Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филмите ми влачат!

Featured Replies

Пробвай някой от тези номера:

TAF9PO-INDHJ-TPSFD-31IMI-U7MA9

NOGL57-VC4WA-1BDIN-3M0A3-HQEUB

BG2SP5-UG4TD-6J63K-UHAE6-6HWAM

SK8MIS-BCKPF-6FEOT-6P89A-FJ6H7

TASPV9-DR081-GPX4N-ADI8R-9RN4Q

LIT08T-M155D-DH8HP-I7S2U-20LRQ

OP0CA2-P8SU1-TA8MC-DOMB5-G33P0

BBDIUM-OWB3D-9OMC2-HGH7W-D0G5C

CQUMIH-U70WG-W9U3E-2WCN3-RKLHS

RJ9LT8-K1FRS-7GIN8-T7FB8-K8D6G

NTSXTE-CB1F2-L6H9i-47oKK-FGK6Q

• Отговори 89
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Предварително се извинявам че не съм постнал картинките , но доколкото разбирам те вече не са необходими!

Мариса след като успя да пуснеш getright - свали някой филм да видим дали

дава File is corupted и дали влачи.

Мариса първо ще почна с най-важното:

Както си в интернет експлорер иди на ->tools>Internet Options.

Там натисни Delete files, както съм ти показал на картинката.

На диалога който ще се появи направо натисни OK.

Това го направи с цел да освободиш място - може би това ще реши проблема със свободното място на диска C: .

След това се увери че кошчето ти е празно - ако не е цъкни с десен бутон на мишката върху него и избери

"empty recycle bin".

След като направиш това ще те помоля да отидеш на My Computer.

От там цъкни десен бутон на мишката върху C: .

От диалога който следва избери Properties.

Ще ти се отвори прозорец като този:

Информацията там "Used Space" и "Free space" ме интересува.

Направи това за всички дискове които имаш и резултатите ги постни във форума.

Сега за Getright.

Регистрация на първо време не ти трябва.Мисля че можеш да използваш програмата без ограничения 30 дни.

Това засега е достаъчно.Ако програмата ти хареса ще ти обясня и как да я активираш.

След като инсталира програмата рестартира ли компютъра? - ако не си ще трябва да го направиш,за да се интегрира в системата.

След тази процедура не вярвам да има проблем със смъкването на филми.

Ако все пак нищо не е станало ще ти обясня метод който става ВИНАГИ:

Отиваш в сървара откъдето теглиш филми и с десен бутон на мишката цъкаш върху него.Ще се появи следното падащо меню:

Там избираш "copy shortcut".

След което цъкни някъде на десктопа с десен бутон(но където няма икона), и дай Paste Shortcut.

Това ще създаде нов shortcut който сочи към филма.Сега цъкни върху този shortcut с десен бутон на него, и избери properties.

Ще изкочи следното :

Едно поле вече ти е маркирано от windows- URL:

Позиционирай показалеца над него и го копирай (copy).

Сега обърни внимание трая който се намира до часовника ти:

Кликни върху иконата която съм отбелязал с червено кръгче.Това ще отвори прозореца на Getright.

Оттам иди директно на File>Enter new URL to download. ще изглежда така:

Не ти остава нищо друго осван да пействаш URL-то и да натиснеш OK.

Следва питане къде да го запазиш и доунлоада започва.

Картинката е ето такава :

Понеже вече за не знам кой път ще ти обясня, че не е в начина на сваляне на файла, а ти все пак искаш да разбреш как точно да си свалиш нещата от сайта ти давам следния пример.
Това е за момента, ако държиш все пак да ти се обясни как да сваляш файлове с GetRight утре ще ти кажа, ако не ти е казал разбира се някой друг, но ми е неприятно mad.gif , че темата беше съвсем различна от това, което правим и че решение на въпроса няма да намериш в това.

