Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Абе, я ударете едно рамо ... Стигнал съм до Sequence 5. В Tuscany съм и трябва да убия 4 глупака. Справих се с първите 3-ма и ми остана само този, който се е барикадирал в тази високата кула. Убих всичко живо по и около кулите, но не мога да стигна до него. Като се кача най-отгоре на кулата мерника ми става тъмно червен (демек на едно ниво сме), но той е вътре а аз вън. Исках да пробвам да мина през Tomb-а за да вляза в кулата, но не става ... един път минеш ли през него, той се запечатва ... Предполагам, че Ubi не са оставили такъм огромен глитч в геймплея и просто аз бъркам нещо, но не мога да разбера какво ... ПП: Погледнах няколко Walktrough-та в нета ... пича треа да е отгоре на кулата ... обаче го няма. Довечера ще пусна мисията отначало и ако се бъгне ще си размажа главата в стената (headbang) :)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе, я ударете едно рамо ...

Стигнал съм до Sequence 5. В Tuscany съм и трябва да убия 4 глупака. Справих се с първите 3-ма и ми остана само този, който се е барикадирал в тази високата кула. Убих всичко живо по и около кулите, но не мога да стигна до него. Като се кача най-отгоре на кулата мерника ми става тъмно червен (демек на едно ниво сме), но той е вътре а аз вън. Исках да пробвам да мина през Tomb-а за да вляза в кулата, но не става ... един път минеш ли през него, той се запечатва ... Предполагам, че Ubi не са оставили такъм огромен глитч в геймплея и просто аз бъркам нещо, но не мога да разбера какво ...

ПП: Погледнах няколко Walktrough-та в нета ... пича треа да е отгоре на кулата ... обаче го няма. Довечера ще пусна мисията отначало и ако се бъгне ще си размажа главата в стената (headbang) :)

Аз я минах без проблем, защото той беше отгоре!Твоето е някакъв бъг.Пробвай да я пуснеш наново не би трябвало да има проблем...И на мен ми се случва понякога крадците като ги гоня да влизат в сградите но ножчетата оправят проблема :) Вие хора минавате ли всичко? ковчежета,страничните мисии...

Аз я минах без проблем, защото той беше отгоре!Твоето е някакъв бъг.Пробвай да я пуснеш наново не би трябвало да има проблем...И на мен ми се случва понякога крадците като ги гоня да влизат в сградите но ножчетата оправят проблема :( Вие хора минавате ли всичко? ковчежета,страничните мисии...

Аз се стремя да ги минавам, но ме смързява особено, когато става въпрос за viewpoint-ове.

Мда, с рестарт на мисията се оправи ... Събирам Codex Pages (23/30), сандъците с пари, статуите от мойто село ги събрах отдавна и камъните от гробниците (4/6). Странични мисии минавам рядко. И пак - супер много време играя и супер бавно напредвам (което е добре) :) За перата не ми остава време ... събрал съм ~25. Вече съм във Венеция, но в самото начало. Селцето ми е на мах и си ми цъка по ~11000-12000 на всеки 20 минути. Купувам си картини и брони, чат-пат по някои меч. И ми остават само 6 от скритите знаци ... като единия го знам на коя сграда е, но не съм го търсил още. За жалост така наречената The Truth се отваря толкова разбъркано, че засега нищо не вдявам. В началото ми приличаше на част от Avatar :)

Здравейте геймари в момента съм на 2-то ДЛС и скоро ще килна Родриго искам само да ви питам тия статуйки за вилата къде да ги търся :P

Здравейте геймари в момента съм на 2-то ДЛС и скоро ще килна Родриго искам само да ви питам тия статуйки за вилата къде да ги търся :P

Статуите са само и единствено в Монте региони,но са зад стените т.е. в градчето са всички статуи.Включваш eagle vision и за да ти е по интересно няма да ти казвам къде точно се намират, а ти сам ще си ги търсиш.Eagle vision и обикаляй като луд това е...

