Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отдели "Редакции" и "Преводи"

Featured Replies

Гледах, гледах, чудих се и накрая се престраших да си пораздвижа мозъчните клетки с малко превеждане. Или поне да се опитам :) Видях, че има доста неща, с които сте се захванали, за което изразявам моите почитания. Вероятно обаче има и много други, до които не сте стигнали. Надявам се да успея да се включа, но ми се струва добра идея да ме насочите към нещо, което да е полезно за общото благо, а не само за моето удовлетворение ;) Не знам доколко добри са уменията ми в превода, но пък със сигурност ще се подобряват, след като започна. И така, моля за насоки :)

• Отговори 82
  • Прегледи 36,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре дошла, мила, със сигурност до ден два ще имаш книжка за превод, само да те надуши Съни, като начало можеш да й пишеш едно съобщение на лични cheetah . И не се притеснявай в нашето кафе е веселба и винаги сме готови да си помагаме.

• 4 месеца по-късно...

Здравей, какво да обясня.Общите впечатления и питания са в темата Дискусии..... В другите пишем, според заглавието на темата е инфото вътре.Има няколко игри, които ту се активират, ту замират. Ти си писала в Редакции.. - обикновено преводачи и редактори/коректори си разменят приказки, кой какво прави или какви затруднения е срещнал/ Там където видиш изписано Дрийм... или За Най-нетърпеливите... там нашите преводачки споделят плановете си и първите глави на книгите, по които работят. Някога имахме линкове към любовни романи - всичко що е сканирано или обърнато и откорегирано в текстови формат се качвше там.Ако това ти трябва, разгледай escape-bg.net /отделна регистарция, но сме мнооого тясно свързани/ И накрая, добре дошла, пак питай, ако нещо съм пропуснала, но в Дискусии....

• 10 месеца по-късно...

Извинявам се че пиша тук имам книгите на Дулия Куин "Семейство Бриджъртън "  5,6,7,8 книги но на руски. Започнах да превеждам но се нуждая от помощ, ако има някой с добър руски език да пише на емайла за да му пратя файловете [email protected], или тук във форума

• 3 месеца по-късно...

Момичета, направихме - донякъде - Ребека Уинтърс, Телевизонна принцеса. Липсват стр. 66, 67. Ако някой има книжката и може да ги метне на [email protected] да я довършим, ще е много хубаво.

Благодаря

• 3 седмици по-късно...

Може ли някой да ми каже как се превежда думата tank. Дали е потник, тениска, блузка или нещо друго?

Ето го в текста:

“Fine! I’ll throw on some clothes. Turn around. I’m in my pj’s.” Pj’s that consisted of nothing but a tank and boy shorts—an image I didn’t want to sear into Scott’s mind.

tank top /NAmE/ - a piece of clothing like a T-shirt withought sleeves  сиреч потник за мен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.