Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филмите ми влачат!

Featured Replies

няма ли начин да ви я пратя някак,тази страничка едва се зарежда

<{POST_SNAPBACK}>

Имаме си пощи [email protected] Но според мен не е там проблема. Имайки предвид, че всички филми ти влачат, а не само този, който преди малко си свалила примерно, значи не е заради това.

• Отговори 89
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Дайте имейл и ще ви я пратя картинката.

Имайки предвид, че всички филми ти влачат, а не само този, който преди малко си свалила примерно, значи не е заради това.

<{POST_SNAPBACK}>

Имам предчувствие че вече и кодеците са проблем....

По точно първата ни грижа е да изчезне " file is corrupted",после ще мислим за влаченето - ако още го има....

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Бенито, провери си имейла.

<{POST_SNAPBACK}>

Съжалявам, но няма нищо ето ти друг на български съвър [email protected]

готово

<{POST_SNAPBACK}>

Значи това, което си ми показала, не е нищо за съжаление. Въпросът ми е следния... питах дали когато дърпаш някой филм влизаш през браузера ти в интернет страницата на доставчика ти за интернет или си включваш някоя програма отделно, която ти дава достъп до сървара. Може също да ползваш и My Network Places еветнаутлно и там да ги сваляш?

• Автор

Влизам през internet explower директно в страницата, където са ми филмите и не ползвам никакви други програми, освен плейърите за гледане след това.

Влизам през internet explower директно в страницата, където са ми филмите и не ползвам никакви други програми, освен плейърите за гледане след това.

<{POST_SNAPBACK}>

Офтопик: Кой ти е доставчик... белкем намерим някой човек на същия?! :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Да ти кажа честно Мариса, не виждам как може да теглиш файл от бразуера ти и след като си му задала място различно от С диска ти да ти отнема също толкова пространство, колкото е в оригинален вид. sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Да не би да се появава един малък прозорец със заглавие Copying,

отдолу на който да е анимирана картинка на замята и едни листове да хвърчат от нея към една папка? Освен това има и статус бар с проценти и бутон Cancel.

Това ме обърка една картинка наистина няма да е излишна

Нещо такова

http://airmaster.hit.bg/uedrguier.JPG

http://airmaster.hit.bg/wygfdywe.JPG

http://airmaster.hit.bg/iuuit9iroi.JPG

http://airmaster.hit.bg/kuyftgv.JPG

И като пуснеш филма да се сваля даи го на пауза и виж дали се сваля там където му е оказано!

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Като свалям се случва точно това, което казва Melmac. Що се отнася до доставчика ми на интернет, те са всъщност два, като зададения проблем се случва с филмите и от двата сървъра.

Значи сваляш филмите с интернет експлорер - най лошия вариант.

Той винаги кешира на C: , често разваля файловете които смъква и само понякога успява да продължи доунлоада ако връзката прекъсне.

Инсталирай си някой свестен доунлоад мениджър - аз ползвам Getright

http://www.getright.com/

Изтегли си оттам версия 5.2d и я инсталирай.

Това мога да те посъветвам засега.

Прегледах темата дано не съм изпуснал нещо, но този проблем се получава при гледане в реално време от лош нет(може да е бърз но да губи пакети-дроп) или ако в момента сийдваш/лийчваш с някой торент клиент!

Пробвай да гледаш с VLC, който можеш да изтеглиш от ТУК

Редактирано от androns (преглед на промените)

• Автор

Ok, свалих и двете, но ще се радвам, ако накратко ми обясните как да работя с Getright. Може и с картинки, мисчя, че така ще стане по-лесно.

И тъй като досега не съм го направила, искам сърдечно да благодаря на всички вас, които отделяте от времето си, за да ми помогнете. Наистина съм ви много признателна!!! :clap:

Ok, свалих и двете, но ще се радвам, ако накратко ми обясните как да работя с Getright. Може и с картинки, мисчя, че така ще стане по-лесно.

<{POST_SNAPBACK}>

Инсталираш го, след това той би трябвало да ти замести стандартния диалог за сваляне на файл - тоест цъкаш на линка за филма и ще се появи прозорец дали да го запазиш - казваш да и му посочваш къде.

