Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за CorelDraw - линкове, проблеми, обсъждане (обединена)

Featured Replies

пробвай с параметри: Setup.exe REMOVE=ALL REMOVEUSEFILES=1 /qb ако не стане, пробвай така: http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml

• Отговори 138
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

пробвай с параметри:

Setup.exe REMOVE=ALL REMOVEUSEFILES=1 /qb

ако не стане, пробвай така:

http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml

Здравей engineer .

Благодаря ти за отговора!

С програмата windows instaler clean up, ми изписва същото- Setup.xml could not be loaded.This may indicate that the file is corru

Но не знам как да използвам параметрите които си ми пратил?

Били ми обяснил ?

благодаря!

• 5 месеца по-късно...

Здравейте. Има ли клавишна комбинация в Корела, която прави екрана на приложението голям и центриран ? Знам, че същото се получава със скрола на мишката и донагласяне на страницата, но ...

Без да искам открих решение: като се стартира файла първо трябва да натиснем клавища Shift и без да го пускаме да маркираме обекта с който ще работим. След гова пускаме клавиша и като въртим скрула на мишката маркираният обект винаги е в средата на екрана. Поне на мен това ми върши работа.

• 1 година по-късно...

Здравейте! Наскоро си изтеглих програмата CorelDraw, но се затруднявам с използването й. Ето какъв е основният проблем-няма ми я лентата с инструменти и не мога да разбера откъде да си я изкарам. Ще се радвам да ми помогнете и ако някой от вас има съвети за използването на тази програма, ще му бъда благодарна, ако ги сподели с мен! Благодаря ви предварително!

• 1 месец по-късно...

Единственото,което не мога да разбера за Корел е дали мога да записвам всичко в JPEG  формат? На мен принципно не мие кой знае какъв проблем,но ми омръзна да сейфвам в PDF после Prt Screen Пейнт и чак тогава да имам каквото съм изобретил в такъв формат.Ако някой знае за такава функция или плъгин ,ще бъда много благодарен ! Мерси предварително.

Единственото,което не мога да разбера за Корел е дали мога да записвам всичко в JPEG  формат? На мен принципно не мие кой знае какъв проблем,но ми омръзна да сейфвам в PDF после Prt Screen Пейнт и чак тогава да имам каквото съм изобретил в такъв формат.Ако някой знае за такава функция или плъгин ,ще бъда много благодарен ! Мерси предварително.

А един Export /Ctrl+E/ няма ли да свърши работа?

• 4 месеца по-късно...

Здравейте, имам въпрос и не знам кой може да ми помогне. Трябваше да изкривя един текст на дъга в Корела и явно съм натиснала нещо, защото сега като искам да създам обект, да кажем квадрат 100 Х 100 и реша после да го направя 100 Х 120, вместо да ми се смени размера като дам ентър, програмата ми създава нова фигура с втория размер. Имаш ли идея къде може да е проблемът и как да го фиксирам?

• 11 месеца по-късно...

Добро утро

Някой да знае какъв й е проблема на буквата Я ?

Защо при мен я има, а при шефа я няма, че и на разпечатката също не е излязла.

Нямам никакво обяснение, как да я поправям тая кръстословица като не знам защо става невидима

:(

Добро утро

Някой да знае какъв й е проблема на буквата Я ?

Защо при мен я има, а при шефа я няма, че и на разпечатката също не е излязла.

Нямам никакво обяснение, как да я поправям тая кръстословица като не знам защо става невидима

:(

Проблем с шрифта. Накарай шефа да смени шрифта. Или ти го смени и я прати пак

Проблем с шрифта. Накарай шефа да смени шрифта. Или ти го смени и я прати пак

Той го има шрифта - НеваrB, чете я но буквата Я липсва.

А в други къръсъта защо я има, тука невидима

Странна работа, сега ще я обърна на Неваr Cond

:)

Мерси за идеята Капитане, изобщо не се сетих.

Ще пробвам дали ще му се появи тъз загубена буква да й се не знаеше

Той го има шрифта - НеваrB, чете я но буквата Я липсва.