Извинявам се за дългия пост и за това, че най-вероятно натоварихме някой юзери с по-бавна връзка![

Бенито страшен експерт се пишеш!

Колко процента си сигурен че е така?

Понеже не ми се ще да си губя времето ще ти кажа точно какво става,пък ти ако искаш и сам може да си го провериш.Когато теглиш файл с експлорер той отива първо в Temporary Internet Files на усера.

Едва когато се смъкне целия се мести (move) до там където си му оказал (д: ).

Дотогава (докато не се смъкне) в д: няма и помен от него.Лесно може да го пробваш,както казах.

В добавка файла се пази в Temporary Internet Files дори ако даунлоада спре, със скритата цел да бъде продължен някога ако усера реши пак да го тегли.Направи си сметка дали ще го смъкне ако няма място на ц: .

Освен това първата ми задача е да се уверя че файла не е повреден тотално.

Ако и после филмите влачат ще му мислим! Имам и още идеи но се опитвам да съм последователен.

Ясно е че първо почваме от съществените проблеми.

Не ми се ще на този етап да и препоръчам да омаже видеокартата да преинсталитра windows-a и да си смени компютъра след това.

Освен това не ми харесва начина по който се изразяваш като цяло:

Така само ме изнервяш или най-малкото дразниш.Вярвам че не само аз мисля така.

Да темата не е на място и се разтегна повече отколкото някой би искал.

Признавам! Но какво да правинм сега?

Явно за теб останалите или пишат прекалено кратко или прекалено подробно.

Опитвам се да пиша така че този на който уж обяснявам да ме разбере.

Ако теб това те изнервя/или не ти харесва, ако е така просто не го чети.

Или ако си по-прав от мен и обясни какво да прави с две думи и готово!

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

:offtopic_s:  ;)  :yanim:  Край на проблемите!!! Всичко тръгна както трябва с GetRight, обаче доколкото разбрах версията на програмката ми е временна. Искам да ми дадете линк, откадето да си изтегля пълната версия или да ми помогнете да регистрирам тази.

<{POST_SNAPBACK}>

С Getright добре,но да разбираме ли че филмите вече не влачат?

С Getright добре,но да разбираме ли че филмите вече не влачат?

<{POST_SNAPBACK}>

Melmak приемам горния пост като забележка и ще се поуча от нея. Напълно съм съгласен с теб за недосвалените файлове (в случая филмите), но би ли ми обяснил следното "Значи проблемът ми е точно като на fifa, само че въобще не разрешава да се превърта, а директно почва отначало. При това съм сигурна, че не е от филма, защото пробвах около 20 филма, включително и такива каквито съм сваляла по-рано без проблем. "

Значи това, което разбрах от написаното до момента от Marisa е, че вече свалените филми също и влачат, което ме навежда на мисълта, че по-скоро проблема е в настройките на плеъра или на драйверите на видеокартата.

Искренно се надявам проблема да е изчезнал, но в случай, че е така ще се радвам да ми обясниш Melmak (може би ще науча нещо ново), каква е връзката между проблема на Marisa и начина на свалянето на филма, при положение, че файловете ги сваля по еднакъв начин и в двата вариянта (и с опцийте на IE и с GetRight и не забравяй, филмите които е свалила вече също демонстрират проблема й, преди да започне да ги сваля с GetRight).

Благодаря и повярвай ми всичко това е с най-добри чувства! :bye:

Добавено

Всещност сега когато си препрочетох поста и видях отново цитата в него на Marisa, склонен съм да вярвам, че горните ми постове бяха заради това, че Мариса не уточнява, дали вече сваляните филми ги е триела от диска и ги е сваляла отново, когато се е появил проблема. Ако е така Мелмак ( :offtopic_s: ), но ако просто има предвид, че гледаните филми са си били на диска и оттам си ги е пускала и е имала същия проблем.... въпроса в горния пост остава валиден :wors:

Но нека да видим отговора на Marisa, дали вече и се влачат и какво е имала предвид с "пробвах около 20 филма, включително и такива каквито съм сваляла по-рано ..."

