Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарните избори ще се проведат на 5 юли

67 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на 5 юли ?

• да
      80%
      49
    • не
      11%
      7
    • все още се колебая
      8%
      5
  2. 2. Коя ще бъде първа политическа сила ?

• ГЕРБ
      54%
      33
    • БСП
      4%
      3
    • ДПС
      8%
      5
    • Синята коалиция
      18%
      11
    • друга партия
      14%
      9

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

еми то нали проекта boykostov.org и целата фашизоидна плювня против Бойко по нета е негово дело.

дето го дзепаме тука по цел ден!!!

е да ама важното е че във Facebook изкривяват ценностите.смех!

Почти ти разбрах едно-две словосъчетания.

• Отговори 229
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Абе аз да питам, че за първа година съм гласоподавател - нали си имам право да гласувам, нищо, че последните 11 месеца не съм била на територията на България? :grimace:

Абе аз да питам, че за първа година съм гласоподавател - нали си имам право да гласувам, нищо, че последните 11 месеца не съм била на територията на България? :rolleyes:

важното е да имаш лична карта за изборите за парламент.

за евровота могат да гласуват и чужденци.

Редактирано от пешо смешо (преглед на промените)

Аз за европдепутат от тук ще гласувам.

От общината ми пратиха заявление да се регистрирам като гласоподавател, ако искам да гласувам.

Аз за парламентарните питах, защото помня, че предни години имаше някакви такива скандали, че трябва да си бил последните не знам си колко месеца на територията на България, че да можеш да гласуваш и т.н.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Почти ти разбрах едно-две словосъчетания.

става въпрос че кампанията против Бойко и самия сайт boykostov.org са организирани и направени под ръководството на резанчето меликов-съветник на крадеца смешнишев.тва са ликовете на Бойко дето гледат от всяка страница на калдата-та и има един голям play бутон .трудно е да не ги забележиш!!!

Аз за европдепутат от тук ще гласувам.

От общината ми пратиха заявление да се регистрирам като гласоподавател, ако искам да гласувам.

Аз за парламентарните питах, защото помня, че предни години имаше някакви такива скандали, че трябва да бил последните не знам си колко месеца на територията на България, че да можеш да гласуваш и т.н.

тва беше заради българските турци , които живеят в Турция.Доган си мислеше да ги докара с автобусите

в деня на изборите да гласуват за него и т.н. както обикновено прави особено за местни избори.за тва беше разправията.

тия 6 месеца са за да не може тва да става за евроизборите.важи само за БГ граждани живеещи в страни извън евросъюза.

Редактирано от пешо смешо (преглед на промените)

става въпрос че кампанията против Бойко и самия сайт boykostov.org са организирани и направени под ръководството на резанчето меликов-съветник на крадеца смешнишев.тва са ликовете на Бойко дето гледат от всяка страница на калдата-та и има един голям play бутон .трудно е да не ги забележиш!!!

Това, мисля, че няма нужда да се коментира, защото и децата ги разкриха тия комунисти жалки, които изхарчиха маса апри на народа на халост angry.gif . Аз просто не ти разбрах поста :)

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Току що получих писмо от Герб с което ме призовават да гласувам.

Нямам идея от къде са взели данните ми... и това започва силно да ме притеснява.

Биг Бойко те гледа! Ужас... какво само ни очаква като си помисля.

Това, мисля, че няма нужда да се коментира, защото и децата ги разкриха тия комунисти жалки, които изхарчиха маса апри на народа на халост angry.gif . Аз просто не ти разбрах поста ;)

При циганите им е мястото

Непосредствено преди изборите кметът Йордан Лечков обяви, че продава офиса на БСП в Сливен, съобщава „Труд”.

По Закона за партиите имам право да ги пренастанявам.

Ще ги изпратя на не толкова централно място, а може и в ромския кв. Надежда, защото и без това оттам събират най-много гласове", отсече Лечков.

;):yanim:

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

Нямам идея от къде са взели данните ми... и това започва силно да ме притеснява.

Бяха ли включили имената ти/ Какво писмо получи? на предните избори пращаха хартиени писма от арзни партии и не е нещо ново. Новото е че звънят и по телефоан вече :wors:

Ще доживеем ли интересните времена ала 1984-та от романа на Оруел?

Дано не.

При циганите им е мястото

Непосредствено преди изборите кметът Йордан Лечков обяви, че продава офиса на БСП в Сливен, съобщава „Труд”.

По Закона за партиите имам право да ги пренастанявам.

Ще ги изпратя на не толкова централно място, а може и в ромския кв. Надежда, защото и без това оттам събират най-много гласове", отсече Лечков.

;):sobbing:

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

:):speak:

:):jeer:

и аз ТОКУ ЩО получих от БСП.Обещават че ако гласувам за тях ще върнат откраднатите пари. biggrin.gif

Редактирано от жоро щангата (преглед на промените)

Ще дам своя глас (за първи път от 11 години, от както мога да гласувам) за Бойко Борисов.

Не, не, човека не е умен, напротив, а и той добре си го знае, но този човек може да наложи това което иска... На родината ни не и трябват умни хора, а здрав захват.

Помня преди време Доктори, Караманци и много други "измираха, "случайно" застреляни незнам къде си, защото съда не можеше (КОРУПЦИЯ) да се справи с това". Борисов вече не е там, и съответно тия хор дори имат наглостта депутати да стават (особено визирам А.Томов).