Здравейте геймари в момента съм на 2-то ДЛС и скоро ще килна Родриго искам само да ви питам тия статуйки за вилата къде да ги търся :baby:

Всички са в градчето, в което е вилата. Има една на гърба на църквата ... другите са по къщите, търси ;)

• Автор

Всички са в градчето, в което е вилата. Има една на гърба на църквата ... другите са по къщите, търси Публикувано изображение

... и когато ги поставиш ще събереш общо 8000 флорина. Въпроса е, че след като ги поставиш трябва да ти се отключи стая или подземие с корените на семейство Аудиторе. За да се отвори обаче и ти трябват и 40 точки от Uplay, които, ако си с пиратска игра, няма да получиш.

... и когато ги поставиш ще събереш общо 8000 флорина. Въпроса е, че след като ги поставиш трябва да ти се отключи стая или подземие с корените на семейство Аудиторе. За да се отвори обаче и ти трябват и 40 точки от Uplay, които, ако си с пиратска игра, няма да получиш.

Ахаааа ... ето къде бил ключа от палатката ;) Затова има на картата съндъци със съкровища, които не мога да намеря ... скрити са и не могат да се отключат :)

Ахаааа ... ето къде бил ключа от палатката :) Затова има на картата съндъци със съкровища, които не мога да намеря ... скрити са и не могат да се отключат :)

и аз така си мислех първоначално, но по-късно в играта поправих мините и кладенаца във вилата, влезнах в тях и взех съкровищата

и аз така си мислех първоначално, но по-късно в играта поправих мините и кладенаца във вилата, влезнах в тях и взех съкровищата

Още един ключ ... за другата палатка ROFL

Сега да питам нещо. Върнах се в Флоренция да търся пича с 9 пръста. И сега трябва да убия 9 негови "слуги". Запецнах на тоя на кораба. Трябва да се промъкна и да го убия незабелязан, но нещо не става. Каквото и да правя някой ме вижда. Някой може ли да ми каже правилна стратегия?!

• Автор

Сега да питам нещо. Върнах се в Флоренция да търся пича с 9 пръста. И сега трябва да убия 9 негови "слуги". Запецнах на тоя на кораба. Трябва да се промъкна и да го убия незабелязан, но нещо не става. Каквото и да правя някой ме вижда. Някой може ли да ми каже правилна стратегия?!

Аз ги утрепах 1 по 1 ;) и после му взех главата и на него.

Купи си дагер от пазара (или някакво второстепенно оръжие) и им режи вратовете като на пилета.

Кой кост8м си купихте вие Аз първия черния най-много го харесах,въпреки че си купих и най-скъпия червения.

Аз рехиш да ги тровя ... за жалост не стана номера някой от гардовете да ми свърши работата ... Но в крайна сметка си разчистих пътя. Играта я врътнах - 19 часа и 30 минути -> 69.01%. Не съм минал повечето съсезания, страничните assassionation мисии, доставките и другите такива странични. Събрал съм абсолютно всичко без перата - имам само 35. И има нещо, което ми липсва, но предполагам, че се отключва от перата - една перелина (outfit). Имам обикновената, тази на Медичи и тази на Венеция. 4-тата е Locked. ПП: А за тези с оригиналните игри ... след като отключите бронята на Алтаир можете да си купите и outfit (5-ти, които попринцип не се вижда като цъкнете на inventory - outfits) от uplay. С него скина на героя става 1:1 с този на Алтаир. ПП: Мда, правилно предположих - 4-тия outfit се отключва от перата и е доста готин :) -> http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Assassin%27s_Creed_II_Outfits

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

ПП: Мда, правилно предположих - 4-тия outfit се отключва от перата и е доста готин Публикувано изображение -> http://assassinscree...reed_II_Outfits

Даа... това е Аудиторе пелерината, която сложиш ли си търсен на 100 навсякъде освен във вилата!