В случай че не стане цъкни на линка с десен бутон и от падащото меню избери да се изтегли с Getright.

Това е общо взето - другото ще го откриеш и сама нататък.

И тъй като досега не съм го направила, искам сърдечно да благодаря на всички вас, които отделяте от времето си, за да ми помогнете. Наистина съм ви много признателна!!! :clap:

Няма защо.Пак заповядай :)

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Добре де ... господа, не смятате ли за излишно да й казвате как да си сваля филмите. В крайна сметка, не това води до влаченето им. Споменахме няколко причини за това.

1. кодеци и плеър

2. гледане в реално време

3. малко пространство на харда

И трите варианта не отговарят на положението.

Понеже сега нямам време, предлагам да й обясните как да си провери настройките на видеокартата, може да се окаже, че там някой е пипнал без да знае.

• Автор

Проблемът на дневен ред е, че, когато реших отново да пробвам да сваля филм, прозорец на Getright не се показа, а само обикновени за даунлоад. Някакви настройки ли трябва да дооправя?

Проблемът на дневен ред е, че, когато реших отново да пробвам да сваля филм, прозорец на Getright не се показа, а само обикновени за даунлоад. Някакви настройки ли трябва да дооправя?

<{POST_SNAPBACK}>

Трябва да има в менюто опция интегриране в Интернет Експлорер.

• Автор

Въобще първо нито знам дали да регистрирав програмата, нито как да работя с нея, не намирам опцията. Пратете ми няколко снимки.

Въобще първо нито знам дали да регистрирав програмата, нито как да работя с нея, не намирам опцията. Пратете ми няколко снимки.

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей,

Понеже вече за не знам кой път ще ти обясня, че не е в начина на сваляне на файла, а ти все пак искаш да разбреш как точно да си свалиш нещата от сайта ти давам следния пример.

При нормален доунлоад с опцийте на Internet Explorer имаш възможността да зададеш място за сваляне като следваш стъпките, които най-вероянто ще ти се сторят елементарни, а и даже може вече да ги ползваш (надявам се).

Първо, след като си харесаш файла (било то филм, или нещо друго) кликваш с десен бутон на мишката върху него. Трябва да си сигурна, че това е линка, който води до файла, а не отваря друга страница. Най-лесния начин да се увериш в това е като кликнеш с ляв бутон върху него и ако започне да ти се сваля автоматично или те запитва за място където да се свали файла, то това линк към него. Но в нашия случай ти предлатам с десен бутон да кликнеш върху файла и да избере SaveAs.

save1.jpg

Когато избереш тази опция бразуера ти ще те попита къде точно искаш да запишеш дадения файл. Прави го по следния начин

save2.jpg

Имай предвид, че прозореца SaveAs докато ти се покаже може да минат няколко секунди, това е при по-бавни интернет връзки или просто скапани сървари.

След като зададеш място къде да ти се качи файла, даваш Save и той започва да ти се сваля

save3.jpg

Това е за момента, ако държиш все пак да ти се обясни как да сваляш файлове с GetRight утре ще ти кажа, ако не ти е казал разбира се някой друг, но ми е неприятно :snowballfight: , че темата беше съвсем различна от това, което правим и че решение на въпроса няма да намериш в това.

Извинявам се за дългия пост и за това, че най-вероятно натоварихме някой юзери с по-бавна връзка!

<{POST_SNAPBACK}>

Пробвай с Download Master напълно безплатна и с руски интерфейс, аз съм много доволен от нея.

FlashGet е на Български и е най лесен за използване ако става дума!

http://free.data.bg/godking/FlashGet%201.71.rar

1.Помощ

2.Махане на банера

3.Слагаш сериала fgc-a9h1sxzjmq3qi06ix9t3chc212immvdr7snzpapq

П.П.В архива има опътване на Български!

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор
;):nono::clap: Край на проблемите!!! Всичко тръгна както трябва с GetRight, обаче доколкото разбрах версията на програмката ми е временна. Искам да ми дадете линк, откадето да си изтегля пълната версия или да ми помогнете да регистрирам тази.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.