Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Снимка която открих.

post-229741-1254576452,44_thumb.jpg

Редактирано от [PROTOTYPE] (преглед на промените)

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Снимка която открих.

Мхм, явно действието няма да се развива в същата сграда като първата игра ... Докато там почти липсваха мебели, тука си е доста добре обзаведено ... та чак е уютно :)

Всеки си има своя гледна точка за забавянето на някоя игра.

То не е въпрос на гледна точка, а на пазарна политика :)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Няма да отварям нова тема, само ще кажа за всички заклети фенове и почитатели на запазената марка за всички времена Prince of Persia... Започва се... Prince of Persia: The Forgotten Sands И сами можете да се досетите за какво иде реч след като се преведе... И дано да е вярно !!! Относно играта Assassin's Creed 2 Тотално загубих контрола над нея.... В смисъл, обявяват официално, че ще бъде забавена за другата година и днес гледам, че ще излиза на 20 ноември.. Говорих с хора от онлайн магазините и ми казаха, че тази дата е дадена като премиера на PC и направо бях като гръмнат, защото знам кога е обявена играта за излизане... Или в България всички живеят с главата надолу или от Ubisoft ни правят на луди !!!

Няма да отварям нова тема, само ще кажа за всички заклети фенове и почитатели на

запазената марка за всички времена Prince of Persia...

Започва се... Prince of Persia: The Forgotten Sands

И сами можете да се досетите за какво иде реч след като се преведе... И дано да е вярно !!!

Относно играта Assassin's Creed 2

Тотално загубих контрола над нея.... В смисъл, обявяват официално, че ще бъде забавена за другата година и днес гледам, че ще излиза на 20 ноември..

Говорих с хора от онлайн магазините и ми казаха, че тази дата е дадена като премиера на PC

и направо бях като гръмнат, защото знам кога е обявена играта за излизане...

Или в България всички живеят с главата надолу или от Ubisoft ни правят на луди !!!

Прочетох постати,после се разтърсих из нета.Пишеше,че не се знае дали ще е нов РОР или така ще се казва филма.От друга страна няма никакъв смисъл 1вия филм за играта да се казва така.Ако има такава игра и има пясъци ще бъде яко.Плюс това в края на последната игра принца и момичето се разделят,така че има вероятност да върнат пясъците.Това,което трябва да се промени според мен.

Противници-да са повече от 1 и да не са все едни и същи.

Пъзели-повече и по-сложни.

Самия свят-По труден за разгадаване(да няма драскано по стените и т.н)Така пътя се вижда и играта е лесна.

Елика да може да показва пътя при определени условия.

Играта да не е предназначена за 7 годишни. :baby::D:D

Графика-Не ме интересува.

Относно АС 2.То в интервютата човека си каза 17 или 20 ноември кашон и РS3.За РС нищо не каза,така че 2010.

Много див нов трейлър http://www.gametrailers.com/video/focus-on-assassins-creed/57381?type=mov

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Филма се казва: Prince of Persia: The Sands of Time Няма нищо общо с това заглавие което е регистрирaно на 29 септември !!! Предполагам , че Уби са разочаровани от новия принц и ще се върнат към корените на поредицата... Хм...Дано да се появи тази година AC2 за PC2

Ще има някаква връзка с "пясъците на времето", но няма да се върнат към онази концепция, просто защото всичко в онази история свърши. Ще довършат и тая. Просто може да гобавят малко от възможностите за контролиране на времето в следващата игра ... Иначе AC2 е играта, която лично аз чакам май-много тази година. Новите неща са доста интересни и определено ще допълнят атмосферата (а и ще разообразят досадния на моменти gameplay от първата игра). От последния трейлър става ясно, че Ейцо ще намира рисунки на оръжия и Леонардо ще му ги прави. Най-вероятно няма да можем да ползваме всичките наведнъж и ще можем да ги сменяме според предпочитанията си. Това е доста добре измислено ... пък и ще даде смисъл на иначе безцелното обикаляне на града ... сега ще търсим какво ли не. А и се видя, че водата и персонажите са доста детайлни ... хареса ми.