Редактирано от bennito (преглед на промените)

Ок Peace.

Сега ще кажа какво мисля засега:

Тя е гледала филми безпроблем до един момент в който твърдя диск Ц се претъпква.

Тогава експлорера не успява да свали последния филм и да речем копира файла които не е доизтеглен.Оттам директно се появава грешката file is coruppted и е възможно поради това да почва да сече.Ние и казваме да пусне някой филм който вече е гледала - но представи си тя го е изтрила от Е и се опитва да го смъкне.

Естествено ситуацията се повтаря - експлорера пак не може да го свали и доставя дефектен файл. И плайара дава грешки.

Това предполагам засега.Може проблема с насичането да не изчезне, но за да го открием със сигурност ни е нужен здрав файл.

С това което сме и казали досега разчитам поне да махне грешката file is corrupted.

Така ще изключа това,като възможна причина със сигурност.

Абсолютно съм съгласен с това което си добавил :wors:

• Автор

Благодаря ви за всичко, но както ви казах, вече спокойно свалям филми и единствената ми грижа, е да регистрирам програмата, но ще пробвам серийните номера, указани по-горе. Филмите на влачат, нито засичат.

Ако още не си пробвала серините номера отгоре - почакай да ти кажа един трик , че при Getright има някои проблеми....

Значи при Getright серийните номера май се проверяват онлайн.

Искам да ти пратя описание как да спреш проверкарта - иначе може да стане "по-лошо".

Бенито , извянавай ако критиката ми е прозвучала прекалено остро!

Просто всички гадаем , а ти казваше че знаеш отговора и си сигурен че не съм прав... Sorry още веднъж :wors:

Допълнение:

В крайна сметка си е чисто недоразумение,заради двусмисления начин по който е обяснен проблема.

Значи почвам от старт меню-то.

start>run

напиши cmd и натисни ок.

В конзолата която се отвори, копирай следния ред:

notepad %windir%\system32\drivers\etc\hosts

Като натиснеш ентер ще се отвори Notepad , последната линия ще изглежда така:

127.0.0.1 localhost

Просто добави на нов ред:

127.0.0.1 www.getright.com

После дай file>save и затвори нотепад.

Сега може да пробваш някой от горните серийни номера.

Успех!

Благодаря ви за всичко, но както ви казах, вече спокойно свалям филми и единствената ми грижа, е да регистрирам програмата, но ще пробвам серийните номера, указани по-горе. Филмите на влачат, нито засичат.

<{POST_SNAPBACK}>

Радвам се, че всичко е ОК.

Мелмак никакви проблеми важното е, че всичко е ОК с филмите, това беше целта в крайна сметка! :wors:

Радвам се, че всичко е ОК.

Мелмак никакви проблеми важното е, че всичко е ОК с филмите, това беше целта в крайна сметка! ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Съгласен :wors:

• Автор

Melmac, направих всичко, което си написал, но за съжаление, който и номер да въведа, ми изписва някакво съобщение за това, че "i","o","1","0"" си приличали или нещо такова, което не мога да разбера точно.

Melmac, направих всичко, което си написал, но за съжаление, който и номер да въведа, ми изписва някакво съобщение за това, че "i","o","1","0"" си приличали или нещо такова, което не мога да разбера точно.

<{POST_SNAPBACK}>

Опасявах се че така ще стане.

Значи ще ми трябва е-mail на който да ти изпратя 2 файла които трябва да задействаш.Тогава ще стане със сигурност.

Ако не искаш да си оставяш e-maila във форума - може да ми го изпратиш като Лично съобщение.

Става като кликнеш на името ми и от страницата която се отваря го има в контейнера Контакти

• Автор

Благодаря, Melmac! Вече наистина всичко е наред!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.