно няма нищо, само пред мен една врата и едно дърво с увиснала лампа над мен. Според мен трябва да се кача на пръта ама не мога да разбера как, най - вероятно трябва да се хвана за лампата ама незнам как.... Така че, помощ ... :):huh::)

В Youtube има Туториали. Поразгледай там. Мисля, че мисията ти се казва Hideout. Няколко различни потребителя са качили на сайта цялата игра на части. ;)

То още преди да излезе първата игра се говореше, че в последната игра от поредицата ще се играе в настоящено (бизкото бъдеще). Въпросът е дали от Ubi няма да се полакумят - да се откажат от трилогията и да напрвавят квадрология/пенталогия ... Но то следващият по-важен етап от човешката история да речем са Първата/Втората Световна война ... което някак си не се връзва с АС. Така че и според мен в третата част ще се играе с Дезмънд, но "настоящето" ще е малко илюзорно.

Ако се поразровиш в Уикиата на АС2 ще видиш, че има асасини и тамплиери през 20 век, като Никола Тесла(Асасин) или Адолф Хитлер(Тамплиер) - http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Adolf_Hitler , http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Nikola_Tesla. И на мен няма да ми допадне развитието в настоящието, но такава е историята. :cool:

Редактирано от Assassin95 (преглед на промените)

Някой ще ми каже ли как изобщо да се покатеря на върха на тази кула ? Какво ли не пробвах но не мога да хвана цаката :biggrin: Кажете ще съм ви много благодарен :rolleyes:

post-194374-069449400 1277414277_thumb.j

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.