Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

няколко клипа които изрових от нета
  • Отговори 481
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дай линк за играта за телефон , че немога да я намеря

Значи какво.Бавят pc версията толкова само за да направят малко по-красива с по-детайлни текстури и да има доволен фреймрейт,да е по-оптимизирана според клипа,но мисля че дори и за това 5 месеца са много време

леле ... остават около 5 месеца да излезе играта ... и сте изписали 12 страници коментари !

Ограничете се с глупостите :cool: !

леле ... остават около 5 месеца да излезе играта ... и сте изписали 12 страници коментари !

Ограничете се с глупостите :cool: !

За конзоли излиза на 20 ноември, пак е нещо...Oстават 24 дена

Все пак , хората с PS3(като мен) искат да разберат всичко за нея(120 кинта)...

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

e за Xbox 360 излиза даже по рано 17.11

http://www.vgreleases.com/xbox360/ReleaseDate-117360.aspx

и все пак 12 страници още преди да е излязла ... са малко множко !!!

e за Xbox 360 излиза даже по рано 17.11

http://www.vgreleases.com/xbox360/ReleaseDate-117360.aspx

и все пак 12 страници още преди да е излязла ... са малко множко !!!

Не е така....

За Европа датата е 20.11.2009... ( петък)

За Америка е 17.11.2009...( вторник)

Системни изисквания:

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista

Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*

Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)

DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Hard Drive Space: 12GB

Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Ограничете се с глупостите :) !

За изискванията-никога не са точни.

Подкарах единицата и на едноядрен(само тръгна иначе е отврат на толкоз слаб комп)

А 3 гб за хр това просто е объркано.

а за 12те страници-нервират се хората пише им се искат да знаят. А и играта е най-великата(поне за мен) а двойката ще е по-велика и от най-великата.(мое мнение)

а и ако някои иска да знае има яки клипове за геймплея в гугъл видео те подтвърждават горното ми твърдение

Редактирано от andycu (преглед на промените)

За тези, които не са запознали с историята от Assassin's Creed I O.0 :

Дано играта да е добра, защото ако е пак издънка като първата ще е тотален срив на Ubisoft.. Oчаква се тази част да е доста кървава и с доста мисии. Това ми напомня, че остават 17 дена до началото... П.П. Няма как да мине едно мое мнение без да кажа нещо ново за POP5 Нов Prince of Persia ще бъде обявен в началото на следващата година! Ако смяташ, че задаващата се мащабна филмова продукция по Prince of Persia, няма да ти е достатъчна, за да задоволи персийските ти нужди, знай, че в началото на следващата година Ubisoft ще обяви ново PoP заглавие. Съобщението идва Neoseeker. Ubisoft ще анонсира нова Prince of Persia игра идната пролет, но все още е твърде рано да получим повече детайли от екипа стоящ зад проекта” Чудно, чакаме- 2010 г

Много спойлери бе, като изгледате всички филмчета и геймплей видеота по-интересна ли ви става? :rolleyes:

Да ви кажа , откакто е създадена тази тема съм гледа само 2-3 клипа, защото иначе предполагам, че ще знам много за геймплея, а аз на него разчитам за тази игра.

Дано играта да е добра, защото ако е пак издънка като първата ще е тотален срив на Ubisoft..

Oчаква се тази част да е доста кървава и с доста мисии. Това ми напомня, че остават 17 дена до началото...

П.П. Няма как да мине едно мое мнение без да кажа нещо ново за POP5

Нов Prince of Persia ще бъде обявен в началото на следващата година!

Ако смяташ, че задаващата се мащабна филмова продукция по Prince of Persia, няма да ти е достатъчна, за да задоволи персийските ти нужди, знай, че в началото на следващата година Ubisoft ще обяви ново PoP заглавие. Съобщението идва Neoseeker.

Ubisoft ще анонсира нова Prince of Persia игра идната пролет, но все още е твърде рано да получим повече детайли от екипа стоящ зад проекта”

Чудно, чакаме- 2010 г

Ето за филма http://movies.ign.com/dor/objects/664420/prince-of-persia/videos/pop_mov_trl1_110209.html

Отврат !!! Как може филма да е толкова децки и направо си е приказка.. Няма я атмосферата и музиката, както в играта. Това е жива подигравка ако питата мен, дано да греша.. Много лоши впечатления остави този начален трейлър на филма.Няма да коментирам повече , че темата не е за Принца на Персия...

Не искам да ви разочаровам, но вижте датата за PC цък. Публикувано изображение

Ще бъдеш още повече разочаров, датата е края на март 2010 за PC..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.