А в други къръсъта защо я има, тука невидима

Странна работа, сега ще я обърна на Неваr Cond

:)

Мерси за идеята Капитане, изобщо не се сетих.

Ще пробвам дали ще му се появи тъз загубена буква да й се не знаеше

Няма защо. То това че има същия шрифт не означава че неговия (примерно) не е счупен или не е различна версия. Преди време съм има доста екшъни с шрифтове :)

Няма защо. То това че има същия шрифт не означава че неговия (примерно) не е счупен или не е различна версия. Преди време съм има доста екшъни с шрифтове :)

още веднъж благодарности, Капитане

на Hebar Cond му излязла шантавата Я

казах му че шрифта му прави проблеми - аз съм била омазала

ще набера аз къръсъ на Корела без буквата Я разбираш ли

:D

абе кАжи му шеф и повече не го обиждай

Corel и кирилица - мн. често е скубане на коси заради шрифтове.

• 2 седмици по-късно...

Corel и кирилица - мн. често е скубане на коси заради шрифтове.

то за това някои редакции ги искат в криви или епсвани

сега пък друг проблем - Рick Tool нещо се омазал, не ми задържа от няколко дена, скъса ми нервите

два пъти го преинсталирам Корела - е не и не, прескача и това е, прескача си на Техт Tool направо да пиша

някаква идея що така става

Публикувано изображение

Виж това и това. Дано помогне Публикувано изображение

благодаря, но не помага - в първия линк иде реч за версия 12 - аз съм на 9-та версия

а във втория разбрах само че и други имали такъв проблем ама как се оправя

А като го премахва чисти ли след него преди следващата инсталация. Може да са останали записи в рег или конфигурационни файлове.http://corel.force.com/support/articles/en_US/Master_Article/How-to-manually-remove-Corel-Draw-Graphics-Suite-X6

А като го премахва чисти ли след него преди следващата инсталация. Може да са останали записи в рег или конфигурационни файлове.

http://corel.force.com/support/articles/en_US/Master_Article/How-to-manually-remove-Corel-Draw-Graphics-Suite-X6

чистих, с CCleaner регистрите

пак същата работа

Публикувано изображение

то за това някои редакции ги искат в криви или епсвани

сега пък друг проблем - Рick Tool нещо се омазал, не ми задържа от няколко дена, скъса ми нервите

два пъти го преинсталирам Корела - е не и не, прескача и това е, прескача си на Техт Tool направо да пиша

някаква идея що така става

Публикувано изображение

Опитайте това:

Resetting Application Defaults in CorelDRAW® and PHOTO-PAINT® Running on Windows®

Клавиша F8 нищо не прави, камо ли пък съобщение да се появи

Клавиша F8 нищо не прави, камо ли пък съобщение да се появи

[*]

Hold down the F8 key on the keyboard.

[*]

With the F8 key depressed, launch either CorelDRAW or PHOTO-PAINT

[*]

The following message will appear:

Are you sure you want to overwrite the workspace with the factory defaults?

[*]

Click Yes and release the F8 key.

Note: Some newer keyboards have an "F Lock" key that must be pressed first to activate the Function keys on the keyboard.

"Resetting Application Defaults in CorelDRAW® and PHOTO-PAINT® Running on Windows®"

благодаря, разбрах

Забележка: Някои по-нови клавиатури имат "F Lock" ключ, който трябва да се натисне първо да активирате функционалните клавиши на клавиатурата.

нямам такъв клавиш на моя Delux

благодаря, разбрах

Забележка: Някои по-нови клавиатури имат "F Lock" ключ, който трябва да се натисне първо да активирате функционалните клавиши на клавиатурата.

нямам такъв клавиш на моя Delux

000004646 - Manually Removing CorelDRAW® Graphics Suite from Systems Running Windows® XP, Windows® 7, or Windows® Vista

с ХР съм, и по-горе ми дадоха някакъв подобен линк

тва висш пилотаж - аз не съм компютърен спец

да променям настройки на Корела това разбрах до тук

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.