Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

гледам я наживо в gamespot.com В момента показват демо на God of War 3 Публикувано изображение

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

гледам я наживо в gamespot.com В момента показват демо на God of War 3 Публикувано изображение

О да god3 кърти.Жалко,че нямам PS3.Дано скоро да качат АС 2,че го изтървах.

e изпревари ме със съвсем малко! :rolleyes: играта се очертава да бъде страшно добра!

Определено.Подобри ли са боя и пазачите са по-умни.

• Автор
ЖЕСТОКА ЕЕЕЕЕ!!! Играта ще е върховна. Страхотен замисъл и е добре усъществена, но какво да говорим, това са UBISOFT!
  • Автор

Тая игра ще има ли демо, защото аз тук през 5 минути гледам геймплей трейлъра и много ми се играе?

може би ще има демо но със сигурност няма да излезне скоро (ако въобще ще има такова, де) :wors:

Тая игра ще има ли демо, защото аз тук през 5 минути гледам геймплей трейлъра и много ми се играе?

Hyped Публикувано изображение .Незнам дали ще има.Сигурно няма да пуснат.

гледах няколко трейлара и геймплея и играта ще е нещо много яко

до колкото разбрах от едно клипче на ubisoft играта ще излезе на 17 ноември за всички платформи

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

post-234611-1244130288_thumb.jpg

Редактирано от Ezio Auditore (преглед на промените)

Старата песен, на нов глас... Публикувано изображение

Повече, тичане, скачане, плуване и бой, но иначе е същото...направи еди кво, за да убиеш еди кой си, и да топнеш перцето в кръвта му... Публикувано изображение

• Автор

Повече, тичане, скачане, плуване и бой, но иначе е същото...направи еди кво, за да убиеш еди кой си, и да топнеш перцето в кръвта му... Публикувано изображение

Като се замислиш е така, но пък кой няма да я играe...? Публикувано изображение

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

То от край време е така. Аз и затова имам една камара игри за превъртане и никакво желание за игра. Някакво банално ми е станало. =/ А колкото до Assassin-а - мисля, че много се вживявате. Пийнете малко вода, разходете се, разцъкайте малко. Като кибичите тук времето няма да мина по-бързо, а по-скоро обратното. Играта вярно, че си изглежда яка, но да отдаваме чак такова внимание на всеки нов трейлър или скрийншот просто не е нормално. ;]

Съгласен съм с demonhunter, темата все повече ми заприличва на онази с GTA 4 (ако си спомняте какво беше станало на първи срещу втори декември, you knwo what I mean?). Играта ще е сигурно най-добрата за 2009, обаче просто има толквоа да се чака, че въобще не съм се захласнал все още. Гледайте Е3 - ден трети вместо това :rolleyes:

Ами някой знае ли какви ще са системните изискваниа на играта

Играта е в процес на разработка,ти искаш изисквания Публикувано изображение !
  • 3 седмици по-късно...

окончателно играта ще излезе за PC на 20 ,ноември ,2009 а за платформи дни преди това

очаква се много от играта а и Ubisoft не трябва да ни разочароват Публикувано изображение:rolleyes:Публикувано изображение

Охаа... Начи тоя Enzo ще може и да омайва жените Публикувано изображение Е никога не бих си и помислил за такова умение!

• Автор

http://www.gametrailers.com/video/dev-diar...ins-creed/52431 да ожвим малко темата Публикувано изображение

След момента в който Ецио използва двете скити остриета, се вижда как е изцапан с кръв. НАЙ НАКРАЯ
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Изглежда обещаващо, но много ми се искаше историята от първия крийд да се доразкаже. Какво става след като/ако наемните убийци влезнат в сградата, какви точно са надписите и тн :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.