Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

А стига, изтриха го... ;)

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

////Това че даден торент е премахнат от сайта не му спира лийча. Тези от вас които са изтеглили торент файла си продължават да бъдат пиъри. Ако давате такъв торент файл на приятел, преди това си изтрийте пас кея от него и му кажете да сложи неговия, в противен случай трафика по торента който извършва той ще се пише на вашият коефицент.

• Автор
Това като допълнение от торента от замунда ли е...? В смисъл това сървър емулатора за King версията ли е?

Това като допълнение от торента от замунда ли е...? В смисъл това сървър емулатора за King версията ли е?

Това е сървър емулатора, който беше включен в KINGS версията,съвсем леко променен за максимално улеснение на ползващите го.

Работи и с други версии, като например тази в Арена.

Редактирано от MicroSux (преглед на промените)

• Автор

Това е сървър емулатора, който беше включен в KINGS версията,съвсем леко променен за максимално улеснение на ползващите го.

Работи и с други версии, като например тази в Арена.

Чудесно тогава, а може ли и някой да ми каже точно начина на инсталиране, който беше в замунда, за да не объркам нещо. Пишете на ЛС.

Чудесно тогава, а може ли и някой да ми каже точно начина на инсталиране, който беше в замунда, за да не объркам нещо. Пишете на ЛС.

Тегли торента от арена, следвай инструкциите, накрая не копирай крака, а прочети това, което колегата @MicroSux е дал - лесно, просто, зарибяващо :)

• Автор

И аз вече я играя... значи им е разбира системата и принца също ще се играе доволно! ;)

И аз вече я играя... значи им е разбира системата и принца също ще се играе доволно! :lol6:

Дано ...

ПП: Спирате ли си Skype-а докато играете или?!

ПП: Защо ли чакам отговор, май само аз още не съм почнал да играя :lol6: Ще се наложи да наваксвам нощес :lol6:

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Дано ...

ПП: Спирате ли си Skype-а докато играете или?!

ПП: Защо ли чакам отговор, май само аз още не съм почнал да играя :lol6: Ще се наложи да наваксвам нощес :lol6:

И аз съм така - на 71,1% свалях с 3 mb/s, а сега тегля с унизителните 100/150 kb/s.

• Автор

Отметнете това и си играйте спокойно!!!

Публикувано изображение

Абе сега като реших да изляза от играта и ми седи това Synchronizing Saved Games - Ubisoft Game Laucher will shut down when finished.

Ти поне си я подкарал ... на мен ми дава грешка при ъпдейта. И след това както и да я стартирам ми казва, че ми трябва връзка с интернет и изобщо не почва да зарежда :whist:

Trying to get update information to C:\Users\xactoR\AppData\Local\Temp\ubi38EA.tmp.

Found update (Patch, all, all).

Trying to download update file from http://static3.cdn.u..._2_1.01_eu.exe. Destination: C:\Users\xactoR\AppData\Local\Temp\ubi3A33.tmp.exe.

Fatal download error (The requested URL returned error: 404).

Deleting downloaded data.

Свалих си пача от нета, сложих го ... но продължава да ми изкарва съобщението, че трябва интернет за да се играе. Някой да е имал такъв проблем с 64 битова Vista?

Да, аз я играя вече. Изтеглих я тази от арена, не слагам крака. След това мой френд ми даде Emulator Server (нещо такоа беше) + некъв ъпдейт. Там копи и пасти в папката, малко игра в System32 и cmd и си бачка перфектно. Вика от некъв руски сайт ги взел, но имало някои бъгчета с вторичните мисии та ги докраквали. Аз си я почнах от самото начало нали, и анимуса бачка и се сейфа кат хората. Евала на братушките.

Очаквайте я скоро и по тракерите, 99% някоя група ще я отмъкне и ще я представи за свой релийз.

За самата игра ако не сте играли - горе-долу като първата + improvements. Има character customization (абаут тайм), можеш да крадеш от трезори и с парите да си купуваш кви ли не нещица. Меле голямо става понякога, но са заложили на реализма тоя път и определено мисля че ще се видя в зор с играта (поне докато свикна).

Ейгувна тука се запознавам с Леонардо Да Винчи:

Публикувано изображение

In Soviet Russia, DRM cracks you! :)

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

И под ХР не стана ... Правя си всичко както трябва. Но първо не може да се ъпдейтне сама ... аз я ъпдейтвам с пача, но US версията, защото EU не намирам. И после ми казва, че нямам връзка с интерент. Откачам ... Някой ако може да помага на ЛС, за да не се повтаря ситуацията с igra7aa в предишния пост.

Как се подкарва играта без проблеми?

1. Теглите торента от Аренатъ и го инсталирате като преди да маунтнете, изпечете, изядете и всякакви такива щуротии, СПИРАТЕ ИНТЕРНЕТА СИ!. Пуснете си "нета". След инсталацията стартирайте иконката на играта и я изчакайте да се ъпдейтне, след което ще ви отвори прозорчто на UbiSoft, където си създавате акаунт, но то ще ви попита и за CD-Key, след като си направите акаунт. Просто затворете прозореца ("ма то прозореца е затворен, данеби вратата да влияе нещо?!?!").

2. Рестартирате компютъра си.

3. Разархивирате файловете от архива в този сайт в папката на играта.

4. Влизате в папката на играта, стартирате първо HostInstall.bat, а след него Game.bat.

5. Влизате, играете, черпите по една бира :speak:

Забележка: ДА, играта се стартира само и единствено от Game.bat!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

А при всяко пускане ли трябва да стартираме тва HostInstall.bat

Как се подкарва играта без проблеми?

Ако стане, ще те черпя две бири и един чипс :rolleyes:

An internet connection is required to play this game. Failed to connect to Ubisoft master servers. Please verify that your internet connection is functional and try again.

Не стана ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.