Ако ББ дойде да упръвлява държавата ни, със сигурност на тия тарикати ще им се стори тесен света, ако изобщо са живи.

ДПС е нормална партия от нормални ТУРЦИ - ама г-да Турци, тук е България, и ако искаш нещо, трябва да почукаш и АКО ти позволят да влезеш и да говориш, всичко друго си правете в ТУРЦИЯ.

^ мекмъж,

само като чета изказването ти, зразбирам че хич не занеш за какво гласуваш. Пояснявам ти:

1. БиБи не можеш на никои избори да го избереш (нито на сегашнияте за ЕП нито на тезислед месец за Нац. Парламент). А защо е така, ти препоръчвам сам да разбереш

2. Щом искаш, той ще те упрЪвлява. Само ако знаеш за какво и как.

Препдолагам, говориш за ГЕРБ, в чиято програма няма нищо конкретно, за което после да ги питаш защо не са го направили или пък са. Нкакви глупости за просперитет на стараната... хахахаха, че и 1 лев може да се води просперитет на заплатат ми и общото благосъстояние, провеждане на срещи (? вечеринки за чесане на езици), започване на процедури някакви си... боже... то не бяха процедури започвани за градене на социализъм и комунизъм, за демокрация и куп други щуротии, но ето че школовката си казва думата...

Създаване на гаранционен фонд за земеделие... ми че те нали точно от такива създавани и създадени фондове крадат сега ДПС. Какво е различното?! Просто толкова суха програма и толкова школувана, се едно от отчетите на политбюро за петилетката. Нищо конкретно! НИЩО !!!

Ето за това аз ще гласувам за програмата на АТАКА. Кратка точна и ясна програма. Точка по точка. *****

ДПС е нормална партия от нормални ТУРЦИ - ама г-да Турци, тук е България, и ако искаш нещо, трябва да почукаш и АКО ти позволят да влезеш и да говориш, всичко друго си правете в ТУРЦИЯ.

Това са всичко друго но не и нормални турци. Нормалните турци сляпо ги следват тези комунистически агенти-паши, които безогледно ги експлоатират като добитък.

Пха! Днес получих и обаждане по телефона - стационарния от..

Ивало Калфин

"Здравейте, аз съм Ивайло Калфин кандидат за евроодепутат от Коалиция за българаия... блала ла ла"

Запис естествено. Смешна работа. По указател ли звънят от база данни... смешници.

Същото като писмото от ГЕРБ... бахти школовката!

тази нощ получих обаждане от БСП евро-дупетатката Илияна Йотова.

след кратък 10 минутен GSM секс(подобностите оставям само за нас двамата :rolleyes: ), госпожицата ме убеди да гласувам за нея на изборите за евродепутати през... 2013 година.

очаквам и други ерос обаждания тия дни.а дано!

Знаете ли утер какво ще има кажа на всички тия:

писна ми от вас, писна ми да ме управляват чужденци в собствената ми страна и поредния междудържавн съюз, та то не беше

византия, та то но беше османия, та то не беше СССР, СИВ... писна ми.

Затова минавам в нападение!

Гласувайте за който искате само не и за крадците и корумпетата от БСП

+ 1

Пресконференция на ГЕРБ. Бойко привършва изказването си. Мъжки глас от публиката:

- Ченге си и ченге ще си останеш!

Това силно напомня на случката след престорено патетичното изказване на президента при почитането на смъртта на Левски. Свършва изкзването си президента и от публиката се чу глас:

- Браво, Гоце! Браво!

:yanim:

Значи все пак има и хора, които като мен не се страхуват да казват истината.

чесно казано предпочитам ченгето бойко пред феса доган и нагляра станишев... :rolleyes:;)

Пресконференция на ГЕРБ. Бойко привършва изказването си. Мъжки глас от публиката:

- Ченге си и ченге ще си останеш!

Това силно напомня на случката след престорено патетичното изказване на президента при почитането на смъртта на Левски. Свършва изкзването си президента и от публиката се чу глас:

- Браво, Гоце! Браво!

:rolleyes:

Значи все пак има и хора, които като мен не се страхуват да казват истината.

а в края на пресконференцията на Станишев, глас от публиката:

(е добре шо така бе г-н модератор)

ххххх

"Леф" си беше и "леф" ше си останеш . С тюрбан!(е тва най много ме изкефи)

Значи има и хора които като мен не се страхуват да кажат истината.Браво!

Редактирано от жоро щангата
такива неща не са се чували -без опити за манипулация и обиди, мола (преглед на промените)

• Автор

За вас двамата вече е ясно, че присъствате на всички пресконференции по изборите.

От там нататък абсолютно безмислени и детински заяждания, без грам елементарна обосновка и подкрепени с факти мнения.

Не ви ли омръзна да спамите по всички теми в тия 2-3 сериозни раздела?

пп. Съжалявам за офтопика.

5-юли ще е много важна дата.

Смешнишев още от днес да почва да се изнася от кабинетчето...

Е тва дето требва да се отбележи е че Лидер не им стигна ЕДИН ЗАВОД и ДВЕ ЦИГАНСКИ МАХАЛИ

за да имат мандат в ЕП.

аман от курвенски истории .

Дано по високата избирателна активност на 5-юли да изхвърли тия корумпета.

ама поета го е казал преди 100 години- не народ а мърша

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.