Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Изглежда обещаващо, но много ми се искаше историята от първия крийд да се доразкаже. Какво става след като/ако наемните убийци влезнат в сградата, какви точно са надписите и тн :P

Това ще се разбере. Без да се замислям ти казвам, че в тази игра ти ще бъдеш друг "обект", в друга зала, с друг Анимус. Ако си успял да тафиш химикалката на доктора в първата игра и си чел имейлите му, ще знаеш, че ти си "обект №17". Има още много истории за разказване. 100% ще разберем какво става след края на първата игра ... но може би чак в края на поредицата.
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Бе, разцъквам аз из сайтове и ми се мерна на окото един арт от играта, та да ви питам, модела за тоя не ви ли е познат отнякъде???

Аssassin's Creed II <=> Prince of Persia Prototype Skin (2009)

Публикувано изображение

Бе, разцъквам аз из сайтове и ми се мерна на окото един арт от играта, та да ви питам, модела за тоя не ви ли е познат отнякъде???

Аssassin's Creed II <=> Prince of Persia Prototype Skin (2009)

Публикувано изображение

Дам, само да излeзе Аssassin's Creed II и отново ще активираме темата

за Prince of Persia !!! Публикувано изображение

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

• Автор

Играта по едно и също време за PC ПС3 И XBOX 360 лИ ЩЕ ИЗЛИЗА?

Да, а AC: Bloodlines излиза един ден по-рано!

Да, а AC: Bloodlines излиза един ден по-рано!

Мерси,а ще бъде ли като първата част DX10,ДОРИ Dx10.1(първата след пач)?То за DX11 НЯМА КАК ДА Е ТОЛКОВА СКОРО

Мерси,а ще бъде ли като първата част DX10,ДОРИ Dx10.1(първата след пач)?То за DX11 НЯМА КАК ДА Е ТОЛКОВА СКОРО

Какво си се зарибил с тоя DirectX... Да, 99% ще има DX10.1

Какво си се зарибил с тоя DirectX... Да, 99% ще има DX10.1

Освен че разликата е огромна и в производителността не е малка до колкото знам в Assasin's Creed между DX10 И 10.1

Now, for the visuals, the Assassin’s Creed game engine – Anvil – got some awesome new technical features that let us create a world with an even better visual treatment.

We have many new technicalities we added in the engine that affect the graphics in the game and improve the overall visual treatment:

# Night and day cycle

# New load distance for more detailed open-world environment from greater distances

# The same internal vegetation technology used in Far Cry 2

# Several rendering improvements to support improved lighting, reflection and more special effects.

# New cloth system used extensively for characters

http://ve3d.ign.com/images/fullsize/57762/...20th-Screenshot

Само много много много се надявам играта да има по-линеен геймплей от AC 1 И ПО-интересни мисии да има да убиваме известни личности добре пазени да изпълняваме тайни мистериозни мисии,да стигнем от едно място до друго но с много препятствия,а не като първата част отиди в единия град и какво да вида имам мисии само да спасявам селяни и да се кача на няколко кули да гледам,сериозно говоря до сега сега я играя в първата част само това са мисиите.Много глупава от към история и геймплей.Някой знае ли дали са казали нещо за горните неща които съм изредил дали ще бъдат във втората част.

• Автор

Иисусе Христе, тази игра ще е ДИВА!!!

Иисусе Христе, тази игра ще е ДИВА!!!

Публикувано изображение

И аз си помислих същото, след като го изгледах, хаха! Дано само ми турят и толкова важният ми free play, при който като превъртя играта не свършва всичко, а ми мога да правя разни простотии из градовете като в Джитиейките Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

И аз си помислих същото, след като го изгледах, хаха! Дано само ми турят и толкова важният ми free play, при който като превъртя играта не свършва всичко, а ми мога да правя разни простотии из градовете като в Джитиейките Публикувано изображение

Дано, дано!

Абеее, така ли ми се причу ... или в клипа тоя казва, че играта излиза на 17 ноември за PS3 и 360?! ... КЪДЕ Е PC-тооооо?

Ново трейлърче http://www.gametrail...ins-creed/55400 :whist:

Много добре. Виждат се още доста нововъведения.

А в eдин коментар към видеото се казва, че музиката не била добре подбрана. Вярно, не се връзва никак с играта и историята. Но се връзва чудесно със случващото се (иначе това парче фигурира в NFS Undercover). Клипа ми напомни на един трейлър към първата игра, на който аз сложих музика ... на Prodigy. Малко с носталгия ще дам линк към него (и към оригиналния трейлър).

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

Ново трейлърче http://www.gametrail...ins-creed/55400 Публикувано изображение

Имам чувството, че най-яките игри в GT са ти на HomePage. Публикувано изображение

Това със саксията дето преминаваш по-бързо през ъглите не го очаквах. Играта 100% се нарежда в топ 3 игрите на годината!

P.S.

Трейлъра има страхотна ренесансова музика... :wors:

таирчо повече ме радва,Езю ми мяза на малко....с тази пелерина на рамото. Някой знае ли кога ще излезе евентуално Демо за PS3. Искам много да си взема Collector's Едишъна,но засега няма кой да ме финансира. Радва ме много частта с отровното острие и тайните пътища и разните изобретения на Давични,които се мяркат наоколо.

Вместо в края на тази година, продължението на екшън-приключенската игра на Ubisoft Montreal ще се появи на пазара през първото тримесечие на 2010-та. Анонсът се отнася за PC версията на играта, което може да ни накара да предположим, че конзолните издания ще се появят по план на 17 ноември.

Писи мания

:nono: Искам алкохол-ол, да го пия в моя хол... и т'ка, то се очакваше.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

• Автор

ЗНАЕХ СИ!!! Бях сигурен, че ще отложат РС версията. Добре, че не се надъхвах!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.