Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Каменица" зове: Да спасим мъжа

Featured Replies

Автор: Пловдивски Труд

Всенародна акция "Да спасим мъжа" подема пивоварната "Каменица". Тя разпространи манифест в защита на истинския мъж, такъв, какъвто все по-рядко го срещаме.

Специалистите от пивоварната направили тревожния извод, че цивилизацията принуждава мъжа да изостави любимите си действия като гледане на мач и скара в компанията на приятели и добра бира и ги заменя с нетипични за същността му занимания като разлистване на модни списания и разходки в МОЛ.

Тенденцията се разпространява сред мъжете от всички възрасти и трябва да бъде спряна, категорични са от "Каменица". Акцията "Да спасим мъжа" започна, обявяват от пивоварната. Ще бъдат разпространявани и агитационни материали, предоставени от най-мъжката бира.

:D Време беше...

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Време беше. Спасете ме, моля ви! Всяка вечер като се прибере жената ме кара да мия чиниите и да пускам пералня, а тя грабва бирата и сяда пред телевизора. sad.gif

Лоша маркетингова стратегия, в къщи ще спре да се пие Каменица. Жалко, беше любимата ми, но... "равни по достойнство и функция" иска жертви. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Хахаха, ако един мъж оставя да правят всичко това с него, значи не е истински мъж :P

Кой ще се остави така да го водят за носа, без "съпротива" или най-малкото някакъв вид отплата. По-скоро вкъщи мен ме карат да ходим по моловете, мъж ми обикаля много повече магазините от мен, ако иска нещо...не спира да си гледа мачовете, даже, ако не може, аз съм му агент и докладвам biggrin.gif

Нима истинските мъже са на изчезване??? :speak:

Май повечето от вас не са разбрали смисъла на тази тема.И в интерес на истината мъжете вече са полупут..и.Имат женски комплекси и са силни само на думи.А иначе бирата си е бира и без нея светът е крив.

• Автор

Мда... първо идеята е просто маркетингов трик... но самата тема е страшна!

Признавам си , че и аз се застоявам много пред компютра и започвам да губя част от мъжеството си biggrin.gif Целта е да си припомним какво е това да си мъж и какво означава! Кои са нещата без които един мъж не може...

Лично аз много се дразня на обезкосмени трявестити , които претендират че са мъже...

Идеята е точно срещу такива хора...

Специалистите от пивоварната направили тревожния извод, че цивилизацията принуждава мъжа да изостави любимите си действия като гледане на мач и скара в компанията на приятели и добра бира и ги заменя с нетипични за същността му занимания като разлистване на модни списания и разходки в МОЛ.

Искам някой да ми покаже един такъв мъж, който би заменил гледането на мач, пиенето на бира (без тези, които не го правят), с гореизброените неща... Ще го черпя една бира biggrin.gif

• Автор

Аз имам едно предложение. Да сложат един голям телевизор пред мола и всички ще са доволни... biggrin.gif

Горките,водят ви кат панайрджийски маймуни в мола - всеки ден сте там на разходка с жената,децата,тъщата...

Зер вчера не бяхте,мда,ама и днес да се разпишете требе

Само каишка къде нямате,ама вие си я знаете де

biggrin.gif

Та тъй-

Гледам ги тъжни едни такива милите,душата им се рее на някъде другаде...

И нещо не ми изглеждат много щастливи

...

sad.gif

Айде нема нужда, не пия Каменица, само Шуменица :)

Не сме. Просто еволюираме :angry:

И аз мисля така!

Времената се менят и хората се менят, приоритетите също всичко се променя!

Кой всъщност определя, какво означава истински мъж?

Не е ли друго символа на мъжество?

От кога количеството изпита бира и нецензурните думи изкрещяни с хвърчащи плюнки по адрес на футболистите, съдиите и техните семейства е критерий?

Автор: Пловдивски Труд

Всенародна акция "Да спасим мъжа" подема пивоварната "Каменица". Тя разпространи манифест в защита на истинския мъж, такъв, какъвто все по-рядко го срещаме.

Тенденцията се разпространява сред мъжете от всички възрасти и трябва да бъде спряна, категорични са от "Каменица". Акцията "Да спасим мъжа" започна, обявяват от пивоварната. Ще бъдат разпространявани и агитационни материали, предоставени от най-мъжката бира.

biggrin.gif Време беше...

много моля за линк към рекламата

това е най- хубавото нещо което съм гледал напоследък :angry:

Моят мъж като не пие бира, и аз се жертвам в името на каузата (моята си) :)

Рекламата наистина ми хареса, защото е нещо ново и нетипично, от останалите. Но ако кампанията действително е истинска, такъв тип реклама не мисля, че ще им свърши работа. Да, истина е че в рекламата се казва истината, но тя е казана по начин по който е ъпсурдно човек да погледне много сериозно. Човек би се усмихнал, но да хукне да подкрепя това-не мисля. Лошото, е че са прави- жените превъзхождат като бройка мъжете, а проценти от мъжете са "нежни".

Рекламата наистина е много хубава.

• Автор

Едно нещо прави впечатление в рекламата. Никъде не се споменава за хомосексуалност. Става дума за промененната мъжка ценностна система , което е опасното. Много по-смешно е да се имаш за хето и да си мека китка, както дават в рекламата, отколкото да си хомо, но да си мъж.

Кампанията ще пожъне успех...

Ще пожъне успех при комплексарите. Точно най-пикливата, педалска бира се заели да казват кой е истински мъж и кой не.

Е коя тогава е истинската мъжка бира? Бирата си е бира, уж трябва всички бири да са еднакви като суровини, от които се призвеждат, срок на годност и тн. Но всичко вече стана бизнес-бирата, производството и доставките също са бизнес. Цялата тази кампания може да е всичко, но не и сериозна. Първоначално като гледа човек рекламата и през ум не му минава, че това е кампания, ами е просто поредната реклама, малко по-различна обаче.

Моят мъж каза, че ще разхожда пудела; ще пазарува в МОЛ-а и ще ме чака по един час biggrin.gif

Следователно, пие всичко различно от "Каменица" ;)

Аз немога да разбера какво имате против бирата! По-възможност пия Каменница при липса Болярка, при още по голяма липса в инвентара Загорка, Кайзер или Бекс, а ако няма нищо друго Ариана или Алмус biggrin.gif .

Моля за извинение, но, след като аз не консумирам каквато и да е бира и алкохол, какво, да не ми да съм сгрешена партида, имам си L, имам си и сертификат от анализа cool.gif По темата-прави са си, бачкай, купувай на кърлежите (в женски род) всичко, оставяй ги да хойкат, и вечно да са недоволни.Не е мъжество това...Бира-не пия, но скара...Истинска, както едно време...Целият настръхнах!

Моят мъж каза, че ще разхожда пудела; ще пазарува в МОЛ-а и ще ме чака по един час biggrin.gif

Следователно, пие всичко различно от "Каменица" :)

Потвърждавам. И без това предпочитам "Загорка" cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.