Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарните избори ще се проведат на 5 юли

67 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на 5 юли ?

• да
      80%
      49
    • не
      11%
      7
    • все още се колебая
      8%
      5
  2. 2. Коя ще бъде първа политическа сила ?

• ГЕРБ
      54%
      33
    • БСП
      4%
      3
    • ДПС
      8%
      5
    • Синята коалиция
      18%
      11
    • друга партия
      14%
      9

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Здр, искам да гласувам за парламентарните избори, но на 5 юли ще съм в Англия. Как мога да гласувам от там ?

• Отговори 229
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Абе аз на изборите за Евродепутати не гласувах, ама на тези, мисля да бодна един глас ;)

قط بري - това за ДПС ли означава?!

Този народ ще го лашкат от ляво вдясно и пак и пак... ще го ограбват, а той ще се чуди.. еми къде сбъркахме.

Просто народ - слаба държава.

Герб поканиха СДС за разговори. Същата синя мафия. Преди червена. За малко се попикаха та стана жълта.

Най-добре е турците да дойдат...

Нещо в подписа ми подсказа...

Това предполага, че си прочел подписа ми, знаеш какво означава и си сигурен в това, което знаеш, нали ?!

Е, аз не мисля, че е така, но за да дишаш спокайно, ще ти кажа, че гласът ми няма да отиде за ДПС...Но пък съм категорична, че ще гласувам.

Надявам се, да си доволен biggrin.gif

Кумунягите като звънят у нас ни знаят фамилията и сякаш дори и малките имена. Вече имаме три обаждания. Не се представят поименно естествено, но питат - семейство Василеви ли е ? Ами да, отговарям. Добър вечер, обаждаме се от коалиция за България/ българска социалистическа партия, може ли да ви зададем няколко въпроса ? Отговор - Ахх мами@@ата ви :angry: И така, очаквам нещо по-еротично и подплатено поне с една стотачка, ами да опитат да споделят поне малка част от грабеното и краденото...

Но като цяло си е е@а ти и нахалството. След всичките 60 и повече години терор и изстъпления над България тия все още имат очи да правят и персонални обаждания и опит за вербовки. Евалла има правя за наглоста и кьор суратя :angry:

"Дьорт, дьорт". Това повтаряха на неграмотните подхора апшите от ДПС. Значело "четири".

Гласуването вече става въпрос на живот и смърт за обикновения българин, ако не му пречи да носи фес след време де biggrin.gif

Намерих няколко идеи за това, защщо трябва да се гласува. Най-вече за тези дето мънкат и не гласуват: http://svejo.net/home/link_summary/282411-...-BKP-?feature=6

От БСП извадили тежката артилерия в политическа игра с "Лидер" ;)

БСП издига шефа на "Мини Марица-изток" Иван Марков за мажоритарен кандидат в Стара Загора

Източник: dnevnik.bg

Изпълнителният директор на "Мини Марица-изток" Иван Марков ще е мажоритарният кандидат на БСП в Стара Загора, научи "Дневник" от източници от "Позитано" 20. След близо осемчасово заседание Висшият съвет на партията утвърди листите и кандидадите за мажоритарни депутати за парламентарните избори.

Марков, заедно със здравния министър Евгений Желев (водач на листата), беше една от номинациите на местната структура за мажоритарен кандидат. Втори след Желев в листата е нареден банкерът и неуспял кандидат за кмет на София от левицата Стоян Александров.

В последните дни в старозагорската структура настъпи суматоха заради намерението на Изпълнителното бюро на БСП да даде второ място в листата на лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев, който излежа ефективна присъда за рекет. "Евророма" не е коалицонен партньор на БСП, но малко преди евровота подписаха споразумение за сътрудничество и подкрепа за изборите. Договорката била Цветелин Кънчев да получи избираемо място в листите на БСП и първоначално беше сочен за Пазарджик, после за Плевен, а на заседание снощи ръководството на БСП го "пренасочил" към Стара Загора. Идеята била посрещната с остра съпротива от старозагорската структура и в последния момент ръководството се опитало да го лансира в листата в Пловдив-област, където водач е транспортният министър Петър Мутафчиев. Намерението Кънчев да бъде на избираемо място било атакувано от всички организации и след едночасови дискусии Висшият съвет отложил решението и дал мандат на тясното партийно ръководство да води нови разговори с "Евророма".

