Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филмите ми влачат!

Featured Replies

• Автор

използвам само един кодек

• Отговори 89
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

и не смъквам, свалям само от сървъри.

а вече в С: свободната ми памет е малко, кам 650 mb.

<{POST_SNAPBACK}>

Точно от това може да идва проблема - няма място за кеш и затова филма се скапва...

Пробваи да псвободиш поне 750 в C:.

• Автор

Просто предположение - да не би програмата с която смъкваш да иска да кешира филма в C: и после да го прехвърля в E: ?

Виж затова вече не знам. Има ли начин да се провери?

• Автор

Ама аз нямам нищо там. Всичките ми програми са инсталнати в С и Д. Не знам какво ми е запълнило паметта!

Просто предположение - да не би програмата с която смъкваш да иска да кешира филма в C: и после да го прехвърля в E: ?

Виж затова вече не знам. Има ли начин да се провери?

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам с какъв доунлоад мениджър си .... не ми казвай че ги сваляш с уиндоуския?

Не знам с какъв доунлоад мениджър си .... не ми казвай че ги сваляш с уиндоуския?

<{POST_SNAPBACK}>

За да не пълним с излишни постове настоящата тема по-добре направо и кажи как да го оправи :shake_puter: Аз това, което мога да кажа е, че трябва да не сваля филмите под дефаут, а да указва място за записване на филмите. Направи го и ако видиш, че нямаш такъв проблем, настрой си програмата да го сваля в указаната от теб директория. :wors:

Почни от там да свериш размера на смъкнатия файл с този които е качен на сървара.

И изобщо там където е windows трябва да имаш поне 1 GB свободно място.

Иначе доста странни проблеми ще започнат да се появяват biggrin.gif

• Автор

Како виждаш вече са се появили, но въпросът е както казай, че не знам какво ми е запълнило паметта в устройството, където ми е windowsа. Не инсталирам програми там, пък имам само 600mb

• Автор

Bennito, казах вече, че аз си указвам да ми ги сваля в Е, но той отчита mbтите от С

• Автор

Bennito, казах вече, че аз си указвам да ми ги сваля в Е, но той отчита mbтите от С

Не бързай.

Виж хубаво какво ти е заело паметта в c (нали там е windowsa?).

После ще разгадаем останалото.

Како виждаш вече са се появили, но въпросът е както казай, че не знам какво ми е запълнило паметта в устройството, където ми е windowsа. Не инсталирам програми там, пък имам само 600mb

<{POST_SNAPBACK}>

Някой програми за сваляне резервират място за файла който свалят. Проблема може да е в това че си задала много задачи за сваляне, а в последствие да си ги отказала, но некоректно да си ги изтрила и резервациите за място все още да стоят. Коя програма за сваляне на файлове използваш? Другия вариант за запълненото място може да е вирус, който клонира файлове в папката на Windows. Кажи колко ти е голяма тази папка. При нормално състояние е около 1-1,2Гб.

@marisa Предполагам че сваляш филмите от DC Hyb-а на доставчика си. Ако не се лъжа ползваш DC++ или PhantomDC ... Те кешират несвалените файлове точно в C-то където е Windows-а и от там ти идва проблема. В настройките на тези програми има опция да нагласиш къде да сваля файловете автоматично и къде да ги кешира преди да са свалени целите. Нагласи ги и 2-те да сочат примерно E:\Downloads\ .

P.S. Горното са само предположения :shake_puter:

Редактирано от genchev (преглед на промените)

• Автор

Да ви кажа, вече не съм сигурна със какво свалям, но в думите на Илианко, има известна доза истина в ммоя случай. Как да проверя с каква програма свалям?

Някой програми за сваляне резервират място за файла който свалят. Проблема може да е в това че си задала много задачи за сваляне, а в последствие да си ги отказала, но некоректно да си ги изтрила и резервациите за място все още да стоят. Коя програма за сваляне на файлове използваш? Другия вариант за запълненото място може да е вирус, който клонира файлове в папката на Windows. Кажи колко ти е голяма тази папка. При нормално състояние е около 1-1,2Гб.

<{POST_SNAPBACK}>

Да ви кажа, вече не съм сигурна със какво свалям, но в думите на Илианко, има известна доза истина в ммоя случай. Как да проверя с каква програма свалям?

<{POST_SNAPBACK}>

Най лесно ни прати screenshot.

Как??

<{POST_SNAPBACK}>

На клавиатурата ти над Insert, Delete бутоните има Print Screen бутон

Натискаш го и той заснема това, което ти е на екрана

Отиваш в Paint (Start > Accessories > Paint) и даваш Edit > Paste

След това даваш File > Save

след това отиваш na http://imageshack.us/ и качваш там картинката

и като за капак ни даваш и ние да я видим

Как??

<{POST_SNAPBACK}>

Започни да теглиш филма после натисни клавиша Print Screen ->отвори paint и дай Edit>paste.

После дай file >save as > save as type> jpeg >Някакво име и я запиши на Desktopa.

fifa го обясни по-добре от мен....

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

На клавиатурата ти над Insert, Delete бутоните има Print Screen бутон

Натискаш го и той заснема това, което ти е на екрана

Отиваш в Paint (Start Accessories > Paint) и даваш Edit > Paste

След това даваш File > Save

след това отиваш na http://imageshack.us/ и качваш там картинката

и като за капак ни даваш и ние да я видим

<{POST_SNAPBACK}>

Леле, леле.... :shake_puter: нямам нищо против вас, но много се отклонихме момци. Дайте най-добре да ви опише с две думи какво прави за да си свали филмче и толкова. А след това ние ще й кажем, дали ползва download програма или не. По просто и няма какво да си качва снимки да ги гледаме. Ако трябва после ще го направи... :wors:

• Автор

няма ли начин да ви я пратя някак,тази страничка едва се зарежда

Леле, леле.... :shake_puter: нямам нищо против вас, но много се отклонихме момци. Дайте най-добре да ви опише с две думи какво прави за да си свали филмче и толкова. А след това ние ще й кажем, дали ползва download програма или не. По просто и няма какво да си качва снимки да ги гледаме. Ако трябва после ще го направи... :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Адски си прав.

Темата дори не е за този раздел и т.н.

Но картинките най добре ще ни помогнат да се ориентираме (или така поне мисля).

• Автор

Накратко казано, влизам в сървъра, избирам филмче, натискам Download към E и то се сваля. Само не разбрах как така си запазва място в С, пък после се прехвърля.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.