Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

А къде можем да намерим този релийз на SKIDROW?

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Хайде де??? Днес излиза официално, що я няма по тракерите вече??

http://######/details.php?id=3539bd7ba8ea599d2e823960fdedc2135107d426

Айде, хакери, вие сте на ред!!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Хайде де??? Днес излиза официално, що я няма по тракерите вече??

http://######/d...dedc2135107d426

Айде, хакери, вие сте на ред!!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Не искам да сам груб и прочие,но ще има да си чакате докато излезе играта по тракерите... Играта много добре се продава и ако продължава така ,ще се окаже ,че защитата си е свършила перфектно работата,доста забави хакерите и продължава да ги бави...

Не искам да сам груб и прочие,но ще има да си чакате докато излезе играта по тракерите... Играта много добре се продава и ако продължава така ,ще се окаже ,че защитата си е свършила перфектно работата,доста забави хакерите и продължава да ги бави...

хм...не съм много сигурен за защитата впредвид това което се случи с SH 5

хм...не съм много сигурен за защитата впредвид това което се случи с SH 5

Мдаааа ... явно от SKIDROW са били заети със SH 5, защото преди малко се появи техен релийз в Арената. Да се надяваме, че до два-три дни ще извадят крак и за Creed-a. Въпреки че хората в Арена казват, че ако напрваиш всичко в описанието и сложиш там някакъв сейф след влизането в Animus-а работело ...
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Народе вижте ТОЗИ клип.Всички коментират че става и няма никакви засечки.Някой пробвал ли го е да каже?

От къде можем да го дръпнем рейзър релийза???

То razor щяха да правят пълен RIP на играта така че да не ти трябва интернет за да играеш, но явно сега са пуснали някакъв крак който се вижда на клипа и всички казват че става.Крака работи със clone DVD също.Между другото за първи път ще пробвам АC II дали тръгва до сега чаках razor или skidrow...Друго интересно е че този клип го има вече пет дена в нета а по тракерите няма никой...даже чуждите...

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Сигурен ли си?Изтегли ли rzr-ac2.iso файла от торента в архива?Аз не можах, но вътре би трябвало да има още едни файлове, които трябва да се копират за да стане хавата... ПС: наистина е fake.Не че го пробвах лично но има вече няколко обективни коментара относно всички клипове в youtube или където и да е че са fake.Пак си оставаме с 2 варианта: 1) Даваме 70 левака 2) Чакаме...чакаме...чакаме...и така до края на света (както се пееше в една песен :P)

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Не искам да ви убеждавам да давате 70 лева за играта , защото 70 лева за игра в България е почти абсурдно , но мога да ви кажа нещо за играта. Тя е в пъти по-добра , поне до момента ,в който съм около 30% , отколкото първата . Много по-разнообразна с много нововъведение , даже има елемент на стратегия. Хватките са в пъти повече , броя на оръжията също, загадките са в пъти по-интересни и този път наистина си струва да търсиш из града , защото разрешаването им ти носи доста неща. Играта е изключително красива и реалистична , градовете са по-оживени и по-цветни. А и едно от най-важните неща , че съм играл 8часа и нещо , а съм 30%.Тоест около 25-30 часа геймплей , в зависимост от страничните мисии, които винаги изпускам.

Не искам да ви убеждавам да давате 70 лева за играта , защото 70 лева за игра в България е почти абсурдно , но мога да ви кажа нещо за играта. Тя е в пъти по-добра , поне до момента ,в който съм около 30% , отколкото първата . Много по-разнообразна с много нововъведение , даже има елемент на стратегия. Хватките са в пъти повече , броя на оръжията също, загадките са в пъти по-интересни и този път наистина си струва да търсиш из града , защото разрешаването им ти носи доста неща. Играта е изключително красива и реалистична , градовете са по-оживени и по-цветни. А и едно от най-важните неща , че съм играл 8часа и нещо , а съм 30%.Тоест около 25-30 часа геймплей , в зависимост от страничните мисии, които винаги изпускам.

Значи колкото и да е абсурдно все пак си я купил.То като гледам май и аз на там съм се запътил.

Ами да ,но аз си я взех на pre order и беше малко по-евтино.

Аз пък ще почакам 1 година докато падне на 30 лева :)

Сега сериозно ... страшно много искам да си я купя и да я играя, но нямам финансовата възможност в момента. А дори и да имам 70 лева, пак ще измисля нещо друго, в което да ги вложа. Освен това през лятото ще вземе да се появи PoP и пак ще ми се наложи да се бъркам 70 лева ... тая DRM защита утепа папата с фунийка ...

Имам и едно питане - колко пъти можеш да преинсталираш оригиналното копие?! Има ли ограничение като на някой други игри?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Народе има напредък по въпроса и ще се играе!Някой е измислил хитрия начин чрез емулатор да направи сървър с който ще симулира онлайн сървърите на убисофт, така не само че ще може да се играе а даже ще може да се играе и без интернет.В момента имат напредък и са стигнали до sequence 8, а вчера бяха на sequence 5.Ако се почака още малко може и да се заформи цялостен начин за разбиване на DRM системата пък може и по тракерите да тръгне за 1,2 дена докато не ги накарат да изтрият торента заради права...

Народе има напредък по въпроса и ще се играе!Някой е измислил хитрия начин чрез емулатор да направи сървър с който ще симулира онлайн сървърите на убисофт, така не само че ще може да се играе а даже ще може да се играе и без интернет.В момента имат напредък и са стигнали до sequence 8, а вчера бяха на sequence 5.Ако се почака още малко може и да се заформи цялостен начин за разбиване на DRM системата пък може и по тракерите да тръгне за 1,2 дена докато не ги накарат да изтрият торента заради права...

Можеш ли да покажеш откъде взе информацията?

А относно евентуалния торент - от бг тракерите само Арена банва торенти, защото стана международна :speak:

Жив и здрав да си!!!

Айде момчета започна се.... Публикувано изображение

Мерси,но аз лично не можах да я подкарам,а уж си правя всичко по описанието(явно съм доста тъп).Някой ако се справи да пише.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.