Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плейър предпочитате?

Featured Replies

Jet Audio v6.2 Ползвам го и за музика и за филми :cupid: Доволен съм.. Понякога използвам и bs player. Рядко но..все пак :)

Редактирано от kowallskii (преглед на промените)

• Отговори 494
  • Прегледи 92,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Под Линух - Mplayer за всичко(вкл. TV), под Windows - Mplayer за видео и музика, Winamp за телевизия и музика.

• 9 месеца по-късно...

Използвам VLC Media Player специално за видеофайлове, защото има вградени кодеци, звукът е по-силен и по-ясен от този на конкурентните плеъри и картината (поне според мен) е по-чиста. Освен това за разлика от Windows Media Player 10/11, звукът не прекъсва при някакво елементарно натоварване на паметта или процесора. Още причини можете да намерите в статията ми "VLC Media Player: Лек и удобен медиа плеър".

За аудио файлове обаче се отказах от VLC и ползвам Windows Media Player 11 RC. Освен, че организацията на медия библиотеката и плейлистите ми допада особено много, интерфейсът и качеството на плейване на музика е идеално.

Ползвал съм и Steinberg MyMP3 Pro, който също се оказа добър аудио плеър, но не достатъчно за мен. Макар и компютърът ми да е силен, хардуерните изисквания не са малки и не мога да работя с няколко дизайн приложения едновременно, докато слушам музика, а за мен дизайнът се ръководи от музиката.

foobar2000 ми допадна по едно време, но качеството на плейвъне не бе толкова добро, колкото очаквах. Но трябва да се поклоня на създателя му за невероятно качество и бързина на плейвъне на интернет радиа. Подобен плейбек от интернет съм виждал само на Linux.

WinAmp също ми харесваше, но докато не излезе Windows Media Player 11.

Със здраве!

За музика ползвам Winamp5/Jetaudio :clap: .

За DivX - BSPlayer/VLC/KMPlayer.

За DVD - PowerDVD :yanim: .

Използвам само Winamp, MV2 Player и Power DVD. Напоследък съм много доволен от KMRlayer

За видео и аудио файловете съм абсолютно съгласен с Митака и имам същите наблюдения, само че за аудио файлове ползвам Winamp

За филми: BSPlayer, MV2 Player, DivX Player, GOM Player За музика: jetAudio, WinAMP

аз за музика използвам WinAmp ,a за филми BSplayer и Windows media player.

WinAmp също ми харесваше, но докато не излезе Windows Media Player 11.

Прощавай за поправката, но не знам да има официална стабилна версия на Windows Media Player 11. Въобще не е "излязъл". Има само Beta 2. Това е нестабилен вариант на мултимедиен продукт, все пак. Ето какво пише за Windows Media Player 11 Beta 2 на официалната страница на Windows Media Player 11

Ето и картинка оттам в момента:

Публикувано изображение

Не разбирам коментара, все пак и какво общо има с Winamp...

Редактирано от linka (преглед на промените)

Музика: JetAudio Видео: JetAudio и понякога BS Player ;)

Музика: WinAmp Филми: BSPlayer Мързи ме да пробвам други, отдавна я карам само с горните 2 и нямам забележки :baby:

Музика: WinAmp

Филми: BSPlayer

Мързи ме да пробвам други, отдавна я карам само с горните 2 и нямам забележки :)

съгласна съм :clap:

Аудио: Winamp (с алтернативен mp3 декодиращ плъгин) Видео: Crystal Player Professional (направо съм се срастнал с него)

Само най-добрите: за Windows: музика: Winamp 5 Pro филми: Crystal Player Pro за Linux: музика: XMMS, AmaroK филми: Mplayer Даже Мplayer ми е интегриран с XMMS. Поздрави :)

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

За музиka FOOBAr 2006,според мен един доста добър player ,а за филми използвам предимно BS :P:)

Редактирано от ^Bo6k0^ (преглед на промените)

За музика ползвам Winamp5.

За DivX - BSPlayer.

За DVD - PowerDVD.

Същата комбинация ползвам и аз. От край време съм с тях. Само където Winamp 5 е Pro версията.

За музика - Winamp 5 с някакъв много приятен скин За филми и DVD - Media Player Classic , а BSPlayer само по изключение и за по-лесно вземане на screenshots

Аз съм за MPlayer, с него всичко върви, с кристален звук и картина, лесен за използване интерфейс, и дори може да се гледа с него онлайн, нещо което с другите плеъри е почти невъзможно, обичам си MPlayer-а Публикувано изображение

Иначе за музика Winamp е най-добрия избор :lol6:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Само най-добрите: за Windows: музика: Winamp 5 Pro филми: Crystal Player Pro

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.