Още малко инфо за Новия Prince of Persia 5 От Ubisoft са регистрирали името Prince of Persia: The Forgotten Sands, а до вчера в резюмето на служител на компанията пишеше "Working on the new Prince of Persia", докато днес вече пише "Working on the best game ever." Е, очевидно от Ubi за пети път ще ни поставят в кожата на Принца, вероятно през лятото на следващата година, когато се появява и филма Prince of Persia: The Sands of Time. Очаквам много от играта АС2 даже си направих преордер и си я чакам на 20 ноември... Първата част я имам в нас и още не съм я врътнал... Защо ли.... Защото е пълен боклук, само една графика и другото мъка.

^Мога ли да попитам къде направи преордър и за каква платформа?Иначе играта ще е най-добрата за тази година или за другата :D.Този път ще имаме по-интересни мисий и неща за търсене,което ще вкара малко смисъл,а не като първата да правиш едно и също нещо по 9 пъти :D.Чакам я с нетърпение :)

http://www.pcgameshardware.com/aid,697341/Assassins-Creed-3-possibly-in-World-War-II-with-female-character/News/

AC III in WORLD WAR 2 WITH FEMALE? :lol6:

Я дай по-скопосан линк, че тоя ме редиректва към главаната страница. Как ли не го преработвах, е не успях да я улуча статията... пък ми стана интересно.

• Автор

Я дай по-скопосан линк, че тоя ме редиректва към главаната страница. Как ли не го преработвах, е не успях да я улуча статията... пък ми стана интересно.

http://forums.pcgameshardware.com/showthread.php?t=1314

Системни изисквания: Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended) RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended) DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc) DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive Hard Drive Space: 12GB Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

дано изисванията да са каквито ги каза mozaka Публикувано изображение

Няма да отварям нова тема, само ще кажа за всички заклети фенове и почитатели на

запазената марка за всички времена Prince of Persia...

Започва се... Prince of Persia: The Forgotten Sands

И сами можете да се досетите за какво иде реч след като се преведе... И дано да е вярно !!!

Относно играта Assassin's Creed 2

Тотално загубих контрола над нея.... В смисъл, обявяват официално, че ще бъде забавена за другата година и днес гледам, че ще излиза на 20 ноември..

Говорих с хора от онлайн магазините и ми казаха, че тази дата е дадена като премиера на PC

и направо бях като гръмнат, защото знам кога е обявена играта за излизане...

Или в България всички живеят с главата надолу или от Ubisoft ни правят на луди !!!

пич уважавам те! дай боже да излезе още един принц на персия сериите ме зарибиха ужасно много

Редактирано от Fr0zenDrag0n (преглед на промените)

Старата игра върви на Athlon 4000+ с DDR1. Тази няма да е много по-тежка. Само ми се струва, че нещо е сбъркано горе, щото не може да иска 3GB RAM за ХР и 2 за Виста :)

Според мен това не са истинските изисквания или са доста сбъркани.Пример е рам-та и че няма Windows 7 в изискванията

Според мен това не са истинските изисквания или са доста сбъркани.Пример е рам-та и че няма Windows 7 в изискванията

Така, изискванията са директно взети от един онлайн магазин, следователно трябва да са точни.. Поне за момента са тези

дадени от Ubisoft... Всичко може да стане до март месец, нали все пак тогава , официално излиза играта за PC...

П.С.--- Ако имаш проблем с мен ми пиши на ЛС да се разберем: Fr0zenDrag0n

• Автор

Значи и труповете ще можем да носим... ха това е интересно! :wors:

Пробвах AC 2 ЗА ТЕЛЕФОН.Голяма пуцаница е ,графиката е на ниво,мисиите са много ефектни и добри. Играта е java на SE W902.

Пробвах AC 2 ЗА ТЕЛЕФОН.Голяма пуцаница е ,графиката е на ниво,мисиите са много ефектни и добри.

Играта е java на SE W902.

Дай линк към играта.Изтеглих 1 архив обаче ми даде някаква грешка.Пишеше,че става на 240/320

Намерих нов архив.Всичко е наред

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.