Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Ако стане, ще те черпя две бири и един чипс :rolleyes:

Не стана ...

Спря ли интернета при инсталацията и стартира ли HostInstall, както и от Game.bat ли стартираш играта?

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Спря ли интернета при инсталацията и стартира ли HostInstall, както и от Game.bat ли стартираш играта?

Да ...

Единственото нещо, което се различава от описаното от теб е, че не ми отвори прозорчето за регистрация ... Ама то от всичките 5 инсталирания само 1 път ми се отвори и си направих някакъв акаунт, следвайки инструкциите от team-forstress форума. За жалост нищо не става. Всеки път една и съща малоумна грешка, както под Виста, така и под ХР!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

При мен не трагва. 1 Инсталнах я изключвах нета.Добре играта трагна ама влизам в някаква машина и бял екран и забива. 2 Инсталиране на ново не изключих нета играта трагна,но влизам цакам да почна и оп изкарвами грешка вие нямате достап до интернет. 3опит. Стана като 1-вия и се отказах!!

Редактирано от igra7aa (преглед на промените)

Можеш ли да покажеш откъде взе информацията?

А относно евентуалния торент - от бг тракерите само Арена банва торенти, защото стана международна :)

Иха не думай :baby:

долния цитат сигурно ти идва като изненада :gift::D

Изтриха торента :)

Играта си върви, но не съм пробвал дадените предложения по назад в темата.В demonoid си има няколко едни и същи торенти изтеглете един следвате указанията и казвате чао на DRM...а също така показвате респект към руснаците все пак идеята е тяхна...

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Да ...

Единственото нещо, което се различава от описаното от теб е, че не ми отвори прозорчето за регистрация ... Ама то от всичките 5 инсталирания само 1 път ми се отвори и си направих някакъв акаунт, следвайки инструкциите от team-forstress форума. За жалост нищо не става. Всеки път една и съща малоумна грешка, както под Виста, така и под ХР!

@xactoR, може да не повярваш ама май намерих проблема ти! Днес у един приятел направи същия проблем, но не беше ъпдейтнал играта си, обнових си поста, с това как да подкараме играта. Преди това обаче отиди в следната директория: C/Windows/system32/drivers/etc и изтрии файла Hosts, след което преинсталирай играта.

Забележка: това за файла хостс го видях от Team Fortress форума!

@xactoR, може да не повярваш ама май намерих проблема ти! Днес у един приятел направи същия проблем, но не беше ъпдейтнал играта си, обнових си поста, с това как да подкараме играта. Преди това обаче отиди в следната директория: C/Windows/system32/drivers/etc и изтрии файла Hosts, след което преинсталирай играта.

Забележка: това за файла хостс го видях от Team Fortress форума!

За жалост играта дава грешка като почне да се ъпдейтва сама. Аз я ъпдейтвам ръчно, но не съм сигурен, че ефекта е същия. Днес ще пробвам пак и ще видиме какво ще стане. Мерси за помощта ;)

ПП: Между другото ... как ще се ъпдейтне играта след исталацията, ако си спреш нета. Нещо в поста ти не се връзва ;)

НЕ СТАВА, бе ......................................................... <- тука има една голяма псувня. Инсталирах я, сичко точно, даже се ъпдейтна сама. Поиска ми CD-KEY, затворих прозореца, пуснах си HostInstall, цъкнах game.dat ... пак същото тъпо съобщение, че треало да имаш нет.

За жалост играта дава грешка като почне да се ъпдейтва сама. Аз я ъпдейтвам ръчно, но не съм сигурен, че ефекта е същия. Днес ще пробвам пак и ще видиме какво ще стане. Мерси за помощта :whist:

ПП: Между другото ... как ще се ъпдейтне играта след исталацията, ако си спреш нета. Нещо в поста ти не се връзва ;)

НЕ СТАВА, бе ......................................................... <- тука има една голяма псувня. Инсталирах я, сичко точно, даже се ъпдейтна сама. Поиска ми CD-KEY, затворих прозореца, пуснах си HostInstall, цъкнах game.dat ... пак същото тъпо съобщение, че треало да имаш нет.

И аз имам същият проблем

Assassin's Creed 2 [Dormine]

Инсталация :

0. Деинсталирайте стари версии на играта (ако имате такива), включително и Ubisoft Game Launcher!!!

1. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.

2. Инсталирайте играта.

3. Стартирайте я и обновете до версия 1.01.

4. Изключете играта.

5. Стартирайте Hosts.bat от папка \Crack\Hosts, намираща се на DVD-то.

6. Копирайте папка Crack\Server, намираща се на DVD-то, в произволна директория (най-добре Desktop).

7. Стартирайте update.bat от папка \Server, която копирахте.