Мажоритарните кандидати на социалистите:

Благоевград – Асен Златев

Бургас - Любомир Панталеев

Варна - Анелия Клисарова

Велико Търново - Андрей Пантев

Видин – Радослав Гайдарски

Враца - Димитър Гъндев

Габрово - Михо Михов

Добрич – Росен Карадимов

Кюстендил - Георги Ников

Кърджали - Милко Багдасаров

Ловеч - Светла Бъчварова

Монтана - Младен Червеняков

Пазарджик - Иво Атанасов

Перник - Весела Лечева

Плевен - Румен Петков

Пловдив град - Илия Баташки

Пловдив област - Тодор Петков

Разград - Наско Анастасов

Русе - Руденко Йорданов

Силистра - Светлана Великова

Сливен - Асен Гагаузов

Смолян - Петър Беров

23 МИР София - Георги Кадиев

24 МИР София - Таско Ерменков

25 МИР София - Петър Курумбашев

София област - Маргарита Петкова

Стара Загора - Иван Марков

Търговище - Гецо Гецов

Хасково - Райна Йовчева

Шумен - Венцислав Венков

Ямбол - Петър Кънев

Редактирано от УайтДжаджа (преглед на промените)

• Автор

Божидар Димитров напуска БСП

6_113153.jpg

10 юни 2009 / News.dir.bg

Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров обяви пред Агенция “Фокус”, че напуска БСП.

На въпрос за мотивите за това, Божидар Димитров заяви:

„Като историк знам, че политиката е изкуство на компромиса и на възможното. Затова съм преглъщал много действия на онази малка част от ръководството на БСП, която взема отговорните решения, с които не съм бил съгласен. Разбунтувах се само веднъж, когато очевидно, за да се разрешат вътрешнопартийни личностни кавги, за кмет на потъналата в проблеми София бе издигната абсолютно неизбираема личност. Винаги съм бил обаче против съюза с ДПС.

Още в началото на коалиционното управление публикувах серия от статии под общото заглавие ДПС ще завлече БСП в гроба. На всекиго е ясно, че това е една партия от феодален тип, работеща с недемократични практики и разчитаща на вот от превърнати в крепостници избиратели. Тази партия е опасна преди всичко за самите български турци, държани умишлено във феодална зависимост. С настояването, че купуването на гласове обръчите от фирми, а напоследък и обръчът от „сестрински партии”, ДПС разбива обществения морал и сериозно застрашава все още крехките устои на българската демокрация. Очевидното съгласие на въпросната част от ръководството на БСП с тези практики превръща поне обществено познатите фигури в БСП като мен, съучастници в този рушителен за България съюз. Впрочем обикновените партийни членове и симпатизанти протестират, като не гласуват за БСП. Не случайно на европейските избори БСП се превърна в третостепенна и четвъртостепенна сила в най-големите български градове. Аз мога да протестирам и съм длъжен да протестирам само по този начин”.

На въпрос – след като напуска БСП, би ли се кандидатирал от друга партия, Божидар Димитров отговори: „Бих се кандидатирал само ако получа предложение от ГЕРБ и то лично от кмета на София и лидер на партията Бойко Борисов”.

Голяма математика, голяма пропаганда.

Колкото и да смяташ накриво, колкото и да се опитваш да се направиш на оргинален пред всички, гласувалите са 2 576 434 и това е цифра, която няма как да промениш ти или който и да е.

Censored, недей така, мислех че си поне поне от малко по-малко интелигентен тип.

Не е едно и също между това да си гласувал и да е отчетена бюлетина за някого.

Най добре се спекулира с негласувалите. Винаги можеш дасде отчете бюлетина за тяхна сметка.

Колко от негласувалите ще идат да проверят наиситна ли са отчетени като негласували и ако не е така,

то как ще си докажат това, че не са гласували.

Не е важно кой, как , къде и дали изобщо е гласувал. Важното е кой и как брои бюлетините.

Също и както:

Не е важно кой ще управлява. Важното е кой ще печата парите. - Н. Ротшилд (цитат по памет)

Цялата система е порочна. Гласуването трбва да е ЯВНО. "Защото страхът така или иначе само изяжда душата."

Успех на АТАКА на Парламентарните. Само това мога да пожелая.

Редактирано от Monolith (преглед на промените)

ето какво написа независимия политолог "бай Стоян"

КАЛЕЙДОСКОП

Изборите се задават, с гръмки фрази, шум и врява.

А народът оглупява, гласовите си продава.

Тичат лумпени, идиоти и известни мафиоти, всинца нас да убеждават, че подкрепа заслужават.

Хаос, вятър и мъгла са превзели май света.

Минеш крачка, и плакат със поредний психопат,

С пръст насочен срещу теб ... нещо май не е наред.

Включваш телевизор, радио,

После вестника поглеждаш, ясно е,

След всичко това – няма никаква надежда.

Яне камионетка кара и с вселената се бори,

Ще помогне и на нас, па що не и на другите народи.