Даам...трябва да килнеш 9-те лейтенанта нааа (еди си кой). А колкото до този на кораба аз ноправих следното : от водата се покатерих по кораба и направих скила с острието и съборих единият от пазачите след това повторих същото нещо от др. страна на кораба , накрая се качих продупчих 2-та гарда над оня , скочий над него и БУМ !!! ;):):cool:

Хора имам проблем.Значи инсталирах играта но по късно я бях махнал сега искам да я инсталирам пак но като натисна на Setup или въобще дам да се инсталира и ми зарежда Setup за деинсталация.Прегледах няма нищо от това което бях инсталирал а също така имам играта като инсталирана в Control Panel с онази програма която триеш и като дам на Remove и играта пак си стой там.Някакви идей

Редактирано от TonIC_ (преглед на промените)

Хора имам проблем.Значи инсталирах играта но по късно я бях махнал сега искам да я инсталирам пак но като натисна на Setup или въобще дам да се инсталира и ми зарежда Setup за деинсталация.Прегледах няма нищо от това което бях инсталирал а също така имам играта като инсталирана в Control Panel с онази програма която триеш и като дам на Remove и играта пак си стой там.Някакви идей

Ем ся немога да се сетя но...първо трябваше да я деинсталираш от Control Panel-а и нямаше да ти прай проблем

Опитай Your Uninstaller, може да помогне.

Тъкмо я приключих и аз(няма спойлери споко :wors: )Това е играта на десетилетието тия от Монтреал са някакви богове никой не прави игри така както те правят...Вече ме сърбят пръстите за Assassin's Creed 3 :D

Тъкмо я приключих и аз(няма спойлери споко :wors: )Това е играта на десетилетието тия от Монтреал са някакви богове никой не прави игри така както те правят...Вече ме сърбят пръстите за Assassin's Creed 3 :D

Бих поспорил. Играта е Grand Theft Gondola (крадем лодки вместо коли) ... Не е чак толкова впечатляваща като атмосфера. Определено в това отношение не е достатъчно различна от първата игра. Е да, геймплея е на съвсем друго ниво, разнообразието е на лице и в крайна сметка е така да се каже шедьовър. Но лично аз бих коронясал WW за игра на десетилетието в жанра (или поне като №1 на Ubisoft). Тази ще я поставя на второ място в любимите игри заедно с The Sands Of Time и първата AC. Не изпитах нещо чак толкова възвишено спрямо март 2008, когато управлявах Алтаир. Единственото, което ме приковаваше пред компа две нощи подред, беше това, че Codex Page-овете и частите на The Truth се срещат сравнително често, а аз съм човек, на който му трябва именно нещо такова ... да цъка и през 5 минути да отключва по нещо ново ... А и бронята на Алтайр. Като в CS - ако играеш 1 - искаш M-ка, ако играеш 2 - искаш АК. Та .. като играеш с бяло облечен човек - искаш да е в черно :whist:

Бих поспорил. Играта е Grand Theft Gondola (крадем лодки вместо коли) ... Не е чак толкова впечатляваща като атмосфера. Определено в това отношение не е достатъчно различна от първата игра. Е да, геймплея е на съвсем друго ниво, разнообразието е на лице и в крайна сметка е така да се каже шедьовър. Но лично аз бих коронясал WW за игра на десетилетието в жанра (или поне като №1 на Ubisoft). Тази ще я поставя на второ място в любимите игри заедно с The Sands Of Time и първата AC. Не изпитах нещо чак толкова възвишено спрямо март 2008, когато управлявах Алтаир. Единственото, което ме приковаваше пред компа две нощи подред, беше това, че Codex Page-овете и частите на The Truth се срещат сравнително често, а аз съм човек, на който му трябва именно нещо такова ... да цъка и през 5 минути да отключва по нещо ново ... А и бронята на Алтайр. Като в CS - ако играеш 1 - искаш M-ка, ако играеш 2 - искаш АК. Та .. като играеш с бяло облечен човек - искаш да е в черно :whist:

И аз бих поспорил -WW неможе да е игра на десетилетието и изобщо цялата Prince of Persia дандания...Не си прав...Защото тя си е номер едно попринцип :baby: Капито...Prince of Persia не влиза в никакви класации - той е над тях...Assassins Creed придава мистерия и се гаври със света такъв какъвто е сега...Ти следиш ли историята или не те грабва така като гледам?Гледаш като повечето да надупчиш няколко войничета и да нацъфкаш 2-3 корумпирани главички ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.