8. Спрете всички софтуери, които използват порт 80 (Skype, HTTP сървър и т.н.) или за по-сигурно спрете изцяло достъпа до Интернет.

9. Стартирайте server.exe от папка \Server, която копирахте.

<li>Можете да включите отново интернета ако сте го спряли.

10. Пуснете играта.

11. Въведете произволно потребителско име и парола.

12. Играйте!

ВАЖНО:

1. Използвайте едно и също потребителско име всеки път за да работи запаметяването на играта!

2. Server.exe трябва да работи постоянно докато играете!

3. Можете да изпълните ВСИЧКИ МИСИИ, които са част от ИСТОРИЯТА!

4. Много малка част от страничните мисии все още не са довършени. Когато бъдат готови - ще бъдат свалени чрез ъпдейтъра (точка 7. от инсталацията).

5. Някои от мисиите не се рестартират автоматично при неуспех. Заредеждайте ръчно последната си запазена игра! Когато бъдат оправени - ще бъдат свалени чрез ъпдейтъра (точка 7. от инсталацията).

6. Стартирайте редовно програмата за update за да сте сигурни, че имате последна версия на датабазата за крака.

Играта може да се играе и без Интернет!

Тествана е и работи!

При мен работи перфектно релийза от Арена (включва ВСИЧКИ мисий, няма лаг и т.н.), а може би този е за тези, които имат проблеми с играта.

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

дано Sydie ... 20 страници до като излезе играта ... сега още 20 как се пуска :wors: !

Ако пак аз съм човека, на който не му тръгне, ще има още 20 страници псувни :huh:

Не разбирам зако трябва да се спират програмите с порт 80 ... някой ще ми обясни ли докато свалям игрицата?! :)

Ако пак аз съм човека, на който не му тръгне, ще има още 20 страници псувни :)

Не разбирам зако трябва да се спират програмите с порт 80 ... някой ще ми обясни ли докато свалям игрицата?! :rolleyes:

xactoR и на мен не ми стана ясно ... НО друго се питам ...ти Assassin's Creed II ли ще играеш ... или ще си пишеш глупости по скайпа . ;) Просто като играеш ми спри я тази " гадост " Скайп !

xactoR и на мен не ми стана ясно ... НО друго се питам ...ти Assassin's Creed II ли ще играеш ... или ще си пишеш глупости по скайпа . :ph34r: Просто като играеш ми спри я тази " гадост " Скайп !

:eek:

Може да обичам игрите и да се увличам по тях, но това не означава, че трябва да се изолирам от света. Като си спра Скайпа, да взема да си изключа и телефона (chuckle).

Сега въпросче - кои други програми използват въпросния порт? Mozilla, BitComet, Kaspersky (с BitComet 100% няма да пробвам да играя, щото моя кошник вече за игри не става, но аз да си питам)?

ПП: Пак имам проблеми, но мисля, че ще се справя. Пиша преди да съм пробвал, но знам, че със сигурност трябва да се копира някъде на харда въпросният файл Hosts.dat за да може да го запише в Windows/system32...! Ако не го направите в черния прозорец след стартирането на файла ще пише Access denied няколко пъти и най-долу Have fun. Само че няма да е Fun преди да стане номера :cool: Затова копирайте файла някъде, стартирайте го .. и тогава идва Fun частта ;)

ПП: Произволната парола не е толкова произволна. Трябва да съдържа и букви и цифри. 3 пъти пробвах докато ми хрумна да напиша просто asd123. Сега ми пише failed to download saved games, но мисля, че е защото нямам такива. Ще дам play да видя поне клипчето евентуално. Ако го видя, ще пиша след 30 минути дали като изляза и вляза имам сейф ;)

ПП: В играта съм, това е напредък ...

:eek:

Може да обичам игрите и да се увличам по тях, но това не означава, че трябва да се изолирам от света. Като си спра Скайпа, да взема да си изключа и телефона (chuckle).

Сега въпросче - кои други програми използват въпросния порт? Mozilla, BitComet, Kaspersky (с BitComet 100% няма да пробвам да играя, щото моя кошник вече за игри не става, но аз да си питам)?

Skype не използва порт 80!

Skype не използва порт 80!

По default му е зададено да го ползва като резервен. Може да се махне въпросната опция.

Нещата вървят към пропускане на Бербо & Ко ... Благодаря на Sydie са непрестанните съвети и на Hanibal за бързото поствене на читав релийз. До тук историята е повече от добре свързана с първата игра, а дори не съм стигнал до Анимуса (освен първото клипче в Италия ... повече да не казвам, Spoiler-ите са лошо нещо). Не искам да излизам и да пробвам дали сейфа ми ще е там ... от страх :yanim:

ПП: Играта е страшна. И е много лека. Вярно, че Multisampling-а ми е на 2х, но върви с 40-50fps, което ще ме накара да пробвам да го вдигна ... Сега ще видя дали "произволния" ми акаунт има сейфове.