Лидер гръмко се задава, със Ковачки във ръкава.

На кой ли пък му дреме за „Новото ни време”,

Със Кошлуков най-отпред мъките ни са безчет!

Бате Бойко изостава, със боклук се занимава,

Куп експерти е събрал, като Дядо Мраз в чувал.

Волен четата е сбрал, сипе плюнки той без жал.

ДПС без шум и радост ще измисли „нова” гадост

- пак ще бъде балансьор на поредния „отбор”.

Любен Дилов свежест внася с нестандартната нагласа.

Царят мъдър по библейски е в горите тилилейски

И не вижда той хиера в изборната бариера

А столетницата млада към мандат пореден бяга.

Таня кротко се е скрила, нещо май е наумила.

С Костов пък начело „синята идея”

Хванала е за Орландовци тролея!

Купища сплетни, интриги и безбройни „пирамиди”,

Подлост, гадост, гьон сурат се прескачат и „блестят”

Няма май в света такава, жалка, скапана държава.

Зад стени дебели скрит, Президентът си нарежда

Май поредния гамбит.

И един е резултата – власт, пари и нищо свято.

А за нашата Родина диагнозата е ясна

- лоша е клиничната картина в тази надпревара „бясна”.

Що да сторим, аз не знам, но е време с жар и плам

Всички тук да изметем, за да има утре ДЕН.

Що да каже тук Европа – „Вий сте просто идиоти”!”

Много черно стана май, нека служим тука край.

-------------------------------------------------------------------------

1

„Из що сме ний на тоз свят дали”

Част първа

гласувайте за българи !!! :P след изборите да не сме новата република турция .... angry.gif аман от цигани и фесове... :down:

Според транслатора на google: "Никога земя". (от арабски)

По темата, трябва да се гласува, няма значение за кой различен от .........

гласувайте за българи !!! :angry: след изборите да не сме новата република турция .... angry.gif аман от цигани и фесове... ;)

Аман от прости хорица и смотаняци бих казал аз .... Я по леко с езика " цървулче '...

Аман от прости хорица и смотаняци бих казал аз .... Я по леко с езика " цървулче '...

Ако си се видял обиден от горното изречение,проблема си е твой и не го прави общо достояние...поста на @kike,колкото и да е безмислен,не обижда никой персонално,а ти точно това правиш,затова ти го давай по леко с езика

Според транслатора на google: "Никога земя". (от арабски)

По темата, трябва да се гласува, няма значение за кой различен от .........

+1

Вижте "светлото бъдеще" с БКП отново начело biggrin.gif

http://svejo.net/home/link_summary/284948-...S-K-P?feature=6

Аман, заман отур сикиим фесове и мангусти!

:)

biggrin.gif Съжалявам, но в момента казваш "седни мой умрел калъфчо" laugh.gif .... ( явно цървулите му стягат на калъфчето ти)

Къде си тръгнал ти да изписваш ( и изговаряш ) неотдаващи ти се думи оланкоолу смешен biggrin.gif

Ако си се видял обиден от горното изречение,проблема си е твой и не го прави общо достояние...поста на @kike,колкото и да е безмислен,не обижда никой персонално,а ти точно това правиш,затова ти го давай по леко с езика

Не обижда персонално, следователно обижда всички визирани... А ти къде си пъхаш тъпата гага, след като теб никой не те е питал или закачил ми кажи....Мога персонално да се обърна и към теб ако държиш....

И ако си чел , правилата визират както персонални, така и групови обиди...

Запази акълите за себе си....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Запази акълите за себе си....

Прав си,ще ги запазя за себе си,ти така или иначе няма да ги разбереш...незнам фес ли си,кюрд ли си,но си заслужаваш обидите...

Редактирано от visentii (преглед на промените)

Прав си,ще ги запазя за себе си,ти така или иначе няма да ги разбереш...незнам фес ли си,кюрд ли си,но си заслужаваш обидите...

Моля.. запази си тъпотиите...

Щом аз си заслужавам, следователно и той .. че и ти смешко си заслужаваш обидите ........ laugh.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Кво значение има кво е. Някви мангустански пръдни, само че от уста или написани. Аз знам, че са цигански. То даже самия език звучи като насран мангал, който се мъчи с беззъбата си уста, да каже, че феса му е гордост. biggrin.gif

Diin прекаляваш с пингвинската си логика на потурчен мангал, който не знае от нищо друго освен да си мисли, че като се прави на еничар пред българите те ще му се връзват.

Мойто момче, ако имаш малко акъл в главата, ще си седнеш на задника и само ще слушаш какво ти казват българите и чак когато ти позволят, тогава ще говориш.

Редактирано от Monolith (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.