ПП: Launcher-a каза, че не може да свали сейфове, но в играта си ги има. Следователно работи!

ПП: DRM защитата може да не сработи, но забавянето на пиратството с 1 месец със сигурност е понапълнило касичката на Ubi. Да ги видим дали ще могат да измислят нещо, което да забави и кракването на Принца (всъщност за да се направи добре работещ релийз май трябва да се минат всички мисии и да се краква всеки чекпойнт, така че според мен и за Принца ще чакаме)...

По default му е зададено да го ползва като резервен. Може да се махне въпросната опция.

Нещата вървят към пропускане на Бербо & Ко ... Благодаря на Sydie са непрестанните съвети и на Hanibal за бързото поствене на читав релийз. До тук историята е повече от добре свързана с първата игра, а дори не съм стигнал до Анимуса (освен първото клипче в Италия ... повече да не казвам, Spoiler-ите са лошо нещо). Не искам да излизам и да пробвам дали сейфа ми ще е там ... от страх :)

ПП: Играта е страшна. И е много лека. Вярно, че Multisampling-а ми е на 2х, но върви с 40-50fps, което ще ме накара да пробвам да го вдигна ... Сега ще видя дали "произволния" ми акаунт има сейфове.

ПП: Launcher-a каза, че не може да свали сейфове, но в играта си ги има. Следователно работи!

ПП: DRM защитата може да не сработи, но забавянето на пиратството с 1 месец със сигурност е понапълнило касичката на Ubi. Да ги видим дали ще могат да измислят нещо, което да забави и кракването на Принца (всъщност за да се направи добре работещ релийз май трябва да се минат всички мисии и да се краква всеки чекпойнт, така че според мен и за Принца ще чакаме)...

Още един tip - когато затваряш играта Ubisoft Launcher-а ще извършва някаква дейност и файла Game.bat ще работи - не се тревожи - затвори ги и двата - сейфовете ще ги има!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Абе, имам едно въпросче. Като мина през някоя нова местност и в Database -> Locations се отключват страници за съответното място с историческа информация. На някой от тях има едно червено око горе в вляво на картинката, а горе вдясно на екрана пак го има това око и пише 0/5 (в момента). Какво трябва да търся в тези райони?

Абе, имам едно въпросче. Като мина през някоя нова местност и в Database -> Locations се отключват страници за съответното място с историческа информация. На някой от тях има едно червено око горе в вляво на картинката, а горе вдясно на екрана пак го има това око и пише 0/5 (в момента). Какво трябва да търся в тези райони?

Включваш eagle vision и започваш търсене на един символ той е различен при всички сгради може да бъде под формата на няколко йероглифа,някаква фигура или просто единичен знак.Обикаляш съответната сграда и го търсиш като го намериш приближаваш се и от там нататък ще видиш...

ПП:Еееее най сетне я подкара тая игра :rolleyes::D:D

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Включваш eagle vision и започваш търсене на един символ той е различен при всички сгради може да бъде под формата на няколко йероглифа,някаква фигура или просто единичен знак.Обикаляш съответната сграда и го търсиш като го намериш приближаваш се и от там нататък ще видиш...

ПП:Еееее най сетне я подкара тая игра :rolleyes::D:D

Мерси ...

И да, най-накрая я подкарах. Обаче колкото и да е добра, нещо не ме грабва толкова силно колкото първата. Просто атмосферата там беше убийствена.

Току що убих Франческо де Паци и ми се отвориха Assassination мисиите - който може да тегли играта и е сигурен, че ще му тръгне да тегли релийза от Аренаь, защото маймундовия (замундовия) е много бъгав.

Току що убих Франческо де Паци и ми се отвориха Assassination мисиите - който може да тегли играта и е сигурен, че ще му тръгне да тегли релийза от Аренаь, защото маймундовия (замундовия) е много бъгав.

Аз проблеми с този от Замундилака нямам (да не повярваш) :cool:

• Автор

Аз пък... я превъртях и сега ПАК нямам какво да играя...! Е, значи много мразя така да става :cool:

Сега ще обикалям да намеря останалите пера и 8-те ми останали символа. И да ви дам един TIP: Съберете всичките 30 кодекс страници, защото иначе няма да ви пусне до последния пичага.

P.S.

Още в средата на играта отключих бронята на

Алтаир и ви съветвам и вие да го направите, защото тя не се чупи и няма нужда от поправка... и носи бонус живот.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.